27 χρόνια σήμερα από την “κορυφαία στιγμή στην καριέρα” του Ερικ Καντονά (σύμφωνα πάντα με τον ίδιο)…
…μια κίνηση που ξεσήκωσε πολλή κουβέντα τότε για το αν ήταν η πρέπουσα από έναν διάσημο αθλητή - πρότυπο κλπ.
Αυτό που ξέρω σίγουρα πάντως, είναι ότι εκείνα τα πρώτα χρόνια της premier league υπήρχε ακόμη πιθανότητα να αναδειχθούν τύποι σαν τον Καντονά που είχε ένα σύστημα αξιών έξω από τα καθορισμένα όρια, και ενεργούσε με βάση αυτό.
-Ο Kane δε βουτάει και δεν έχει ασυλία επειδή είναι αρχηγός στην Αγγλία.
-Επισης ο Kane όταν η Τοτεναμ ισοφαριζει στο 95 και δε μένει πολύς χρόνος για την ανατροπή
να πω ένα άσχετο μόνο εγώ μεγάλο μπράβο στην Βιλλάρα, που αν και δεν πήρε την νίκη παίζει πολύ ωραία μπάλα, χαίρεσαι να την βλέπεις… έχει καλό σύνολο, ενισχύεται σημαντικά -Κουτίνιο φωτιά- και ο Gerrard δείχνει καλά σημάδια και διαχείρισης των παικτών και στη φιλοσοφία που πάει να φέρνει στον αγωνιστικό χώρο. Έχω περάσει μια 20ετία βρίζοντάς τον αλλά το πάει καλά ως τώρα και σε Σκωτία και τώρα Αγγλία, μακάρι σαν προπονητής -όσο και αν προφανώς με ‘‘ενοχλεί’’- σε κάποια στιγμή της καριέρας του να ζήσει το παραμύθι του και αυτός με την Liverpool, αν μη τι άλλο αυτές είναι ωραίες ποδοσφαιρικές ιστορίες που δεν σηκώνουν οπαδικά…
Ευχομαι οι Σαουδάραβες να πέσουν άμεσα στην Δ εθνικη…
Εκαναν 100 εκατομύρια μεταγραφες για να μην πέσουν… ουστ
Φυσικά για αυτους (όπως και για τα αλλα τα καθίκια της Σιτυ) το FFP πάει περίπατο…
Και σιγα τι πήραν… τον Ταργκετ και τον Γουντς… Νταξ ο Τρίπιερ ειναι γνώστης και καλός για 18η ομαδα πρεμιερ λιγκ, θα τους βοηθήσει!
Η απορία ειναι αν η Αρσεναλ μπορέσει να είναι σταθερή μεχρι τέλους για να μπει στην 4άδα. Βασει προγράμματος φαίνεται ζορικό να μαζέψει 70+ πόντους που παραδοσιακά θελει για να μπεις 4άδα. Πρεπει να παίρνει 2 ποντους κατά μέσο όρο στα επόμενα ματς (ενω μέχρι τώρα ειναι στο 1.7 ΜΟ). Θα δείξει!