Premier League

Δε κανονιζουμε καμια τιτανομαχια να τα λυσουμε παραδοσιακα και ορθοδοξα μεσα στο γηπεδο λεω γω; :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

3 Likes

Με προθέρμανση σε καμιά παμπ πρώτα :stuck_out_tongue:

1 Like

Τι λογική είναι αυτή? Αν είναι έτσι να αρχίσω να λέω ότι κι εγώ περιμένω τα μεγαλεία όταν η Τοτεναμ ήταν η πρώτη ομάδα που έκανε νταμπλ, πήρε Ευρωπαϊκό τίτλο και ο Jimmy ο Greaves ξέσκιζε τα αντίπαλα δίχτυα.

Εγώ βλέπω μπαλίτσα τώρα, αν παίζουμε καλά και κερδίζουμε σας κάνουμε καζούρα, αν είμαστε σάπιοι και χάνουμε τρώμε την καζούρα. Όσο με θυμάμαι πάντως, η Τοτεναμαρα έχει ανοδική πορεία άρα είμαι λίγο τυχερός εκεί.

Αν θέλετε να φτάσετε στο επίπεδο των Λιβερπουλιανς (κοντά με των της Utd) , ας το κάνετε. Μπορεί να παίρνετε τίτλους μια στο τόσο, αλλά τουλάχιστον οι διηγήσεις των Invincibles γύρω απ’το κβαντικό τζάκι του 2065 θα είναι ωραίες…

Πάμε, θυμάμαι απτο thread ο @martian παίζει τέρμα, θα γίνει πανηγύρι (γιατί έστω κι ένα γκολ να του βάλω θα γίνει χαμός, ενώ αυτός τι θα λέει “σου απεκρουσα 10”?)

Θα σου πιασει το ποδι να μην παρεις τη μπαλα να πας για σεντρα!

1 Like

Αυτό πλεον ειναι άθλος :grinning:

Τι παίζω; :stuck_out_tongue:

1 Like

Εννοείται θα σχολιαζες κάτι παρόμοιο, έχετε πολλούς στη Λιβερπουλ που κάνουν τέτοια.

Α, θυμάμαι λάθος? Οπως και να’χει, ΓΥΡΝΑ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ

1 Like

Nομίζω το diss είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο για Τιτανομαχία :stuck_out_tongue: ,με ξύνει το χέρι μου να ξεθάψω το topic αλλά βαριέμαι τα κανονίσματα… εάν κάποιος είναι πιο ορεξάτος, be my guest :stuck_out_tongue:

Λιγο αστειο να το λεει για την Λεστερ οπαδος της Τοτεναμ αυτο :stuck_out_tongue:

1 Like

Στήστε κάνα παιχνίδι να πέσετε Serie B ξανά ρε

1 Like

100% ανώριμοι, λίγες πιο εύκολες νίκες της Λίβερπουλ θυμάμαι.

Το ερώτημα που καίει τώρα είναι αν προλαβαίνετε να δανεισετε κάνα 2 παίχτες ακόμη, να δηλώσετε 1-2 knocks μπας και ζητήσετε αναβολή επειδή δεν έχετε κέντρο για την Κυριακή

Ξέρεις πως και έτσι φαβορί είμαι εναντίον σου.

Δεν παίζετε με την Τοτεναμ ρε την Κυριακή, με μια ομάδα του βεληνεκούς σας παίζετε.

Jota πολύ μεγάλη παιχτουρα, το 2ο γκολ του ήταν καταπληκτικό.

Παιχτάρα κι ο Martinelli, γρήγορος, τριπλαδορος, τελειώνει τις φάσεις με μισό μέτρο χώρο και με καλά τελειώματα. Εκεί μετά το 0-2 που έκανε τη φάση, αν το ήθελε το κοντρόλ που τη σήκωσε την μπάλα πριν σουτάρει και δε του βγήκε κατά λάθος, μιλάμε για τρελή κίνηση. Θα ταίριαζε πάρα πάρα πολύ και στη Liverpool και στη City, μακάρι να αξιοποιηθεί σωστά απ’την Arsenal (και να παίζουν κι αυτοί καλά για να ανέβει) και να μείνει μακρυά απο τραυματισμούς (που ήδη είχε έναν καλό σε μικρή ηλικία), γιατί πραγματικά μπορεί να γίνει world class

Ναι και θα το κανουμε ξανα ωστε να στησει κι η Ιντερ παιχνιδια αλλα να μην τιμωρηθει καθολου και να παρει κι αυτη 3-4 σερι πρωταθληματα! Ελεημοσυνη κι ετσι.

Πρός τα εκεί οδεύει

Έχει ευκαιρία η Άρσεναλ να πάρει κεφάλι στην μάχη για τετράδα και φέρνει Χ με την ουραγό.

Θα μου πείτε τι πιο σύνηθες από την Άρσεναλ να μην κερδίζει όταν πρέπει

Τι γκολαρα σας εχωσε ο Ziyech ρε φαν του Μουρινιο?

Θα βγειτε Europa Conference League, πως το κοβεις?

Αν γίνουν οι 2 μεταγραφές που πρέπει είμαστε και φαβορί για την τετράδα. 6-3-1 ρεκόρ με Conte, μετά τις εθνικές επιστρέφουν Son και Romero.

1 Like

Δεν λέω πως γίνεται κάποιος πόλεμος ή φταίει αυτό για το χθεσινό Χ αλλά για άλλη μια φορά δεν υπάρχει κανένας σεβασμός από την διαιτησία προς την Άρσεναλ.

2 Likes