Premier League

Ναι ρε πλάκα κάνω.

Άλλωστε κι εγώ την Άρσεναλ δεν τη μισώ επειδή “πρέπει” (υπήρχε μια περίοδος, αρκετά παλιά βέβαια, που τη συμπαθούσα κιόλας). Έχουμε μια σχέση “αγάπης” που έχει πολλά επεισόδια.

Άσε, άσε.

λοιπον θα σας πω μια ιστορια για την οποια ψιλοντρεπομαι τωρα πια.

σεζον 2003-2004 και ο μικρος κουιν ρουλζ βλεπει προημιτελικα τσαμπιονς λιγκ αρσεναλ τσελσι.η τσελσι μολις εχει αρχισει να ανεβαινει και η αρσεναλ ειναι τοτε για μενα μακραν η πιο αντιπαθητικη ομαδα λογω του οτι ειχε παρει εκεινη τη χρονια το πρωταθλημα και περσι το κυπελο στον τελικο με εμας.η τσελσι κερδιζει 1-2 και εγω πανηγυριζω σαν τρελος.αργοτερα καταλαβα το λαθος μου και αντιπαθησα την τσελσι οσο δεν παει,ενω απεκτησα θαυμασμο για την ομαδα του βενγκερ και την μπαλα που παιζει.

Η καλυτερη αγγλικη ομαδα ειναι η Blackburn, η οποια δεν παει καλα δυστυχως…Αντε παρτε ολοι παπαρουνες τωρα…

προσπαθείς, αλλά αυτή τη στιγμή ο trivium παίζει μεγάλη μπάλα στο ιδεολογικές συζητήσεις

Επικές συζητήσεις, επικός Γράκχος, vamos Barca :stuck_out_tongue:

fixed.

DyingFreedom 4 κανονιές άκουσα χτες το βράδυ…:stuck_out_tongue:

αχ αγαπη μου…

μπροστα στη πουτανα την αρσεναλ,και μενα μου φανταζει λιγουλακι υποφερτη η Τσελσι

να ρωτησω κατι?για ποιον ακριβω λογο αντιπαθειτε τοσο πολυ την αρσεναλ?

Επειδή παίζει καλό ποδόσφαιρο μάλλον.

Μισητή ξεμισητή στο λονδίνο όλοι άρσεναλ είναι…

Οταν είχα πάει αγγλία πηγαίναμε με κάτι φιλαράκια στο hide park για μπάλα, και βρίσκαμε εκεί άγγλους και παίζαμε…

Ε. Με ρωτάνε εκεί πέρα τι ομάδα είσαι και λέω manchester και δεν μου ξαναδώσαν πάσα… Φορούσαν όλοι εμφανίσεις τις arsenal, αλλά λέω του πούστη δεν θα’ ναι τόσο πορωμένοι

Προφανώς γιατί στο Λονδίνο πρέπει να υπάρχει και μια ΜΕΓΑΛΗ ομαδα προς αντιπάθεια…και επειδή η Τότεναμ είναι εδώ και καιρό ανύπαρκτη, λογικό είναι. Βέβαια, στο Λονδίνο η παραδοσιακή κόντρα είναι Αρσεναλ - Τοτεναμ και λιγότερο Αρσεναλ-Τσελσι (s**t club, no history κτλ!) απλά με το σκηνικό με τον Ασλει Κοουλ πριν λίγο καιρό έγινε ο χαμός.

Με τον περιπλανώμενο θίασο από την άλλη, της Μαν.Γιου. πριν λίγα χρόνια που δεν υπήρχε Τσέλσι να διεκδικεί τίτλους, Μαν. και Αρσεναλ έδιναν μεγάλες μάχες και κόντρες σαν του Βιειρά - Κιν πυροδοτούσαν τέτοιες αντιδράσεις.Όπως και οι θεατρινισμοί του Φαν Νιστελρόι από την άλλη. Καi φυσικά το πρωτάθλημα το 2001-02, η Αρσεναλ το πήρε μέσα στο Ολντ Τραφορντ, με το γκολ του Βιλτόρντ.

κατά τα άλλα, το να βλέπετε την Premier League με τη νοοτροπία ελλ. πρωταθλήματος είναι πέρα από την πλάκα, FAIL.

~ up the gunners

Toσο τρομο σας προκαλει???:stuck_out_tongue:

Εμενα η αρσεναλ δεν με χαλαει καθολου.Οκ ειμαι φανατικος της μανστεστερ αλλα αυτο δεν λεει κατι…Η τσελσι ειναι αυτη που μισω απιστευτα…

η άρσεναλ παίζει καλή μπάλα, αλλά είναι τόσο soft ομάδα και δεν αντέχει καθόλου στην πίεση οπότε εγώ δεν της δίνω και τόση σημασία.

Mια χαρα ομαδα ειναι η Αρσεναλ.Οπως ειπε ο Chrisp την μισουν γιατι παιζει καλη μπαλα.

Τσακωνεστε τσακωνεστε για το ποιος την εχει μεγαλυτερη στο νησι ενω ολοι ξερετε
οτι αλλη ομαδα την εχει μεγαλυτερη. 8)

οχι Premier League αλλα στις 19:00 στο νετ εχει το αστον βιλλα-τσελσι για το κυπελλο…:!:
καλη φαση…

αν και τα σπουδαια ειναι το βραδυ…:roll:

Για πες μας να μαθουμε???:stuck_out_tongue:

Η σαντερλαντ?:stuck_out_tongue:

Aφου κανετε πως δεν ξερετε.