Premier League

Πολλοι οπαδοι της τσελσι τελευταια. Απο κουνια που λεμε…

Μ αρεσουν και τα ευρωπαικα που χει αυτη η ομαδαρα παντως!:lol:

Εγω προσωπικα ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ Chelsea. :bye:

Γενικα λεω, οχι για σενα (που οντως το χεις ξαναπει)

εγώ είμαι τσέλσι από το 1998 οπότε αυτό δεν πάει σε μένα…

Για το πρωτο αστειευεσαι, οπως δεν ηταν πεναλντι και του παρκ…

Για το χερι γελαμε δυνατα, ουτε κατα διανοια.

το πέναλτι θα το έδινε ακόμα και ο φέργκιουσον.τον πήρε παραμάζωμα.τώρα για το χέρι του μακέντα δεν είναι ξεκάθαρο άν και φαίνεται να βάζει λίγο το χεράκι του…
πάντως γενικά η τσέλσι είχε καλύτερα πατήματα στον αγωνιστικό χώρο και δίκαια κέρδισε.η μάντσεστερ δε μπορεί χωρίς τον ρούνι.

Για την πρωτη παραγραφο διαφωνουμε, αλλα δεν πειραζει…

Στη δευτερη συμφωνω οσο δεν παει οτι ηταν καλυτερη!

Ε αναμενομενο ηταν βασικα,το ειχα πει και στο τσουλου τοπικ(οπου βλεπω και ηττα απο Μπαγερν επισης στο Νησι ξανα)…χωρις το χοντρο,δεν τραβαει…και το μπαμ που καναμε τους τελευταιους μηνες,απο το χοντρο ξεκινουσε…τεσπα,μλκια μονο και μονο,γτ χανουμε την ευκαιρια να συνεχισουμε να τους κανουμε πλακα,με ,για μενα παντα, μηδενικη ομαδα φετος…καλα παντως ηταν οσο κρατησε,εγω γελασα…ειδωμεν για συνεχεια,αλλα τα βλεπω πολυ ζορικα πλεον τα πραματα σε καθε διοργανωση…παρκ,φλετσερ και καποιοι λοιποι αστειοι,να παρουν πουλο,ο βαλενσια ειτε να αποφασισει να παιζει μπαλα σε καθε ματσ και οχι σε ενα στα δεκαπεντε,ειδαλλως να παρει πουλο και σωστες μεταγραφες το καλοκαιρι…(παπαρια απο ολα αυτα θα γινει βεβαια,αλλα ελπιζω σε ενα τουλαχιστον καλο ονομα)…α,και Μπερμπατοφ,παρε δρομο ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ(προσπαθησε εστω)…

Σωστος lupin, με μια υποσημειωση, τον Φλετσερ, μια χαρα ειναι, ειδικα φετος!!! Καρικ πουλο ομως!:wink:

Μια χαρα παιχτουρα ειναι ο Mπερμπαντοφ ρε γκρινιαριδες !!

Ειναι πολυ νωρις για να το πουμε αυτο αλλα…ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΠΑΤΟΦ! Αυτος ο ανθρωπος στριβει πιο αργα και απο φερρυ μποουτ.

Θελουμε ενα δεξι μπακ Α’ κλασης και φυσικα κατι Φλετσερ και Παρκ μονο για την αποστολη, δεν γινεται να παιζουν αυτοι οι παιχτες βασικοι σε μια τετοια ομαδα…

Και φυσικα αναλογιζομενοι τον πανμεγιστο ROY KEANE o Carrick δειχνει παιδακι…

φωτια θα πεσει να μας καψει…
μερες που ειναι κιολας…

Τι γκολάρα έβαλε ρε ο θεός!?! Τζέρυ φορ πρέζιντεντ!

BENTOYZA KOKKINΟΙ ΓΚΕΗ ΔΙΑΒΟΛΟΙ!

ΔΕ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ;

ΑΝΤΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΜΩΡΗ ΤΣΕΛΣΑΡΑ!

Λουπέν, σταμάτα να σκούζεις μωρή ΠΟΥΤΑΝΑ.

Μωρη λουλα μια ζωη τσιμπουκια μας παιρνεις, βγαινεις και μιλας με τα 15 μετρα οφσαιντ :stuck_out_tongue:

Καθαρό χέρι ήταν το γκολ της Manu οπότε ίσα βάρκα ίσα νερά.

α,σορυ,μιλαγες,νομιζα πως ακουγα απλα κραυγες ακομα απο την ψωλη που σου δινω οσα χρονια υπαρχει η πρεμιερ…:slight_smile:

Πειτε στον Προεδρο να σας παρει και ενα σοβαρο κοουτς απο του χρονου και ισως ξανατερματισετε σε μια απο τις 2 πρωτες θεσεις…

με ομαδα του ενος παιχτη,σου πηγε το σκατο στη καλτσα φετος…βαζελε της αγγλιας:bye::bye:

ναι μωρη τσελσαρα,καθαρισε το μωρη ομαδαρα γαμω γαμω…

http://www.youtube.com/watch?v=5OlulRzU27Q :bye:

Βρες μου κάτι έστω κοντινό σ’ αυτό απ’ την ανάποδη και θα παραδεχτώ ότι σας παίρνω τσιμπούκια μια ζωή. Επειδή όμως δεν παίζει, [SIZE=“5”]ΣΚΑΣΕ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΣΟΥ ΒΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΛΕ[/SIZE] :!:

έντιτ
Αχαχαχαχαχαχαχα ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ ΜΩΡΗ

Μαλάκα μη μιλάς ρε

Πραγματικά μου τη δίνει πάρα πολύ που οι πουτάνες της αγγλίας βγάζουν γλωσσα τώρα! ΟΥΣΤ ΡΕ

Όταν ο εμίρης του ντουμπάι αγοράσει την πόρτσουμ και πάρει μέσι, γίνε πόρτσμουθ ρε. Αντε γεια

φιλικό-οπαδικά πάντα:p