Premier League

Πόσο ταπεινωτικό είναι να σε «χαστουκίζει» ο αρχηγός της ομάδας σου με… το πέος του μπροστά στους συμπαίκτες σου; Μας το εξηγεί στην αυτοβιογραφία του ο Νικολά Ανελκά
«Ιt΄s not me. Ιt΄s everyone else» τιτλοφορείται η αυτοβιογραφία του Γάλλου ποδοσφαιριστή Νικολά Ανελκά που θα κυκλοφορήσει στο τέλος του μήνα και υπόσχεται ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις από τα αποδυτήρια των ομάδων στις οποίες έχει αγωνιστεί. Τις επόμενες ημέρες η εφημερίδα «Guardian» θα παρουσιάσει σε συνέχειες αποσπάσματα της αυτοβιογραφίας, ωστόσο βρετανικά έντυπα κατάφεραν να πληροφορηθούν σοκαριστικές λεπτομέρειες για το περιεχόμενό της.

Η πλέον σοκαριστική είναι η αναφορά του Ανελκά σε ένα επεισόδιο που είχε με τον πρώην συμπαίκτη του στην Άρσεναλ Πατρίκ Βιεϊρά με αποτέλεσμα ο τελευταίος να τον χτυπήσει στο πρόσωπο με το… πέος του μπροστά στους έκπληκτους συμπαίκτες τους.

«Η καριέρα μου στην Άρσεναλ πήγαινε από το καλό στο καλύτερο μέχρι τη μέρα που βρέθηκε στον δρόμο μου ο Βιεϊρά, που ήταν γνωστός στα αποδυτήρια της Άρσεναλ ως «Le Long» (μακρύς) λόγω του μεγάλου μήκους του πέους του. Παίζαμε κόντρα στη Φούλαμ στο Χάιμπουρι και θυμάμαι ότι πήρα μία μπαλιά από τον Μπέργκαμπ, έπειτα απέφυγα με ευκολία τον γκολκίπερ και με την εστία κενή κατάφερα με κάποιο τρόπο να στείλω την μπάλα έξω… Ο ήλιος έπεφτε στα μάτια μου. Δεν ήταν λάθος μου! Όμως ο Βιεϊρά μού έριξε τότε ένα βλέμμα και ήξερα ότι θα είχα πρόβλημα. Στα αποδυτήρια ήρθε κατά πάνω μου και εγώ τα έχασα. Ήξερα ότι δεν έπρεπε, αλλά τον έβρισα. Στα ντους αρχικά με κοίταξε επίμονα και ύστερα με… χαστούκισε με το πέος του. Μόνο μία φορά. Όμως με πήγε μερικά βήματα πίσω, ήταν σαν να με είχε χτυπήσει βρεγμένη σανίδα. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε δει! Μπορείτε να φανταστείτε πόσο ντροπιαστικό είναι να σε χτυπήσουν με τέτοιο τρόπο στο πρόσωπο μπροστά στα μάτια των συμπαικτών σου; Ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου. Δεν ακουγόταν τίποτα στα αποδυτήρια σε μια στιγμή που έμοιαζε να είναι αιωνιότητα για μένα, η σιωπή έσπασε μόνο όταν ο Άσλεϊ Κόουλ ρώτησε “είναι η δική μου σειρά”; Τότε κατάλαβα ότι έπρεπε να φύγω.

Όταν ο Βενγκέρ έμαθε τι είχε κάνει ο Βιεϊρά, τού έδωσε απλώς συγχαρητήρια και φώναξε, “γι΄ αυτό τον λόγο είναι αρχηγός…”, καταλήγει ο Νικολά Ανελκά.

Σίγουρα, η αυτοβιογραφία του Γάλλου επιθετικού της Τσέλσι θα γίνει από τα best seller της χρονιάς στη Βρετανία.

8O8O8O8O8O

Παιζει να το εχουν ποσταρει σε 3-4 τοπικς

Ισχυει. Εκει φανηκε “μικρη” ομαδα (που σε καμμια περιπτωση δεν ειναι). Τον παραδεχομαι τον Βενγκερ αλλα πραγματι αμα θελει το κατι παραπανω τοτε πρεπει κατι να γινει και με τα φραγκα. Αλλα νομιζω οτι εχει προθεση και αυτος να δωσει κατι παραπανω σε λεφτα αλλα οι διοικουντες ειναι για τον πεοντα.

Με τη δημιουργία του Emirates δημιουργήθηκαν τεράστια έξοδα και έπρεπε να ξεπουληθούν κάποιοι εκ τους αστέρες, ώστε να υπάρχει μια κάποια άνεση.Από κει και πέρα, ο Βενγκέρ ανέκαθεν δημιουργούσε παιχταράδες από τις ακαδημίες κτλ και με 1-2 προσθήκες στις μετεγγραφικές περιόδους, ισορροπούσε την κατάσταση. Κάπως έτσι έγινε και με τον Αρσάβιν και τον Βερμέλεν. Ο Αντεμπαγιόρ ήθελε από πέρσι να την κάνει και ορθώς τον έδωσε με τέτοια πρόταση, καθώς μπροστά δεν έχει πρόβλημα η ομάδα. Ένα βαρβάτο DMC θέλει πλέον και έδεσε. Με δεδομένη την αποδυνάμωση της Μαν. Γιουν. και την Τσέλσι να εμφανιζεται ως το φαβορί για το πρωτάθλημα, λογικά θα γίνει ενδιαφέρον πρωτάθλημα και ας ξεγράφουν πολλοί “ειδήμονες” την Αρσεναλ, προς χάριν της Μαν. Σίτυ.

