:roll:
γεια μας…
:roll:
γεια μας…
δεν εχω διαβασει τα προηγουμενα (σχετικα με τη Τσελσι) αλλα μου κανει εντυπωση αυτος ο “διαχωρισμος” που γινεται για τον τροπο που επαιξε και το τι θα κανανε αλλοι και τι θελανε οι υπολοιποι να παρακολουθησουν.
ρε παιδια,μιλαμε για τη Τσελσι!
Μπατζετ,ονοματα και ολα τα παρελκομενα.
Γινεται να παιζει τετοια κουβεντα?Για τι μιλαμε ?Για βαζελογαβρα?
Διακόπτω εκτάκτως την ακρόαση του εξαίσιου Tyranny των Shadow Gallery γιατί μ’ αρέσει η κουβέντα που γίνεται εδώ!
Να σου πω κάτι.
Το ότι η Τσέλσι μπορεί να παίξει μπάλα αλλά επέλεξε ένα διαφορετικό στυλ παιχνιδιού με την Μπάρτσα είναι ακόμα χειρότερο. Είναι ποδοσφαιρική χυδαιότητα σε όλο της το μεγαλείο. Η εθνική Ιταλίας, παρότι την απεχθάνομαι γιατί βαριέμαι ελεεινά το ποδόσφαιρό της είναι πολύ πιο τίμια ομάδα. Σου λέει αυτό ξέρω να παίζω, αυτό θα παίξω. Το ίδιο και η Ελλάδα του Ρεχάγκελ. Σχεδόν δεν την παρακολουθώ πια αλλά παίζει συνέχεια το ίδιο.
Στην ουσία επικροτείς το αντίθετο από αυτό που υποστηρίζεις παρακάτω. Έγινες Τσέλσι χωρίς να σε ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι τίτλοι και η ιστορία αλλά επιδοκιμάζεις την καταστροφή του παιχνιδιού που στόχο έχει ακριβώς την κατάκτηση ενός τίτλου με κάθε μέσο. Think about it.
Στην τελική κανείς δε ζήτησε από την Τσέλσι να πιέσει μπροστά απ τη σέντρα, να έχει κατοχή μπάλας και να κάνει 15 ευκαιρίες. Υπάρχει και η ενδιάμεση λύση. Και δεν το έκανε μόνο τότε, εδώ και στο Καραϊσκάκη προ διετίας με τη λογική του 0-0 έπαιξε χαλαρά. Και για να τελειώνει το παραμύθι, σούπερ η αμυντική τακτική του Χίντινκ σ’ εκείνο το ματς αλλά η ουσία είναι η Μπαρτσελόνα βρέθηκε σε μετριότατη μέρα. Και η Ρεάλ στο Καμπ Νου έτσι είχε παίξει, μέχρι το 80’ κράταγε αλλά τσακ της τα κόλλησε το μπαλάκια ο Μέσι, 2-0 γεια σας. Για να μην πούμε ότι ακόμα κι έτσι αν δινόταν το πέναλτυ στον Ανρί (που έγινε γαργάρα σε αντίθεση με τον επαναληπτικό) πάλι δε θα χαμε να συζητάμε για κάτι.
Η Άρσεναλ έχει έλλειψη παικτών σε θέσεις-κλειδιά. Δεν ξέρω αν θα φάει τσαπού απο δω μέχρι τη Βαρκελώνη, θα το δούμε σε λίγες ώρες αυτό (σήμερα είναι το ματς ρε!).
Με έναν τερματοφύλακα που να είναι παραπάνω από απλά καλός όμως, έναν πιο έμπειρο χαφ (εκτός αν ο Φάμπρεγας μείνει και κάνει σούπερ σεζόν του χρόνου) και ένα στόπερ δυνατό και καλύτερο απ τους γερασμένους Γκαλάς, Κάμπελ δίπλα στον Φερμάελεν θα είναι από τα πρώτα φαβορί. Το υπογράφω.
Ε, ΟΚ, εδώ 1000 φορές μαζί σου.
Εγώ υποστηρίζω Άρσεναλ λόγω Μπέργκαμπ άλλωστε.
Ναι, αλλά εμένα δε με νοιάζει ειλικρινά πώς σκέφτεται ο Χίντινκ και ο κάθε Χίντινκ. Αυτός καλά κάνει, άμα του χουν πει ότι “κύριος εμάς μόνο ο τίτλος μας νοιάζει, πάρτον με κάθε μέσο”.
Εμένα που έχω μια συγκεκριμένη άποψη για το άθλημα με αηδίασε ο συγκεκριμένος τρόπος παιχνιδιού.
Εσύ είσαι και παναθηναϊκιά είπαμε, ε? Οπότε εξηγείται…
Γύρνα στο Tyrrany και μετά την πρώτη ακρόαση βάλε το New world order στο repeat
Νομίζω το μεγαλύτερο μειονέκτημα της άρσεναλ είναι οι Σογκοντιαμπίδες. Ακόμα και με το Φαμπρεγκας του χρόνου θέλει και ένα αμυντικό χαφ επιπέδου Μασκεράνο ξερωγώ.
ειναι μεγαλες οι ελλειψεις αποψε και για τις 2 ομαδες…
αλλα μετα απο το πρωτο παιχνιδι…(χωρις να θελω να ξαναδω κατι τετοιο…ειδικα σαν το πρωτο ημιχρονο…)
ΟΣΟ ΖΕΙΣ ΕΛΠΙΖΕΙΣ!
