Το πιο σιχαμένο πράμα στον πλανήτη θρέφει το κόμπλεξ μου. Ας παίζει μέχρι αύριο άμα δε μπορεί να κερδίσει. Να μη σηκώνουν και τις ταμπέλες οι τέταρτοι και πιάνονται. Να λήγει όποτε σκοράρει το μίασμα…
πες τα ρε γαμωτο, πηγα να σπασω την τιβι να πουμε…3 παραπανω λεπτα κρατησε ο πουστης
To Man utd - Man City εληξε στο 96.53 ?
Tι εγινε στο ματς ρε παιδες ?
Κέρδισε η Μάντζεστερ:p…η utd:!:
κέρδισε και η Chelsea ε. 3-0.
Ναι ενω το πρωτο γκολ της σιτυ δεν ειναι φαουλ ξερω γω…
Εσυ τι εισαι στην Αγγλια???
για το πρωτο της σιτυ δεν ξερω να πω γιατι δεν το ειδα
νταξει επρεπε να κερδισει η γτδ, αλλα ο αλλος το κρατησε πολυ παραπανω λεμε
liverpool ειμαι
Συνεχιστε να αυθαδιαζετε νεοπλουτοι και ο Μιχαλακης θα συνεχισει να σας καρφωνει!
Αν και ουτως ή αλλως θα συνεχισει να το κανει…
Mε προλαβες γμτ:p,ετσι,πιπ@-κωλ@-εμπλοκη τους καινουριους νεοπλουτους…παρε μωρη Γιουναιτεντ…τσουλου δεν βλεπω μελλον,πρωταθλημα ζοριζομαστε ασχημα απο 3 ματς που εχω δει,αλλα πιστευω ακομα στην ομαδα…ατσα και ο μαχαλακης,στραικερ τους καρφωσε τους καραγκιοζηδες…:D:Dχεζοντε ολοι με το κοκκινο!!
Ημαρτον.
Και 3-3 που ήταν στο 94’ έλεγα ότι δεν μπορεί, κωλόφαρδοι είναι, θα νικήσουν.
:lol::lol:
ετσι ετσι!!!ρε η ομαδα δε μασαει!!!μας ηρθαν και οι wannabe μαγαλη ομαδα να πουν οτι πλεον το αφεντικο στο μαντσεστερ ειναι η σιτι…
Τον ηπιε η τσελσουλα 3-1 απο τη γουιγκαν,6αρα η λιβερ σε καποια χαλ,2-0 η μαντσεστερ,5αρα η τοτεναμ.
/yesss πούσο τσέλσι! Για να πάμε λίγο πρώτοι…έχουμε και πολλά γκολ
πουτσο*
Yπαρχει και το edit ξερεις.
O Torres εκανε οτι ηθελε χτες.
παίζει να είναι ο πιο τρελός οπαδός που υπάρχει ! διαβάστε τι έκανε για την Αρσεναλ
Οντως ειναι τρελος ο τυπος !
660.00 ευρω σε εξοδα τοσα χρονια για να βλεπει την Αρσεναλ !
Liverpool-MU χθες και ομολογώ ότι δεν περίμενα να κερδίσουμε τόσο άνετα, αν και απόντως του Steve, οι ισορροπίες ήταν εύκολο να μεταβληθούν, ειδικά από τη στιγμή που το σίχαμα κατέβηκε πλήρες… Πολύ μεγάλο παιχνίδι από το Mascherano και από τον Aurelio. Μου έκανε εντύπωση το πόσο λίγη φάνηκε η MU, αλλά ας μην ανησυχούν οι οπαδοί της. Θα τους βρει αλλού τους βαθμούς.
Το θέμα είναι ότι στην Αγγλία δεν μετράνε οι νίκες στα ντέρμπι τόσο πολύ για τον τίτλο:!:
ναι ισχυει αυτο γιατι χανουν βαθμους και σε πολλες αλλες εδρες οι μεγαλοι του αγγλικου πρωταθληματος