Premier League

Περαστικά μανμου, μακάρι να το περάσεις ανώδυνα και όσο πιο γρήγορα γίνεται, λιώσε μέσα με μπαλίτσα που έχει σχεδόν κάθε μέρα στο Νησί τώρα…

1 Like

Αυτό κάνω εννοείται

1 Like

Τεραστιος Σμαηχελ, πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι δεν παιζει για καποια world class ομαδα και εχει μεινει τοσα χρονια στην Λεστερ, αλλα ρησπεκτ και για αυτο. Πανδικαια νικη της Λεστερ παρα το μουφα πεναλτι που πηρε η Λιβερπουλ, και ευτυχως εχασε ο Σαλαχ.

Καλα τα πηγατε σημερα, δικαια κερδισατε.

1 Like

Τωρα με το νεο χρονο ειμαστε Τσελσι και Αρσεναλ!

1 Like

Μόνο Τοτεναμ ρε νιαμου, 4-3-0 με τον Κοντε, ενώ έπρεπε 6-1-0 (μια ατυχία με τους ισόβιους πρωταθλητές και χθες που μας πετσοκοψαν αλλά δε θα το δείτε πουθενά γιατί μια ομάδα έχει την πρωτοκαθεδρια στους sore losers)

Άρχισες παλι το κόμπλεξ :rofl:

Απλά αστεία Σίτυ. Πρώτη φορά σε παιχνίδι ένιωσαν πίεση και λύγισαν, ίσως να παραδειγματιστούν περισσότερες ομάδες και να την φοβούνται λιγότερο. Δεν ξέρω τι θα γίνει τώρα με την κόκκινη, μόνο περηφάνια για την ομάδα μου. Άντε, γιατί μας είχαν πρήξει λίγο για την άτρωτη αρμάδα του Πεπ.

Καθαρό πέναλτι, κανονική δεύτερη κίτρινη, δεν έφαγε απευθείας κόκκινη ο Γκάμπριελ. Το πέναλτι που είπε το πρώτο ημίχρονο δεν το είδα για να ξέρω. Ας το έβαζε ο Μαρτινελι βέβαια, σε κενή εστία ήταν

Μίλησα για διαιτησία κάπου;

Ουτε ο @nnnkkk μιλησε ρε. Δε μιλαει για διαιτησια.

Έδωσε περαιτέρω ινφο, κακό είναι? Εμείς πάντως την κερδίσαμε τη Σιτι, μάλλον εσείς πρέπει να βρείτε τον τρόπο :stuck_out_tongue:

Επίσης είναι αστείο ρε συ να λες “νιωσαν λίγη πίεση” και “άτρωτη ομάδα”. Είναι οι γιορτές παίζουν ανα 3 ημέρες και έχουν 10 σερί νίκες.

@pantelis79 θα μιλούσα για διαιτησία αν υπήρχε λόγος να μιλήσεις για τη διαιτησία. Όλες οι αποφάσεις είναι σωστές, δεν ευνοήθηκε ούτε αδικήθηκε καμία ομάδα σήμερα (εκτός απτο πεναλτι του πρώτου ημιχρόνου που δεν το έχω δει)

Τέτοιο domination εναντίον της City ελάχιστες φορές έχω δει, ειδικά από outsider. Για 60 λεπτά δεν ήξεραν που πατάνε και που βρίσκονται. Όλες οι ομάδες είναι κουρασμένες επίσης, όχι μόνο η Σίτυ. Επίσης, υπήρχε μια γενική ατμόσφαιρα, ένα feeling “ψάξτε τον δεύτερο” από τώρα, λες και παίζουμε σε καμιά Γερμανία.

Η Αρσεναλ πάντως τελευταίο ματς έπαιξε 26/12, όχι 29/12…domination ξε-domination, ένα ματς είναι… Και υπάρχει αυτό το feeling γιατί κάθε χρόνο σχεδόν μπορεί να κάνει σερι 10+ νικών… Δεν έχει τελειώσει προφανώς, αλλά είναι πολύ κοντά στο να τελειώσει με τα σερί που κάνει η City. Αν βγουν να την παίξουν όπως η Arsenal, θα τρώνε 5 στο κεφάλι

Αδιανόητη σούφρα. Να το χαρούν, λοιπόν. Μόνο περηφάνια για την Αρσεναλάρα, φόρτσα για 4αδα.

Το φάγαμε στο 95. Δεν πειράζει θετικό το πρόσημο σήμερα

Τα γκολ των Busquets και Rodri στο 90+ είναι πάντα τα πιο γλυκά

ΜΟΝΟ Άρσεναλ.- Για τους άλλους καραγκιόζηδες δεν έχω να πω κάτι, ας πάνε να αλλάξουν καμιά πασούλα. Ναι ρε, είμαι κομπλεξικός.

1 Like

Η Αρσεναλ φέτος έχει χάσει ΟΛΑ τα ντερμπι (Τσελσι, ΜανΓιου, Σιτυ, Λιβερπουλ, Τοτεναμ κτλ κτλ) και εκτός από την Λιβερπουλ που επεσε πουτσα, δεν μπορείς να πεις οτι ηταν για να τα χανει. Στα πιο πολλά αντικειμενικά το Χ ήταν πιο δίκαιο. Αυτό δείχνει ότι βλάκες σαν τον Τζακα κανουν μονο κακο στην ομαδα. Η απειρία της ειναι εμφανής και η ελελιψη γκολτζη στοιχίζει

Εμένα εννοείς ή τον Busquets και τον Rodri?

Την Τοτεναμ την κέρδισε