Τεσπα, Go Gunners!

http://www.youtube.com/watch?v=zSqKs6IoMKQ

Ποπο,united μεσημερι,Τοτεναμ-λιβερπουλ απογευμα,Long live premier league,επιτελους ξαναρχισε…αραζω καναπε και λιωνω σημερα…

Ναι αλλά η εξάρα της Άρσεναλ ήταν το αποτέλεσμα που ξεχώρισε.
Μάντσεστερ και Τσέλσι λίγα πράγματα…

Σαν να βαλθηκε η Αρσεναλ απο την πρωτη κιολας αγωνιστικη να κανει οσους την ξεγραψανε να το ξανασκεφτουνε. 6αρα στην εδρα μιας ομαδας που χρειαζεται αιτηση για να φαει γκολ. Θα εχουμε τρελη χρονια παλι, ωραια πραγματα. :slight_smile:

Εντυπωσιακή επίδειξη δύναμης της Αρσεναλ, σίγουρα, αλλά έχω αμφιβολίες ακόμη κατά πόσο θα μπορέσει να κρατηθεί ψηλά όλη την χρονιά.
Εμένα μου κακοφάνηκε πάρα πολύ η ήττα μας (Λίβερπουλ8)) από την Τότεναμ.
Φαίνεται ο Ρέντναπ θα κάνει ομάδα εκεί και θα αποβάλει την εντελώς λούζερ νοοτροπία.

Κατά τάλλα κωλόφαρδη Τσέλσι όπως πάντα, στο 90κάτι.

Έλα μωρή παιχτάρα, Αρσάβιν!!

Ελα μωρη ομαδαρα Γιουναϊτεντ! :smiley:

Πφφφ. Ναι αλλα η Τσέλσι είναι πρώτη 8) (ακόμα8))

:metal::DΑκομα και να μην παιξουμε μπαλα(οπως χτες που ειμασταν τραγικοι),η αρσεναλ ειναι σαν το βαζελο εδω,βλεπει κοκκινο και κλανει πανω της…ρουνεη παιχτουρα και κανεις αλλος,αλλα η ομαδα ειναι-αρχη ακομα βεβαια- κατω του μετριου…τσουλου δεν βλεπω καμια πορεια,σιγουρα,φετος μονο πρωταθλημα θα κυνηγησουμε,αλλα και αυτο δυσκολα,βαση της τωρινης εικονας μας
…ΑΥτος ο Βαλενσια,χριστε μου δλδ,ουτε δανεικος σε Οφη δεν θα τον εστελνα…δεν ξερω πιο πριν πορεια,καριερα,εντυπωσεις κτλ,αλλα 3 ματς που τον βλεπω τωρα,σαν λοβοτομημενος παιζει,ουτε μια απλη πασα δεν μπορει να γυρισει…και επειγοντος να γινει καλα ο Βαν Ντεσαρ,καθε εξοδο του μ@λ@κα απο το τερμα,κανω 5 φορες το σταυρο μου…εχουμε γεμισει κατι αυνανες ομως,ο Νανι του δινει και καταλαβαινει,ο Μπραουν οκ,ειναι ο Μπραουν,ο ανθρωπος που θα θυμομαστε σε μερικα χρονια ως ο χειροτερος και απο τους 2 Νεβιλ μαζι αμυντικος,αστα να πανε…ημουν πιο αισιοδοξος πριν ξεκινησουμε,αλλα 3 ματς που εχω δει ως τωρα,η ομαδα παραπαταει…

Ναι, ομαδάρα, με πέναλτι σαν αυτά που, όπως λέει ο Κάρβου, δίνονται μόνο στην Ελλάδα και αυτογκόλ.

καλά, όταν γίνεται η επαφή “τερματοφύλακας - πόδια Ρούνει” η μπάλα έχει χαθεί από το πλάνο! :lol:

Καθαρο πεναλτι ηταν,ασχετο αν δεν υπηρχε περιπτωση ο Ρουνεη να προλαβαινε τη μπαλα αν δεν τον εκοβε ο Almounia…τσιμπησε ισα ισα τη μπαλα και τον εκοψε ο αλλος…αμα ειναι βλακας ο Αλμπουνια,δεν παιζει θεμα…

ντροπης πραματα, θα το κρατουσε 15 λεπτα μεχρι να σκοραρει η man utd

αν ειναι δυνατον

ετσι να φαινεται ποιος ειναι το αφεντικο στο μαντσεστερ.γιατι ειχε μακρυνει πολυ η γλωσσα τεβες και διαφορων αλλων…

Eτσι μωρη γιουναιτεντ τρελανε μας… Το αφεντικο της πολης δνε νομιζω (οι περισσοτεροι σιτυ ειναι) αλλα της Αγγλιας σιγουρα!!! Και χωρις ομαδα θα το παρουμε φετος:p

δεν εχει σημασια:p:pπαλι το αφεντικο ειμαστε

τι αφεντικα ρε, που εκανε τα 4 λεπτα ,7 ο αλλος μεχρι να σκοραρουν

θα μας τρελανετε ρε