Premier League

Τυχεροί ήμασταν. @pantelis79 αυτό είναι για σένα, έπρεπε να είχε δώσει πεναλτι στην Watford και κόκκινη στο Lloris, δε βρήκε μπάλα ποτέ

αντε ρε, ενδιαφερον παιχνιδι φαινεται εχασα

Μπράβο στην Άρσεναλ σήμερα. Ανέβηκε και άλλο στα μάτια μου

Γελοιο το πεναλτι που δοθηκε στην Σιτι. Ο μονος λογος που υπαρχει επαφη με το μπουτι ειναι γιατι ο Σιλβα κανει θεατρο και πεφτει πανω στον αμυντικο. Ουτε καν υποψια πεναλτι. Κατι παρομοιο ζητησε κι η Αρσεναλ στο πρωτο ημιχρονο μετα απο τακλιν του τερματοφυλακα στον επιθετικο, και φυσικα ουτε εκει υπηρχε τιποτα. Τουλαχιστον εκει δεν εκανε θεατρο ο επιθετικος, απλα τον προλαβε ο τερματοφυλακας.

Παιχταρας τεραστιος ο Μαρτινελλι, αλλα κριμα που εχασε το αχαστο οταν ο αλλος την εδιωξε πανω στην γραμμη. Δε νοειται να εισαι επαγγελματιας ποδοσφαιριστης και να εχεις το αριστερο ποδι μονο για περπατημα.

@nnnkkk θελω να σχολιασεις για την διαιτησια, και συγκεκριμενα για την φαση στο 60:37 στον αγωνα της ομαδας σου που ο Zoao Pedro της Watford εχει κανει την αμυνα σας να μοιαζει με παιδκη χαρα, εχοντας τριπλαρει 4 φορες τους ιδιους 2 παικτες, και 1-2 δευτερολεπτα πριν οπλισει για το 1-0 αφου ειναι μεσα στην περιοχη και με οπτικη για ευκολο γκολ, ο διαιτητης σφυριζει φαουλ υπερ του εκτος περιοχης αντι να αφησει το πλεονεκτημα.

2 Likes

Ντεν μιλαει γκια ντιαιτησια λεμε, ειναι Ντουσκο εποχης γαυρου :stuck_out_tongue:

Καλα δεν ειστε καλυτεροι του κανενας οπαδος ομαδας εδω μεσα, εσυ τα πεναλτι τα βλεπεις πολυ διαφορετικα σε αγωνες που παιζει η ομαδα σου, στα υπολοιπα εισαι αντικειμενικος :stuck_out_tongue:

Μην κρινεις εξ’ ιδιων τσουκαλακο. Ειπαμε, Τσελσαρα αυριο εσυ :stuck_out_tongue:

Εχει πολλη πλακα που το πιστευεις αυτο, οταν δεν εχω καμια ομαδα στην Αγγλια και θελω απλα να χανουν ολες οι ευνοημενες απο την διαιτησια και το status quo , συμπεριλαμβανομενης της δικιας σου. Αυριο ευχομαι να χασετε και εσεις και η Τσελσι αν γινεται, για παραδειγμα.

Πολλα πραγματα εχουν πλακα, οπως ας πουμε αυτο με το “στατους κβο”

Τα κοράκια στην Αγγλία είναι γτπ, κάθε φορά τα ίδια λέμε, αλλά επιμένουν όταν δεν ευνοούν την ομάδα τους να βγαίνουν να λένε για τη διαιτησία.

Εν προκειμένω, στο ματς σήμερα ο διαιτητής ήταν κλασσικά κακός. Είπα πως δεν έδωσαν καθαρό πέναλτι στη Watford, τη φάση που λες δεν έβγαλε κανένα νόημα να μην αφήσει πλεονέκτημα, στο πρώτο ημίχρονο δεν έδωσε πέναλτι στον Dier, και ενώ στο τέλος διέκοψε το παιχνίδι για 7.5 λεπτά, ξανά ξεκίνησε στο 92 και είχαν δώσει 8 λεπτά καθυστερήσεις.

Τι ακριβώς να πω? Σήμερα δεν αξίζαμε να κερδίσουμε, γιατί σε μια απ’τις χειρότερες ομάδες τις κατηγορίας δεν μπορούσαμε να βγάλουμε μια κάθετη και είδαμε passing game βγαλμένο απ’την τελευταία χρονιά του Ποκετινο.

@pantelis79 μην πονατε τόσο ρε συ, θα ξαναπαρετε πρωτάθλημα κάποια στιγμή κι ας έχετε όλο το σύστημα απέναντι σας, είστε ομαδάρα

Εδιτ: επίσης γιαυτό

Μην είσαι τόσο σίγουρος. Ίδια ακριβώς φάση στο πρώτο ημίχρονο, ο Kane το έχασε

Γι αυτό δεν είπα κάτι για διαιτησία εγώ. Ξέρω ότι είναι απλά κακή όχι στοχευμένη.

Επειδή είμαι και εγώ κομπλεξικος να ευχηθώ αύριο να χάσει η Τσέλσι και να φάει και 5 γκολ. Και να υποβιβαστεί αν γίνεται :stuck_out_tongue:

Πονας κι εσυ

Δεν γίνεται να μην ασχολείσαι με διαιτησία ρε φίλε… Καθορίζουν τα ματς εδώ χρόνια

Γκολ και ξύλο, όχι με αυτή τη σειρά, από το Σάντιο το Μανέ. Γαμώ τα VAR…
Και είμαι και λιβαπουλιαν

Αναμένεται έκρηξη γνωστού αγαπητού χρήστη του forum, αφού του Mount ήταν καθαροτατη κόκκινη και πιθανώς κρέμασμα δελτίου και θα βλέπαμε διαφορετικό παιχνίδι

Ματσάρα!!! Από τα καλυτερα που έχω δει… Τρελός ρυθμός . Χάσαμε δικός μας σήμερα.

Υ. Γ. Άγαλμα στον Mendy

Πολύ ωραίο ματς, θα ήταν λίγο κρίμα να κέρδιζε κάποιος. Παρά πολλά λάθη κι απ τις δύο αλλά ειδικά σε ένα 10λεπτο εκεί πριν βάλει το γκολ ο Σαλαχ η Λίβερπουλ έκανε το ένα πίσω από το άλλο (και ο ΤΑΑ ειδικά ήταν κάκιστος αμυντικά). Το γκολ του Σαλαχ πάντως έμοιαζε σαν ένα από αυτά που έχει βάλει άπειρες φορές ο Μεσι στην κλειστή γωνία (επίσης σπάνια εκτελεί εκεί απ’ οσο θυμάμαι).

Πολύ καλά μπήκε η χρονιά για την Τοτεναμαρα, νίκη στο 96, ήττα η Αρσεναλ στις καθυστερήσεις, ισοπαλία το σημερινό… Αν με κάποιο τρόπο πάει καλά ο Γενάρης (Αρσεναλ, Τσελσι και διπλούς αγώνες με Τσελσι στα ημιτελικά League Cup) θα έχουμε καλές ελπίδες για 4αδα.

Ξέχασαν τον Villas Boas, πως και δεν το παρατήρησες ως Λιβερπουλιαν (δηλαδή ζεις μέσα απ’ την ιστορία)?

Δόση αλήθειας… Άν και με Conte μπορεί να πατε και τσου λου