Ολα μα ολα οσα περιγραφεις εχουν γινει και σε αλλα πρωταθληματα, σχεδον σε ολα
Πιστεύω στην Αγγλία γίνονται με μεγαλύτερη συχνότητα
Και μόνο που εχασες 3-1 από την φετινή Άρσεναλ λέει πολλά… Αλλά μαζί σας ευχομαι να βγείτε Τσου λου
Γιατί να ανάψουν τα αίματα μωρέ; 9/10 memes μεταξύ των 2 ομάδων είναι κοροϊδευτικά για την Τότεναμ και κατάφερες να βρεις αυτό το 1/10 που είναι για την Άρσεναλ
Νταξ πέρα από την πλάκα και εγώ μαζί σου είμαι δεν έπρεπε να αναβληθεί το ματς
Και μόνο που έφερες 2-2 ενώ έπρεπε να είχες φάει 5 γκολ απ’τη φετινή Τότεναμ λέει πολλά, έτσι?
Δεν είναι meme αυτό ρε, είναι η αλήθεια, εσείς πανηγυρίζατε που ισοφαρίσατε 2-2 στο 95’ και εμείς τρέξαμε να το γυρίσουμε Επίσης στο replay φαίνεται που ο Σμάιχελ τραβάει απ’το πόδι τον Kane για να μην πάρει την μπάλα
Εσύ μιλάς για κότες ρε εσύ… Πάλι θα σε ξεφτυλισει η Άρσεναλ
Είναι κότες γιατί δεν ήρθαν να παίξουν, κι ας μας κέρδιζαν 5-0.
Ακολουθώντας την εξαιρετική αλληλουχία σκέψης σου, σήμερα αναμένεται να σας ρίξει 15 γκολ η Άρσεναλ
Οχι δεν είμαστε Tottenham ευτυχώς
Βέβαια στο ματς με την Πάλας το γκολ μπήκε κυριολεκτικά στην τελευταία φάση, δεν παίχτηκε τίποτα μετά.
Μιας και λέμε για ανατροπές…
Τελευταία φορά που πήρε πρωτάθλημα η Τότεναμ δεν είχε γεννηθεί ούτε ο Γουιλσιρ ούτε ο πατέρας του. Αυτά μιας και λέμε για αλήθειες
Αφού πήγατε για πανηγυρισμούς αντί να πάρετε την μπάλα γρήγορα…
Και προχθές κάνατε την ανατροπή, μπορούσατε να παίξετε αλλά δεν παίξατε
Καλά κι εσείς 18 χρόνια έχετε, δε σας παίρνει να λέτε και πολλά
18 μπροστά σε 60; Έχουμε αποθέματα ακόμα ούτε τα 30 της Loserpool δεν φτάσαμε ακόμα
Εμείς φέρνουμε Conte να πάμε μπροστά και εσείς σκέφτεστε τι ομαδάρα είσασταν
Αν μη τι άλλο στα πέτρινά μου χρόνια φρόντισα να πάρω αρκετά κύπελλα ώστε να είμαι πλέον πολυνίκης του θεσμού.
τί λέει, μιζεριάζουμε οι διεκδικητές της 4άδας ; care if i join ?
Δεν πολύ-γράφω (αν και δεν χάνω ματς United τουλάχιστον + τουλάχιστον τα ντέρμπυ μεταξύ ομάδων της 10άδας) γιατί στη παρούσα φάση η United απλά προσπαθεί να επιβιώσει την χρονιά και το καλοκαίρι να γίνει κάτι άξιο λόγου και αναφοράς… ούτως ή άλλως με τις παραφιλολογίες και τα leaks επί leaks από διάφορες πηγές, δεν ξέρεις πια τί να πρώτο-πιστέψεις ή να δώσεις έστω λίγη πραγματική βάση
Αυτό που έχω καταλήξει είναι ότι ο Ralf πρέπει να έχει πάθει την πλάκα του με το επίπεδο και την νοοτροπία συγκεκριμένων παικτών και συλλόγου γενικότερα και να έχει κάνει πουτάνα το όλο ‘‘οικοδόμημα’’ 1 μήνα τώρα… Αν και δεν υπάρχει κάποια φαινομενικά θεαματική αλλαγή, είτε σε τακτικό είτε σε επίπεδο γενικότερης φιλοσοφίας -από όσο βγαίνει προς τα έξω αυτή anyway-, νομίζω ότι έχει κάνει ήδη την διαφορά σε σχέση με τους προκατόχους του καθώς αντιμετωπίζει -γενικεύοντας τώρα αυτό αλλά ας μην γράψω 3 παραγράφους- την United ρεαλιστικά σαν την μεσαία ομάδα που είναι και όχι όπως ο Όλε νωρίτερα με το παρεάκι που προσπαθούσαν ντε και καλά να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα: και σε συνεντεύξεις τύπου -που σφάζει με το βαμβάκι- και σε καθαρά επίπεδο 11ων και συστημάτων -που έφτασε χτες η United να παίζει επιτέλους με 1 Άγγλο μόνο στη αρχική της σύνθεση, ενώ είπε ότι εγκατέλειψε το 4-2-2-2 γιατί… προφανώς δεν έχει κέντρο να το υποστηρίξει-, ο τύπος φαίνεται ότι δεν είναι παπατζής αλλά γνώστης.
