Που ακριβώς το είπα αυτό; Εγώ είπα ότι τα έκανε αυτά που έκανε, ότι είναι εξαιρετικός προπονητής, αλλά ότι έχει και απεριόριστο πορτοφόλι. Είναι μια παράμετρος κι αυτή. Θα δούμε πόσο σημαντική είναι, όταν πάψει να υπάρχει.
Αν είχε απεριόριστο πορτοφόλι θα έδινε τα 200 που ζητάγαμε για τον Kane, εκεί να δεις net spending που θα είχαμε!
Ο Πεπ είναι δίχως αμφισβήτηση εξαιρετικός προπονητής μεν αλλά το “απεριόριστο πορτοφόλι” είναι κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί επίσης. Και μπορεί να μην έχει έναν ποδοσφαιριστή που να λες πως είναι στο τοπ5 στην θέση του όταν τον αγόραζε, ΑΛΛΑ πάντα μα πάντα είχε όποιον ήθελε. Το γαμώτο δεν είναι πως έπαιρνε αλόγιστα παίκτες όπως π.χ. κάνει η Ρεάλ διαχρονικά, αλλά πως πάντα είχε τα υλικά που ήθελε για να παίξει αυτό που έχει στο μυαλό του και εννοείται πως πάντα έπεφταν γερά φράγκα για τις απαιτήσεις του. Εγώ προσωπικά δεν θυμάμαι κανέναν άλλο προπονητή να έχει όποιον παίκτη θέλει όποτε τον θέλει, ο Pep πάντα όμως είχε τουλάχιστον 12 παίκτες που εφάρμοζαν 100% στο πλάνο του. Δεν θυμάμαι έστω ρε παιδί μου μια χρονιά να ξεκινά και να υπάρχει η σκέψη στην Σίτυ π.χ. “ρε γαμώτο δεν πήραμε δεξί μπακ, ίσως το πληρώσουμε”.
Ε ας έκαναν και άλλοι ότι έκανε αυτός για να είχαν την ευκαιρία τους. Την καλύτερη ομάδα όλων των εποχών δεν πλήρωσε πολύ για να τη φτιάξει πάντως, ούτε στη Μπάγερν είχε απεριόριστο μπάτζετ (ούτε καν στη City έχει απεριόριστο μπάτζετ, αλλά οκ, πες ότι μπορεί να ξοδεύει όσα θέλει όποτε θέλει). Δηλαδή για κάποιο λόγο έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί αυτά τα χρήματα, δε νομίζω ότι τους πλανεύει επειδή είναι κουλ τύπος.
Την “καλύτερη ομάδα όλων των εποχών” τη βρήκε έτοιμη σε ποσοστό 80% τουλάχιστον από άποψη υλικού. Τη Μπάγερν την παρέλαβε νικήτρια του ΤσΛ και νταμπλούχο Γερμανίας, δηλαδή στο ανώτατο επίπεδο που θα μπορούσε να την είχε πάει ο Χάϊνκες.
Είπαμε, είναι εξαιρετικός. Δε χρειάζεται να τον λιβανίζουμε στα πάντα.
η μπαρτσελονα πριν τον Guardiola ειχε τερματισει 3η με 67 βαθμους και με το που πηγε εδιωξε Ronaldinho και Deco
Επισης δεν ειναι μονο ο εξωφρενικος αριθμος τιτλων που εχει παρει αλλα και ο τροπος που το κανει. Το ποδοσφαιρο που παιζει
Ναι, όλοι φαντάζονταν το 2008 πως οι Xavi, Iniesta, Pique, Valdes, D. Alves, Busquets, Messi θα γίνονταν αυτοί που έγιναν ή θα πιάνανε αυτά τα peak.
Ό,τι και να λέμε, όποια ομάδα θέλει να πάρει πρωτάθλημα στην Αγγλία, τη City κοιτάει να περάσει κι αυτό πονάει.
