:bye::bye::bye:
Η Τσέλσι δείχνει πανίσχυρη.
Εχει εξαιρετικό προπονητή, και γενικά μαζί με την Γιουνάητεντ είναι οι μόνες που μπορούν να κοντράρουν Μπάρτσα στην Ευρώπη.
Και η Ρούμπι Καζάν.:lol:
αποτι εμαθα εκανα παρτακι η τσελσι μεσα στο emirates.επαιξε τοσο καλα η τσελσι?
[SIZE=“4”]ΔΕ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ ΠΑΝΟΥΛΗ[/SIZE] :!:
Ντάξει μωρέ! 2/3 την αγωνιστική με θρύλο, μπάρτσα !
Πάντως μούφα το ματς, και το σκόρ ψιλό-πλασματικό …
δεν έβαλε 4 σαν την προηγούμενη φορά στο Άνφιλντ, αλλά οκ.
:):)
Πω ρε Νάιτ Σκάι ήμουν τόσο σίγουρος ότι είσαι Τσέλσι. ΜΑ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.
Απίστευτη Φούλαμ, διέλυσε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
3-0.
ΝΑΙΙΙΙΙΙ…:!::!:
Xμ, μου το πανε και το είδα μόλις…
Ωραίο γκολ η Τσέλσι στο ματς με Μάντσεστερ. 8)
Φανατικος οπαδος Αρσεναλ εδω περα (εχω την εντυπωση πως το εχω ξαναπει καπου). Η ομαδα φετος που λετε παει για πρωταθλημα και δεν νομιζω να φαινεται σε καποιον απιστευτο. Μολις εληξε και το ματς με Αστον Βιλλα και νικησαμε 3-0 με σχετικη ευκολια. Η Τσελσι εφερε και Χ χθες με Μπερμιγχαμ, οποτε αν νικησουμε τον αγωνα που δεν εχουμε παιξει (εχουμε ενα παιχνιδι λιγοτερο απο Τσελσι και Μαντσεστερ) τοτε ειμαστε 1 βαθμο απο την κορυφη. Up The Gunners8)8)
Πολυ φυσικο να το παρουν οι κανονιερηδες φετος…Δηστυχως οι μπεμπηδες δεν ειναι σε φορμα αλλα ουτε την τσελσι βλεπω πολυ καλα.Μην μιλησω για λιβερπουλ.
H Αρσεναλ για να έχει ελπίδες για τίτλο χρειάζεται έναν παίκτη ηγέτη και να δείξει χαρακτήρα στα ντέρμπι του 2ου γύρου.
Σε αυτο συμφωνω…Αλλα τα ‘‘πιτσιρικια’’ της εχουν απιστευτη χημεια και ειναι πολυ δυνατο συνολο…Αν και το αγγλικο πρωταθλημα σπανια κρινεται στα μεγαλα ντερμπι.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λιντς 0-1
Κυπελο κυπελο…:p:p
δεν το ειχαμε στους στοχους το κυπελλο ρε…επιτηδες χασαμε:p:p
…ναι ναι:p:):!:
Στο ημίχρονο Λεβαδειακός ΠΑΟΚ είδα λίγο Birmigham-Man Utd. Είχε πολύ πλάκα γιατί όλοι οι παίκτες ήταν σαν ατμομηχανές. Οι ανάσες τους φαινόταν σαν φουγάρα λόγω του απίστευτου κρύου… :lol:
-2 εχει εδω αυτη τη στιγμη και χιονιζει…εψαχνα εισητηριο γαμωτο μεχρι τελευταια στιγμη σημερα για Γιουναιτεντ με την ντοπια που δεν παμε(ειμαστε με τη Βιλλα:p) και δεν βρηκα ρε π@στη μου…ελεινο κρυο παντως,απορω πως την παλευουν,πραγματικα…