Premier League

Ειλικρινά, αυτό το πράγμα με τον Τζάκα πρέπει να τελειώνει. Ένας δυνατός κεντρώος δίπλα στον Partey θα ανεβάσει πολύ την ομάδα.

Το κωλοματς με την Εβερτον θα μπερδεψα

Συμφωνω με τα χίλια. Ο τυπος ειναι καθυστερημένος και κακος. Lokonga και Rowe μπορούν να παίξουν καλύτερα στο κέντρο από τον ηλίθιο.

1 Like

Όχι ρε, δεν έχω κάτι με σένα, αυτό έλειπε! Για τον Rodri και την ομαδούλα του λέω :stuck_out_tongue:

1 Like

Κοίτα τι είχα βρει στο φβ, το είχα αποθηκεύσει για εσένα

Ααα ρε γαμωτο, θα είχαμε North London μπλεξίματα στην Αττική :stuck_out_tongue:

Εγώ ήθελα νίκη της City, γιατί η Arsenal παίζει καλά και σοβαρά και είναι υποψήφια για 4η θέση. 5 βαθμούς πίσω είμαστε με 3 ματς λιγότερα, αλλά αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι, στην Premier κοιτάς τη βαθμολογία, τα εξτρα ματς δεν είναι καθόλου σίγουρα

1 Like

Ήθελα να ξερα τι μαγεία χρησιμοποιεί ο Τσάκα και δεν τον διώχνουν. ΦΤΑΝΕΙΙΙΙ πάρτε έναν κεντρικό της προκοπής μωρέ

1 Like

Νομίζω είναι πρώτη φορά που βλέπω σε πέναλτι με τράβηγμα να είναι τόσο εμφανές. Ο τύπος έβαλε αδιανόητη δύναμη, του άλλαξε κανονικά την κατεύθυνση μόνο απτή φανέλα

Φανταστικό. Το πρόλαβα όταν το γκρεμίζανε αυτό το γήπεδο. Μέσα στα σπίτια και τοσο θεοστραβα χτισμενο που σε 2 γωνίες δεν χώραγε κερκίδα. Τωρα πρεπει να ειναι πάρκο.

1 Like

Γελάει ο κόσμος, να παιχτούν ψιλές Άρσεναλ vs Τότεναμ στον Κορυδαλλό ας πούμε, ότι πιο lame σε οπαδιλίκι μπορεί να υπάρξει :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Στα του πρωταθλήματος, αν συνεχίσει έτσι η Άρσεναλ κάτω από 5η δεν βγαίνει, το πιστεύω ακράδαντα. Με έχει γεμίσει αισιοδοξία, πραγματικά διαφαίνεται ένα φως στο τούνελ μετά από χρόνια.

Το πέναλτυ δεν μπορείς να μην το σφυρίξεις ΑΛΛΑ είναι επίσης φανερό πως ο Σίλβα έχει ήδη βουτήξει. Απλά ο Τζάκα είναι κριάρι ολκής και δεν χαμπαριάζει, ε και είπε να γαμήσει άλλο ένα ματς της ομάδας του.

1 Like

Ρε μπαγάσα. Έχει ήδη βουτήξει ο άλλος. Δεν τον έριξε ο Τζάκα, αλλά το έδωσε επειδή του τράβηξε φανέλα - άσχετα αν πρώτος ο Σίλβα έπιασε τον Τζάκα. Γενικώς, τα πέναλτυ έχουν καταντήσει αηδία.

Υπήρχε επαφή στο μπούτι αν δεν το είδες. Έχει φάει την τριπλά, τον βρίσκει στο μπούτι και μετά τον τραβάει κιόλας για να το σιγουρέψει

Σου ξαναλέω: δεν τον έριξε. Αν ήθελε να μείνει όρθιος, θα τα κατάφερνε με μεγάλη ευκολία. Βασικά για να πέσει ήθελε προσπάθεια, όχι για να μείνει όρθιος. Τα πέναλτυ έχουν καταντήσει αηδία. Γενικότερα το λέω ε, μην το συνδυάσεις με ομάδες.

Ναι είναι αηδία τα πέναλτι όταν είναι πέναλτι :stuck_out_tongue: Αλλα σε καταλαβαίνω να έχεις βαρεθεί όταν έχεις το Σαλαχ στην ομάδα σου

Ναι ρε, πεναλτάρα ήταν, εντάξει :joy:

Btw αυτό που ζήτησε η Άρσεναλ το είδες;

Βλέπω τοτεναμαρα τώρα

να φορτωσω 2πλο πως το βλεπεις;

Δύσκολα τα πράγματα

το αφήνω για west ham τοτε

Πάμε και για 1 κιόλας…

Εβαλα και εγω να δω το τελευταιο 10λεπτο