Δεν τον λιβανίζει μωρέ κανείς, αλλά δεν υπάρχει και κανένα πρόβλημα να παραδεχτείς την ανωτερότητα του άλλου. Εσείς δεν αντέχετε να φέρετε μια ισοπαλία που σας πάτησε κάποιος άλλος, και πρέπει να βγείτε να πείτε για διαιτησίες και τα ότι δε χαλάτε ασύστολα και και και…
Σε 3 διαφορετικές ομάδες, έφτιαξε ομαδάρες, έπαιξε μπαλάρα και πήρε τίτλους. Ε δεν μπορούν να το κάνουν πολλοί αυτό. Ας δοκιμάσει να πάει σε καμιά Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα ο Κλοπ, να δούμε αν θα αντέξει την πίεση του “πρέπει να πετύχεις, γιατί αλλιώς δεν είσαι τίποτα”
Φαντασιώνεσαι πράγματα παιδί μου; Πρώτος εσύ είπες για διαιτησία . Τι ήθελες, να μιλάς μόνος σου;
Για τρίτη τουλάχιστον φορά λοιπόν, ας γράψω ότι είναι καταπληκτικός προπονητής. Ο καλύτερος. Είναι τέλειος, όπως λες εσύ; Άμα τα κάνει αυτά και με πιο περιορισμένα πορτοφόλια, το ξανασυζητάμε. Ας μείνουμε στο ότι είναι ο καλύτερος. Για τον Κλοπ πιστεύω κι εγώ τα ίδια μ’ εσένα, απλώς αντίθετα με αυτό που νομίζεις, δε με νοιάζει καθόλου αν πήγαινε στη Ρεάλ ή στη Μπαρτσελόνα και αποτύγχανε, εμένα με νοιάζει που πετυχαίνει στην ομάδα μου, η οποία δεν είναι ούτε η Ρεάλ, ούτε η Μπαρτσελόνα.
Μια χαρά παίχτες ήταν ήδη πολλοί από αυτούς. Το 2006 η Μπαρτσελόνα είχε κατακτήσει το ΤσΛ, ο Άλβες στη Σεβίλλη έβγαζε μάτια κλπ. Παρεμπιπτόντως, σιγά τον παιχταρά τον Βαλντές.
Το 2008 η Ισπανία είχε πάρει το Euro, επομένως δε συμφωνώ ακριβώς με αυτό:
Με τον Τσάβι, τον Ινιέστα και τον Πουγιόλ το πήρε. Δεν την έχτισε από το μηδέν ο Γκουαρντιόλα τη Μπαρτσελόνα, ούτε έχτισε την Εθνική Ισπανίας, ούτε έχτισε την Εθνική Γερμανίας.
Καλά έκανε και τους έδιωξε, σερνόντουσαν και η μετέπειτα πορεία τους απέδειξε ότι είχε δίκιο. Επίσης πήρε πυραυλοκίνητο Ντάνι Άλβες από Σεβίλλη, έπιασε κορόϊδο τον Σερ Άλεξ και του πήρε τσάμπα τον Πικέ, ανέβασε και τον Μπουσκέτς. Κινήσεις που πέτυχαν όλες.
Η Tottenham κι ο Πεπ να κερδάνε και οι άλλοι να κόψουν το λαιμό τους
Μου χτύπησε και εμένα ο COVID την πόρτα και έχω ξενερώσει. Σήμερα με έσωσε η Άρσεναλ που έπαιξε μπαλαρα έστω και με την χειρότερη ομάδα της κατηγορίας. Πολύ τα χάρηκα τα πιτσιρίκια και σήμερα.
Stay healthy
Περαστικά μαν!
να σαι καλα αδερφε
Μακάρι να το περάσεις ανώδυνα και γρήγορα φίλε!
Περαστικά ρε!!!
Περαστικά γαύρε!
Thanks guys
Περαστικά boy!!!
Περαστικά μαν, θα πάρουμε την κούπα με 19/19 στον δεύτερο γύρο και θα τα ξεχάσεις όλα! Πέρα από πλάκα, είθε να το περάσεις όσο πιο ανώδυνα γίνεται!
Χαχαχα μεγαλύτερο θαύμα και από την κούπα της Λέστερ θα είναι. Να σαι καλά φίλε