Θέλω σχόλιο από @nnnkkk για τα δύο υπέροχα γκολ που έβαλε η ομάδα του απέναντι στην Τσέλσι και ειδικά για το δεύτερο
O Conte έχει ίδιο αριθμό Πρέμιερ με τη Liverpool σε 20+ λιγότερες προσπάθειες, just saying
Το topic είναι Premier League, όχι League Cup ρε άσχετε
Χαχαχαχαχ
Ναι αλλά με εσας δεν προβλέπεται να παρει τίποτα. Κλασσικη Tottenham δηλαδή…
Θα περίμενα λίγο περισσότερο sympathy από ένα Λιβερπούλιαν, μιας κανείς μας δεν υποστήριξε την ομάδα του λόγω της έφεσης της στο να παίρνει τίτλους
Υπαρχει sympathy αλλα για ποσο καιρο χωρις τιτλο?
Βλέπω το 2ο ημίχρονο City-Chelsea, και δεν υπάρχει η Chelsea στο ματς, τεράστια η διαφορά
Σβηστά το πήρε η Σίτυ όσο είδα (από το 60 και μετά δηλαδή).
Διαβάζω ακυρώθηκε το παιχνίδι μας αύριο, χωρίς προφανείς λόγους (δλδ έξαρση covid)…
Ο Τουχελ επιβεβαιώνει και φέτος αυτό που λέω ότι δεν είναι προπονητής διάρκειας. Μεγάλη η διαφορά της Τσέλσι με την Σίτι επίσης.
Μπορεί να λέμε ότι τρώει λίγο σπρώξιμο αλλά έχει απίστευτη ομάδα η Σίτι. Αν είχε έναν κιλερ μπροστά και δεν έπαιζε με μπαλαντέρ θα ήταν ο φόβος και ο τρόμος
@nnnkkk λόγω Κοπα Άφρικα, τραυματισμών, τιμωρίας και COVID έχουμε διαθέσιμους 12 παίχτες. Μόνο ο Οντργκαρντ είναι έξω με COVID οπότε δεν ξέρω τι ισχύει σε τέτοιες περιπτώσεις
Ναι, αυτό διάβασα κι εγώ, το οποίο δε βγάζει νόημα. Πέρσι η Θλιβερπουλ γέμιζε την ομάδα με τους U23 σε κάθε ματς πχ… Τι πάει να πει λόγω Copa Africa και τιμωρίας…? Τελείως κακή απόφαση (επίσης πριν κάποια χρόνια η Tottenham είχε ζητήσει αναβολή λόγω τροφικής δηλητηρίασης της μισής ομάδας το προηγούμενο βράδυ από έναν αγώνα με τη West Ham, αλλά ο αγώνας έγινε)
Σου λέω για ποιον λόγο έχουμε απουσίες όχι ότι είναι αρκετός για να μην γίνει ο αγώνας. Όπως βλέπω δεν έχει αναβληθεί ο αγώνας επίσημα μακάρι να γίνει και ας παίξουμε με πιτσιρίκια. Στην τελική μπορεί να τρελαθεί πάλι ο White και να μην περνάει ούτε μύγα
Ήλπιζα να κρατήσει το 0 η Τσέλσι αλλά η ιδιοφυία του Ντε Μπρόινε έδωσε και τυπικά τέλος στο πρωτάθλημα.
Στη χειρότερη για τη Σίτι περίπτωση είναι στο +8 (αν η Λίβερπουλ κερδίσει και τα 2 ματς που έχει λιγότερα). Αποκλείεται να χάσει τέτοια διαφορά στα επόμενα 16 παιχνίδια, δεδομένων των απουσιών της Λίβερπουλ με το Κόπα Άφρικα και του μεταξύ τους ματς στο Έτιχαντ.
Πάντως δεν είμαι σίγουρος ότι ένας killer φορ θα ταίριαζε απαραίτητα στη Σίτι. Ναι, θέλει τον Κέιν, ναι ο Πεπ έχει στο παρελθόν δουλέψει με τον καλύτερο ίσως εν ενεργεία φορ, το Λέβα, αλλά με τη μπάλα που παίζει ο Πεπ (και ο Κλοπ) τους ταιριάζουν πιο πολύ τα ψευτοεννιάρια.
Μπορεί να έχεις και δίκιο. Με Φοντέν κάτι γίνεται. Με Στέρλινγκ που έπαιζε πέρσι ήταν λες και έπαιζε με 10.
Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που δεν θεωρεί τον Πεπ αν όχι το καλυτερο έναν από τους προπονητές στον κόσμο? Η είναι τυχερή η City που παίρνει για άλλη μια χρόνια Πρωτάθλημα
παρτα μωρη πουτανααααα Λεστερ
Κάτι τέτοια ματς κάνουν την Premier League παγκόσμιο μονοπώλιο.
ψύχραιμη τοποθέτηση
Με πήγε ταμείο η νο1 αντίπαλος και το γκολ στο 96 το πανηγύρισα. Μία φορά χαλάλι
έχω δει απίστευτα πράγματα στην premier από μπαλάρα και παιχταράδες μέχρι απίστευτες εκπλήξεις, ανατροπές, να αλλάζει χέρια το πρωτάθλημα μέσα σε δευτερόλεπτα τελευταία αγωνιστική αλλά και αναπάντεχους πρωταθλητές. Για μένα πάνω από όλες τις διοργανώσεις με συλλόγους και εύκολα.
Ναι, γιατί είναι κωλομαδα. Και πέρσι που χάσαμε 0-2 όλο βαραγανε (νομίζω το είχα γράψει και εδώ μέσα).
Όλα τα λεφτά ο Σογιοντσου, στο 94 πάει και φωνάζει πάνω απ τον Bergwijn που έπεσε, και σε 2 λεπτά έχει χάσει τον Doherty στο 2-2 και προσπαθεί με το χέρι να βγάλει το 2-3 (και έφαγε και τριπλαρα απ’τον Χαρίλαο στο 1-1). Αντε γεια βλακακοοοοο
Νταξ η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ την γουστάρω πολύ την Λέστερ