Premier League 2020-2021

Ανοίγω το τόπικ, γιατί χάζευα στο site της Πρέμιερ και έχουν ανοίξει το fantasy. Δεν έχω παίξει ποτέ, θέλετε να φτιάξουμε μια λίγκα rocking να κάνουμε τζέρτζελο μεταξύ μας?

εχω ξεκινησει αρκετες φορες αλλα παντα το παραταω στη μεση

1 Like

Δεν ξέρω πόση αυτοσυγκράτηση έχεις, αλλά η δική μου πρώτη συμμετοχή με “αρρώστησε” πάρα, μα πάρα, πολύ. Απόλυτα εθιστικό, πολλές ώρες έρευνας και διλημμάτων για τις επιλογές, καζούρα στους υπόλοιπους συμμετέχοντες σε καλή αγωνιστική και άπειρα refresh στα live scores για να δω εάν ο Χ random μέσος έβαλε κανά γκολάκι ή μοίρασε καμία ασίστ.

K γω δυστυχως το παραταω παντα καπου στα μισα στη καλυτερη…

1 Like

Άρα δύο όχι και μια συμβουλή απεξάρτησης, καλά πήγε αυτό :stuck_out_tongue:

1 Like

ε αν κανετε θα συμμετασχω. Απλα δεν ειναι ευκολο να το πας μεχρι τελους, ανταγωνιστικα τουλαχιστον. Ειδικα οταν μπερδευονται τα matchdays και οι deadlines μπορει να φας ευκολα ξενερα

Ότι είπαν και τα παιδιά πιο πάνω. Βαριέμαι και το παρατάω εύκολα. Θα κάνω κ φέτος και θα δείξει.

Σποιλαραν την πρώτη αγωνιστική αυτοί btw :joy:
Utd-Arsenal λοιπόν την πρώτη αγωνιστική

Δεν θα το χαρακτήριζα συμβουλή απεξάρτησης, όσο προειδοποίηση εξάρτησης!

2 Likes

Πάντα ακριβής

1 Like

Εχουν γινει διαφορες αποπειρες στο παρελθον εδω στο φορουμ, αλλα παντα σταματησαν πριν τα Χριστουγεννα :stuck_out_tongue: Νομιζω μια φορα μονο να εχω κρατησει μεχρι το τελος της σεζον (ειχα μπει σε γκρουπ με βραβεια :smiley: ).

Εγώ δεν είναι ότι βαριέμαι, απλά δεν ξέρω και τόσους παίκτες πλέον για να παίζω σοβαρά οπότε δε λέει :stuck_out_tongue:

Μετα την ηττα της Liverpool, αμα κερδισει και η United τωρα ενταξει πραγματικα οτι να ναι

Επιβλητική Άρσεναλ σήμερα για 75 λεπτά στο ντέρμπι του Β.Λονδίνου. Δίκαιη νίκη

1 Like

Επιβλητική δεν ήταν, αλλά σίγουρα την άξιζε. Άθλιο μάτς απ’την Τότεναμ, δε λειτούργησε τίποτα, προχωράμε

δεν θα ελεγα οτι δεν λειτουργησε τιποτα για την Τοτεναμ γιατι αυτο ακριβως πιστευω ηταν το πλανο της. Κατσε πισω και περιμενε να κανει την γκαφα η Αρσεναλ/ενα στημενο/μια στιγμη μαγειας. Στο πρωτο παιχνιδι αυτο ακριβως εγινε (μια γκολαρα απο Σον και ενα σε αντεπιθεση οταν ο Παρτευ εβγαινε απο το γηπεδο) και θα μπορουσε να γινει και σημερα. Η διαφορα ηταν οτι στο πρωτο η Αρσεναλ εκανε επιθεσεις μονο με σεντρες και παροτι ειχε μια καποια υπεροχη, φαινοταν οτι γκολ δεν θα εβαζε ποτε. Σημερα επαιξε πιο ορθολογικα και τα γκολ ηρθαν φυσιολογικα. Το τι εγινε και χεστηκαν ολοι πανω τους οταν εμειναν με παικτη παραπανω, δεν το ξερω. Θα μπορουσε να κλεψει το 2-2 στο τελος ο Μουρινιο.

Αν κατι δεν λειτουργησε για την Τοτεναμ ηταν ο Bale. Ο Tierney εκανε οτι ηθελε απο αριστερα.Παντα τοσο χαλια ειναι ο Doherty ή επειδη ειναι κανονιερης;

O Doherty δεν έχει παίξει τίποτα φέτος, ένα απόλυτο μηδέν γενικά. Σήμερα είχαμε αθροιστικά παρά πολύ κακό παιχνίδι Ndombele, Kane, Bale επιπλέον των προβλημάτων που υπάρχουν στην άμυνα, ενώ βγήκε νωρίς ο Son και ο Hojbjerg έχει σκάσει.

Εδώ και 6-7 παιχνίδια, έχει αλλάξει η προσέγγιση της ομάδας και βγαίνει να παιξει μπάλα, σήμερα ξανακαθισαν πίσω και δεν το έκαναν και καλά.

Τι τεμάχιο πέταξε όμως ο Λαμέλα ε;