Premier League

O Τεβες τι χαιρεται,αφου δε χωνευει τον “γερακο” :Ρ

Έτσι ρε Manchest-άρα!!!

Λοιπόν, η Τότεναμ θα έχει την τύχη της Νιούκαστλ σε μερικά χρόνια, ίσως και σε 2-3, ψιλοδύσκολο του χρόνου.
Γαιτί? Γιατί μοιάζουν!
Παίκτες που νοιάζονται μόνο για τα λεφτά, παράγοντες που δεν έχουν ιδέα από μπάλα και σκορπάνε τα λεφτά για πλάκα, λούζερ νοοτροπία, αποτυχημένες μεταγραφές κλπ…

Ρησπέκτ πάντως στον Νταφ, που δήλωσε ότι θέλει να μείνει.

Σωστος ο Σκουρτζ! :wink:

http://sport24.gr/html/ent/613/ent.296613.asp

Κριμα και παλι κριμα…μακαρι να γινει κατι συντομα και να βρεθει χρημα γτ τετοιες ομαδες ΔΕΝ πρεπει και δεν τους αξιζει να βρισκονται σε τετοια θεση…

Ενταξει, μιλαμε για κουφα πραγματα. Αυτοι οι Αμερικανοι χρυσο πιανουν και το κανουν σκατα.

Η Μάντσεστερ Σίτυ αφού μάζεψε καμια 10αριά επιθετικούς, βάζει λέει πλώρη για 4άδα.
Οκ, και η Τότεναμ το ίδιο προσπαθεί εδώ και χρόνια!

επίσης, από φιλικό της Αρσεναλ. 1:25–> http://www.youtube.com/watch?v=R3Fch5XLkPU :!:

κριμα που επεσε η νιουκαστλ, απο τις αγαπημενες μου ομαδες, αν και τα τελευταια χρονια εχει σταθερη πτωτικη πορεια.η ματζεστερ ειναι η ματζεστερ, απο την αρχη της χρονιας το περιμενα.φετος δυστυχως λογω πανελληνιων δεν θα εχω χρονο να παρακολουθω το πρωταθλημα.

κριμα που εδιωξαν τον τεβεζ, κατα τη γνωμη μου καλυτερος απο τον μπερμπατοφ

Τι πάει και κάνει η Αρσεναλ ρε.
Δίνεις Τουρέ και Αντεμπαγιόρ στην Μαντσ. Σίτυ;
4-άδα και αν.
Στο νησί πρέπει να σπρώξεις χρήμα να κάνεις δυνατή ομάδα.

εδωσε και τουρε!!!?

(γουρλωμενα ματια)

o εντουάρδο σήμερα δήλωσε “τετράδα κ αν η Αρσεναλ”

θέλω να δω τι θα κάνει η σίτυ κ ο γέρο-Άλεξ - πιστεύω πως φέτος η Τσέλσυ θα εμφανιστεί πολύ δυνατή

Ντάξει, η αλήθεια είναι ότι η Σίτυ πήρε παίκτες κλάσης, κυρίως για μπροστά. Αλλά και η Τότεναμ τι κάνει τόσο καιρό εξάλλου;

Η Αρσεναλ με δεδομένες τις επιστροφές Ροζίτσκι (μπές και παίξε ρε ΜΟΤΣΑΡΤ της μπάλας! Chris Degarmo του 4-2-3-1!) και του Εντουάρντο, μπροστά είναι μια χαρά. Έναν παιχταρά κλάσης (DMC) να παίζει δίπλα στον Fabregas θέλει και ας πούμε ακόμα έναν σέντερ μπακ.

μηπως θέλετε τον Ζιλμπέρτο πίσω που τόσο σας έλλειψε την προηγούμενη χρονιά;

(Μπίσκαν από Λίβερπουλ και Ζιλμπέρτο από Αρσεναλ, ποιό θα είναι το επόμενο αμυντικό χαφ από την Αγγλία με σύνδρομο ερωτικής απογοήτευσης που θα πάρουμε;).

Arséne Knows :!:

Κριμα! Πεθανε ο σερ Μπομπι Ρομπσον. RIP…

Και έλεγα αν θα το επισημάνει κανείς… 8)

RIP Bobby Robson

Σωστός…τον ξεχάσαμε…R.I.P.:!:

H Arsenal θα μπει μια χαρα 4αδα γιατι οπως ειπε και ο dyingfreedom “Arsene knows”…
Ειναι φαινομενο manager που χωρις να σπαει φραγκο κανει ομαδαρες απο τυπους που δεν τους ξερει ουτε η μανα τους.

Στην Σιτυ πρεπει να φανε πολλα ψωμια ακομη.

Συμφωνώ. Μόνο που το έχει παρακάνει με την πιτσιρικάδα και το να μην κρατάει ποτέ κάποιους παίχτε με περισσότερη εμπειρία να παλιώσουν στην ομάδα και να μπορούν να παίξουν τον ρόλο του ηγέτη καθοδηγώντας και τους μικρούς στα δύσκολα.
Όπως για παράδειγμα πέρυσι κόντρα στη Man Utd στο Emirates.
Για μένα βγάζει μάτια πως η Arsenal δεν έχει έναν Giggs π.χ.
Χρειάζεται να βρεί μία ισορροπία.

Ο Καρεμπες σκαουτερ της Αρσεναλ