POWERCRUE-"The Sign of Rage" album ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΒΙΝΥΛΙO

[SIZE=“2”][FONT=“Comic Sans MS”]Το θρυλικό ‘The Sign of Rage’ των POWERCRUE, της καλύτερης ελληνικής live (και όχι μόνο) μπάντας που έχει υπάρξει ποτέ, επανακυκλοφορεί, για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια, αυτή τη φορά σε βινύλιο, μόνο, και σε περιορισμένη έκδοση 333 αντιτύπων.
Tο ‘The Sign of Rage’ (επαν)έρχεται για να σαρώσει και να θυμίσει σε όλους μας πώς παίζεται το πραγματικό heavy metal, αλλά και τις εποχές της δεκαετίας του '90, μέχρι και αρχών του 2000, εποχές στις οποίες οι πάντες υποκλινόντουσαν στην ενέργεια που έβγαζε (και ακόμα βγάζει) αυτή η μπάντα επί σκηνής.
Οι λίγο παλαιότεροι metal οπαδοί φαντάζομαι ξέρουν τι πρόκειται να ‘αντιμετωπίσουν’ ακούγοντας αυτό το άλμπουμ. Οι λίγο νεότεροι, ας ρωτήσουν τους παλαιότερους:
Το πνεύμα των Accept των πρώτων κυκλοφοριών, των Running Wild, των Savatage μέχρι και ‘Hall of the Mountain King’ και των Gravedigger του ‘heart of darkness’ είναι διάχυτο σε όλο το άλμπουμ.
Το άλμπουμ αυτό αφιερώνεται στους οπαδούς και νοσταλγούς του πραγματικού heavy metal (όπως είμαι και εγώ), το οποίο τόσο, κατά καιρούς, έχει λοιδωρηθεί από τρίτους και άσχετους με το είδος και το περιεχόμενο αυτής της μουσικής.
Για τους υπόλοιπους, μη οπαδούς, η γνώμη σας, όσο χειρότερη, τόσο καλύτερη.
Αφιερώνεται επίσης και στους πολιτικούς μας, αλλά και σε όσους το μόνο που κυνηγούν στη ζωή τους είναι να αναπτύσσουν πελατειακές σχέσεις με αυτούς, εξαιτίας των οποίων έχει καταδικαστεί στη μιζέρια η χώρα με το ωραιότερο κλίμα και την περισσότερη ελευθερία από οπουδήποτε.
Να είστε σίγουροι πως δεν έχουμε αγανακτήσει ακόμη αρκετά, και να είστε σίγουροι πως όταν γίνει αυτό, θα είναι γιατί θα έχουμε αγανακτήσει περισσότερο με τους εαυτούς μας, που σας ανεχόμαστε.
Το άλμπουμ είναι διαθέσιμο εδώ και είκοσι μέρες περίπου από τη Sirens records (http://www.sirens-records.com/) για τους οπαδούς του λεκανοπεδίου, και από τη Steel Gallery (http://www.steelgallery.com/shop1.html) για τους οπαδούς της Θεσσαλονίκης.
Για ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες ανατρέξτε εδώ
( www.myspace.com/lightentheunderground ) και στα σχετικά blogs που υπάρχουν στη διεύθυνση αυτή.
[/FONT][/SIZE]

στηρίζουμε. πολύ αξιόλογη δουλειά