Παράωρες εξομολογήσεις...(posts μόνο 3-8 τα ξημερώματα)

Βαριέμαι που ζω :?

και εγω μαζι σου:?

λαιφ σαξ

εντ δεν γιου νται χαχα

same shit, different day κλπ

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγφηηηηηηηηηνξκμκμ.ην.,ξηνμ,ηηξ

οπως γυρνουσα σπιτι πετυχα εναν γαματο αδεσποτο μπουλη στο δρομο που μολις του σφυριξα ετρεξε πανω μου και αρχισε να παιζει,αφου τον χαιδεψα με ακολουθησε μεχρι το σπιτι.τον εβαλα μεσα στην οικοδομη και τον αφησα στην εισοδο.

το μετανιωνω τωρα ξεροντας οτι η πρωτη ΣΚΑΤΟΓΡΙΑ/ο πρωτος ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΣ που θα τον δει θα του χωσει κανα κλωτσιδι και θα τον αναγκασει να βγει εξω,επειδη του ενοχλει το ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ξερω γω.

Και ηταν πραγματικα γαματος ο μπουλης,σφυριζα και ετρεχε πανω μου κουνωντας την ωρα.
Τα αδεσποτα ειναι τα πιο γαματα ζωα εβερ,.

και εγω γαματος ειμαι:p

qft

έχω δώσει φρεσκομαγειρεμένα σουτζουκάκια σε αδέσποτο που με συνόδευσε σπίτι ξημερώματα. μην το πείτε στον μπαμπά μου.

40 λεπτά ακόμα και τελειώνει το θαλαμοφυλίκι και θα αράξω να ξαναδώ κάποιο από τα επεισόδια του gods of the arena μέχρι να αρχίσει η εκπαίδευση \m/

αν παίζεις κιθάρα ή μπάσο και σ’αρέσουν οι Sixx A.M. επικοινώνησε μαζί μου

Γιωργάκης

αίμα.
και μια ακατάσχετη επιθυμία να το ξημερώσω ακούγοντας serge gainsbourg και το “histoire de melody nelson”.

dead end nights and bright mornings (and the things between them).

για ποσο ακομα?

ενιγουειζ:walkman:

ποσο κομματαρα ρε πουστη!
σε καταλαβαινω τοχω περασει κεγω

καητπερα

αρεπτηακ:)

Αύριο το πρωί 9-3 μάθημα

Πάνω που βολεύτηκα πρέπει να φύγω… Γαμώτο…

Γαμώτο