Power Crue, The Silent Rage, Erase, Mythraal Live @ 7 Sins - 16.12.2011

Το 7 Sins Παρουσιάζει:

Power Crue

The Silent Rage

Erase

Mythraal

Ώρα Έναρξης: 19:00
Είσοδος: 8? με μπύρα

Λίγα λόγια για τις μπάντες

Οι Power Crue αποτελούν περίτρανο παράδειγμα για τις νεότερες μπάντες. Έχουν διαγράψει την δική τους πορεία στην Ελληνική σκηνή με σταθερή πορεία εδώ και 25 χρόνια. Δημιουργήθηκαν το 1986 και μετά από πολλές αλλαγές στην σύνθεση τους κυκλοφόρησαν το 1993 μια demo tape υπό τον τίτλο ?Alive Again?. Τότε στις τάξεις τις μπάντας μπήκαν οι Θανάσης Μπερτσάτος & Γιώργος Οικονόμου και το πρώτο άλμπουμ ονόματι “The Sign Of Rage” το 1996. Το δεύτερο άλμπουμ, το “Stay Heavy”, κυκλοφόρησε το 1999. Έπειτα η μπάντα αφοσιώθηκε κυρίως στην σύνθεση υλικού για το τρίτο άλμπουμ της. Έκανε αρκετές εμφανίσεις και το 2005 κυκλοφόρησε το album “Night…Mares”. Η μπάντα ετοιμάζετε σε λίγο καιρό να κυκλοφορήσει το νέο της δίσκο ονόματι ?Wreck The Eternal Tyranny?. Η σύνθεση της αποτελείτε από τους Κώστα Τόκα ? lead φωνητικά, Γιώργο Πρίτση ? κιθάρες, Θανάση Μπερτσάτο ? κιθάρες, Γιώργο Οικονόμου ? Μπάσο & Τάκη Σωτηρόπουλο ? τύμπανα.

Οι The Silent Rage είναι μια μπάντα που κινείται στο χώρο του μελωδικού heavy/power metal και η οποία δημιουργήθηκε το 2006 από το κιθαρίστα Νίκο Σιγλίδη. Έχει κυκλοφορήσει ένα rehearsal demo, το ?Perished In Flames? το 2006, καθώς επίσης και δυο EPs, το ?The Silent Rage? το 2009 & το φετινό ?Harvester Of Souls?. Τέλος σημαντική διάκριση για την μπάντα αποτελεί η επιλογή της να ανοίξει την πρώτη επί αθηναϊκού εδάφους εμφάνιση των Shadow Gallery (10/10/10) καθώς επίσης και την κοινή εμφάνιση των Rage/Grave Digger (29/04/11). Η παρούσα σύνθεση της μπάντας αποτελείτε από τους Νίκο Σιγλίδη ? κιθάρα/harsh φωνητικά, Διονύση Κόντη ? lead φωνητικά, Κώστα Μαυρόγιαννη ? lead κιθάρα, Σταύρο Τσιλιβαράκο ? μπάσο & Σταμάτη Κατσαφάδο ? τύμπανα.

Οι ERASE Ειναι Μια Αθηναϊκή Ελληνική Μπάντα Που Κινείται Στο Χώρο Του Κλασσικού Ηeavy Μetal. Αποτελείται Από Τους Γιώργος “Inner Voice” Σταυρόπουλος - Φωνητικά, Παναγιώτης ‘‘Savage’’ Ζούβελος - Μπάσο, Ηλίας Μπέκας - Κιθάρα, Γιώργος Αποστολόπουλος - Κιθάρα, Και Κώστας Χριστοδούλου Στα Τύμπανα. Έχοντας Κυκλοφορήσει Το Πρώτο Demo Με Τίτλο ‘Heavy Metal Maniacs’’ Στις 10 Μαρτίου 2011, Την Μέρα Έναρξης Του Up The Hammers VI, Συνεχίζουν Τυπώνοντας Το Και Σε Μορφή Κασσέτας Σε 100 Μοναδικά, Αριθμημένα Στο Χέρι Κομμάτια, Σε Συνεργασία Με Την Underground Forces Records…!! The Journey Continues, Join The Metal Force…!!! \m/

Οι Mythraal συναντήθηκαν το φθινόπωρο του 2010, όταν η τραγουδίστρια Τζώ Φιλλιπάκου καθώς επίσης και ο συνθέτης-μπασίστας της μπάντας Χρίστος Στεργιανίδης, γνώρισαν τον ντράμερ Σταμάτη Κατσαφάδο σε ένα στούντιο μουσικής, καθώς η μπάντα βρισκόταν υπό την σύνθεση τραγουδιών για τον πρώτο της δίσκο. Σύντομα τα κομμάτια ολοκληρώθηκαν και η επίσημη ηχογράφηση των τυμπάνων
ξεκίνησε στις αρχές του 2011 στα Deva Sound Studioz. Οι Mythraal, καθώς αναζητούσαν δύο κιθαρίστες, έπαιξαν ζωντανά στο Rainbow Rock Bar, για πρώτη φορά, με ένα session μελος. Τότε η μπάντα ηχογράφησε και στα Hangar Studios δύο κομμάτια, τα ?Living In The Night? & ?Mercyful Fate?, τα οποία μπορεί να ακούσει κανείς στο Myspace της μπάντας. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2011 οι Θάνος Κολιτζογιαννάκης, και Θεολόγος Χατζηγρηγορίου μπήκαν στην μπάντα ως βασικοί κι8αρίστες, και οι Mythraal με ολοκληρωμένο line-up προχωρούν απέναντι σε αρκετές ζωντανές εμφανίσεις στο άμεσο μέλλον, καθώς επίσης και την ολοκλήρωση του album “The Year Of the Dragon”.

Links:

Power Crue
http://www.facebook.com/​pages/Power-CRUE/​145617528830299
http://www.myspace.com/​powercrue
http://www.youtube.com/​user/PowerCrueVideos
http://www.powercrue.gr/

The Silent Rage


http://www.facebook.com/​pages/The-Silent-Rage/​406261865458

Erase
http://www.myspace.com/​erasegreece
www.youtube.com/​erasegreece


www.metal-archives.com/​bands/Erase/3540336983

Mythraal
http://www.facebook.com/​pages/Mythraal/​122333571184256
http://www.myspace.com/​571818524

Γαμώτοο, Παρασκευές έχω φροντηστήριο μέχρι 22:30 το βράδυ αλλιώς ήμουν μέσα με τα χίλια!!

Εγω αν βρω παρεα, παιζει να περασω για καμια μπυρα παντως.

Παίζει να βρεις πιο εύκολα απ’ ότι νομίζεις. :smiley:

ERASE Tης τρελής…

Up…!!!