Το πως καταφέρνει και δουλεύει σε ένα τόσο τοξικό περιβάλλον και με τόσα παλτά στη καρδαρόμπα που απαιτούν χρόνο συμμετοχής με το έτσι θέλω, είναι εντυπωσιακό. Δεν περίμενα θαύματα -έχει ούτως ή άλλως κάνει και ο ίδιος αρκετά λάθη- αλλά φαίνεται ότι αν -μεγάλο ‘‘αν’’ αυτό- όντως του δώσουν τα κλειδιά το καλοκαίρι και βρει την κοινή γραμμή που χρειαζόμαστε, θα εξελιχθεί η ομάδα πρώτη φορά προς τα μπροστά εδώ και δέκα χρόνια…
Δεν περιμένω προσωπικά να τον στηρίξει ακόμα η Διοίκηση τον Γενάρη για μεταγραφές, αν και βαθιά μέσα μου ένα 6άρι ε του πούστη, έστω και ένα πολύ φθηνό θα το πάρουμε δεν γίνεται, δεν βγαίνει η σεζόν με Fred-McSause-Matic… 4άδα την έχω τελειωμένη εδώ και καιρό
Ας δούμε το Σάββατο με την West Ham αν θα συνεχίσει τουλάχιστον να αφήνει εκτός Maguire και Rashford, παίκτες που γνώμη μου πρέπει να πουληθούν άμεσα - αλλά ας μην αρχίσω με το πόσοι παίκτες πρέπει να έχουν φύγει μέχρι το καλοκαί… όχι θα αρχίσω, LIngard, Pogba, Rashford, Maguire, Fred, Matic, Cavani, Baily, Marsial, VDB από αυτούς που γυροφέρνουν την βασική ομάδα πρέπει να πουληθούν άμεσα και όσοι είναι να φύγουν λόγω λήξεως συμβολαίου να φύγουν έστω και τζάμπα…θα έστελνα και McSause αλλά θα ήθελα να τον έχω αλλαγή για 8άρι, εφόσον υπάρχει ένα world class 6άρι και 8άρι στην ομάδα! Greenwood πρέπει να μετακομίσει σιγά σιγά προς τα μπροστά, Sancho να κάνει υπομονή να χτιστεί το κέντρο και να αλλάξουμε τρόπο παιχνιδιού γιατί καίγεται άδικα… άμυνα να συνέλθει ο Shaw βασικά και να συνεχίσουν να δουλεύουν οι Dalot/Telles/Bissaka που μπορούν να βελτιωθούν κι άλλο, ενώ ο Varane θέλει δίπλα του ένα πραγματικό CB και ο Lindelof τίμια αλλαγή. Προφανώς ποτέ τα παραπάνω αλλά anyway, happy thoughts…-
Αλάνγκα πάντως, καλό παικτάκι, γρήγορο τίμιο και δημοκράτης στο πασάρισμα -όχι σαν άλλους και άλλους-, ελπίζω να τον χρησιμοποιήσει ξανά τώρα που έχει ζεσταθεί 2 ματς σερί + σκόραρε και χτες…
τί ματσάρα το χτεσινό Τότεναμ Λέστερ ε
Συγχαρητήρια, αλλά μέχρι να τελειώσουν τα πέτρινα σας χρόνια κάποιος μπορεί να σας ξεπεράσει, έτσι έγινε και με την Tottenham στο FA. Εκτός αν νομίζεις ότι τα πέτρινά σας χρόνια θα τελειώσουν σύντομα, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει κάποια στιγμή να τερματίσετε κι από πάνω μας
Βρε μλκ αλήθεια τώρα; Όντως τις έχουμε βγάλει να τις μετρήσουμε; Βγήκες 5 χρόνια πάνω από την Άρσεναλ και το θεωρείς επιτυχία, τι άλλο να πει κανείς για την ομάδα σου. Πανηγύρισε που βγήκες 5ος και 7ος, περί ορέξεως!
Αν διαβάσεις τα ποστς θα δεις ότι εγώ ανέφερα οτι είστε κότες που δεν κατέβηκατε να παίξετε και πως το mentality σε αντίστοιχες ισοφαρίσεις (την ίδια χρονιά) ήταν διαφορετικό.
Δες ποιος ανέφερε ανατροπές περασμένων ετών, κύπελλα, πέτρινα χρόνια και πες μου μετά
Για πρώτη φορά μετά από χρόνια είμαστε σε καλό δρόμο. Νομίζω πως πέρσι ήταν ο πάτος του βαρελιού από φέτος αντί να κάνουμε μικρά βήματα προς τα κάτω κάνουμε προς τα πάνω.
Βρήκαμε επιτέλους αρχιδάτο στόπερ, κανονικά μπακ και βγάλαμε 3-4 πιτσιρικάδες μπροστα που με τα χρόνια και την εμπειρία το πιστεύω ότι θα γίνουν τοπ κλας. Λίγο προσοχή με τον επιθετικό και τον κεντρικό μέσο στις μεταγραφές και θα έχεις κάνει ρόστερ για μονιμοποίηση στην 4αδα. Για να βγούμε από αυτήν την κατάσταση θέλει καλές κινήσεις και χρόνο. Εγώ πάντως πιστεύω πως από φέτος άρχισε ο μακρύς δρόμος της επιστροφής στην κορυφή.
Μπορεί και να λέω και μαλακίες στην τελική αλλά έχω περασμένα μεγαλεία για να περιμένω την επιστροφή μας σε αυτά , τα μεγαλεία της Τότεναμ ποια είναι; Οι 3-4 φορές που τερμάτισε πάνω απ την Αρσεναλ στα χειρότερα της;
ΥΓ Ξεκόλα ρε Αρτέτα από την μετριότητα τον Αρτούρ. Τρίβει τα χέρια της η Γιούβε που βρήκε κορόιδο να πουμε…
ΥΓ2 Το χαίρομαι πάντως αυτό που γίνεται. Όλο με οπαδούς της Λίβερπουλ, της Utd και της Τσέλσι τρώγομαι δεν ήξερα κανέναν της Τότεναμ για να μιλήσουμε για την κόντρα του Β. Λονδίνου