Premier League

Στόουκ - Λίβερπουλ 1-1 (90’ Χουτ / 57’ Κυργιάκος)

Α, η κατρακύλα της Λίβερπουλ συνεχίζεται βλέπω…

επειδή έβαλε το γκόλ ο κυργιάκος το λές ή επειδή έφερε ισοπαλία με την στόουκ?

Όχι για τον Κυργιάκο, δεν αμφισβητώ την αξία του :wink:
Επειδή έχασε για ακόμα μια φορά το λέω.

Για να φανει ποιος ειναι το αφεντικο της πολης!!!
3-1 και προκριση στον τελικο…
Δε σε χαλασε Τεβεζ…
Και τα χρονια ολο κι ανεβαινουν!!!:wink:

έτσι μωρή αρρώστεια!!!όπως λέει και ο cynic αφεντικό στο manchester!!!

Πείτε τώρα για την ενέγεια του Ρούνει στο 1ο γκολ όποιος είδε…κανει ένα κοντρολ που σταματαει την μπαλα κ σπαει το σώμα του με προσποίηση που στέλνει τον αμυντικο για βρούβες, δλδ έκανε ταυτόχρονα με μία επαφη κοντρόλ και τρίπλα και μετα βγάζει μία μπαλιά 40 μέτρων που περνάει ένα εκατοστό πάνω απο τον Ρίτσαρντς που ίπταται για να την κόψει (ο οποίος για όποιον έχει δει και ξέρει είναι τέρας της φύσης) κ σκάει η μπάλα ακριβώς στο πόδι του Γκιγγς…Φάση για εκσπερμάτωση…τεράστιος παίχτης!

+1… Απιστευτο…

δέν το είδα το 1ο γκόλ.υπάρχει κάνα λίνκ?

αν το βρω απο την αρχή της φάσης θα το ποστάρω

άντε να το δώ και εγώ να το κάνουμε και σε καμια σύγκρουση τιτάνων…:p:p

το 1ο βίντεο για το 1ο γκολ…πάντως το κοντρόλ του Γκιγγς κακό για την τεράστια αξία του…

Στους τιτάνες αν το κάνουμε να είμαι ο Ρούνει εγώ??:stuck_out_tongue:

Μπράβο στη Μάντσεστερ, αλλά αυτό το γκολ του Τέβεζ είναι όλα τα λεφτά παιδιά. Τακουνάκι με δύναμη και εν κινήσει και με καρατιά;

Έβλεπα χτες το 2ο ημίχρονο του Βίλα - Άρσεναλ. Δαιμονιώδης ρυθμός, αλλά από ουσία λίγα πράγματα τελικά. Αυτή η Άρσεναλ ρε γμτ, φοβερά δουλεμένη ομάδα αλλά θέλει ένα χαφ κι ένα φορ τοπ κλάσης για ανέβει επίπεδο.

Tι εκανε ο Νανι στο πρωτο γκολ σημερα ?
Οτι και να λεμε για την μπαλα αν εχεις το ρημαδι το ταλεντο…

Arsenal - Man Utd. 1-3 λοιπον…

Btw μετα σεντρα πηγε να βγαλει :stuck_out_tongue:
Αφου δεν εσπασα το σπιτι σημερα απο νευρα μου! Λες και εβλεπα το Arsenal - Chelsea ηταν! Αντε ρε μαλακα βενγκερ παρε 2 παιχτες με @@ δεν γινεται αλλιως να δουμε προκοπη! Aνοιξαμε τα ποδια σε man και chelsea μεσα στο εμιρατς φετος… :blow:

εδιτ: Kαι να φυγει ο κουμπαρας ο Almunia!

χωρις σαλιο…μερικα πραματα δεν αλλαζουν ποτε…

Aιωνιοι πελατες!
ΠΟΥΤΣΑ!

οι κανονιερηδες πηραν ελαφρως το κανονι μες στον κ@#ο τους σημερα.ετσι μωρη γιουναιτεντ!:smiley:

Ρε ουστουδιουλου παλιομουχριτσες! Δεν θα χρεωκοπησετε?! Μετα θα δουμε [-X