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΣΕΝΑΛ!!!
Εκδικηση για το χαμενο τελικο!
σοβαρα θεωρεις το σονγκ κακο παικτη?
Είπα πουθενά ότι είναι κακός?? Για παίχτης rotation μια χαρά είναι.
Πάντως στο παιχνίδι με την Μπάρτσα μόλις πήγε στα σέντερ μπακ και μπήκε ο Denilson στα χαφ ανέβηκε λίγο το κέντρο της arsenal.
λεγοντας οτι το μεγαλυτερο μειονεκτημα της αρσεναλ ειναι οι σονγκοντιαμπηδες,εγω τι θελεις να καταλαβω?αλλα και παλι εγω δε συμφωνω οτι ειναι παικτης για ροτεσιον.θεωρω οτι αν τον βοηθησεις ο βενγκερ και προσπαθησει λιγο παραπανω και ο ιδιος,μπορει να εξελιχθει σε τεραστιο χαφ.
Μαν, όσο μας χτυπάτε, τόσο μας συσπειρώνετε, εμάς τους λίγους. 8)
Παρατηρήσεις:
Και στην τελική τί έπρεπε να κάνω ξέρω γω, να σταματήσω να υποστηρίζω Τσέλσι όταν την πήρε ο Αμπράμοβιτς; Ελάτε, παραδεχτείτε το, κανένας σας δε θα το έκανε.
Ενοχλητικός είναι, αλλά πότε έπαιξε “αντιποδόσφαιρο” η Τσέλσι μ’ αυτόν προπονητή; Για θυμήσου λίγο καλύτερα.
Είσαι κάπως υπερβολικός αλλά αυτό εδώ στο χαρίζω.
Και αυτό ναι, είναι το μοναδικό επιχείρημα όλων των αντι-Τσέλσι εδώ και ένα χρόνο. Δεν πειράζει που βάσει εικόνας και των δύο παιχνιδιών η Τσέλσι ήταν εκείνη που άξιζε να περάσει στον τελικό, όοοοχι. Η Μπαρτσελόνα έπρεπε να περάσει γιατί “είναι η Μπαρτσελόνα”.
Προφανώς βέβαια, για να μην αρχίσω ν’ ακούω διάφορα, η Μπαρτσελόνα κατέκτησε δικαιότατα το Τσ.Λ. και ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Όχι.
Πρώτον η Εθνική Ιταλίας μια χαρά μπαλάρα μπορεί να παίξει με τις μονάδες που έχει διαχρονικά, αλλά επιλέγει συστηματικά Ε-ΠΑ-ΝΑ-ΛΑΜ-ΒΑ-ΝΩ να καταστρέφει το ποδόσφαιρο για λόγους καιροσκοπικούς. Αυτό είναι το απωθητικό. Η Τσέλσι ήταν και είναι μια ομάδα που αποδεδειγμένα δεν αρνείται το επιθετικό ποδόσφαιρο (εντάξει δεν την είπα και Ουγγαρία του ‘54, ε) και η μοναδική της “κουτσουκέλα” από την ανάποδη ήταν σ’ εκείνο το ματς στη Βαρκελώνη. Ε τί να πω σταυρώστε την!
Επίσης εγώ δεν επικροτώ τον τρόπο με τον οποίο έπαιξε τότε. Ξανά: Ούτε εμένα μου άρεσε. Απλά δε δέχομαι το να χαρακτηρίζεται συνολικά σε επίπεδο ποδοσφαιρικής νοοτροπίας, αν θες, με κριτήριο εκείνο το παιχνίδι και μόνο. Και στην τελική να σου πω και κάτι άλλο; Εγώ είμαι οπαδός. Δεν υποστηρίζω μια ομάδα ευκαιριακά όταν παίζει ωραία για να την απορρίψω όταν δεν παίζει ωραία. Με πειράζει λίγο αλλά έχω το δικαίωμα να την υπερασπίζομαι γενικά και να παραμένω οπαδός της, οπότε δε νομίζω ότι είμαι ασυνεπής ως προς το “γιατί” υποστηρίζω Τσέλσι. Άλλωστε δεν υπάρχει τέτοιο “γιατί”, υπάρχει μόνο το “γιατί” ΑΡΧΙΣΑ να την υποστηρίζω. Από κει και πέρα την υποστηρίζω “γιατί έτσι” και δεν έχω την αυταπάτη ότι θα παραμείνουν τα πάντα αναλλοίωτα και ότι δεν θα ανατρεπόταν κάποτε, για μια στιγμή, για ένα ματς, η παλιά εντύπωση. Για επαγγελματικό ποδόσφαιρο μιλάμε ρε, για τη μεγαλύτερη μπίζνα των καπιταλιστών. Δηλαδή, ΟΚ.
ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΓΡΑΚΧΟ, ΠΕΣ ΤΑ !!! :bow2:
Πως φαινονται οι TRUE ανθρωποι ρε !!! :thumbup:
αμα ο ΓΡΑΚΧΟΣ ειναι true που ειναι τσελσι, τοτε εγω ειμαι που ειμαι φουλαμ τι ειμαι???
ζηλιαρη…
Κι εσύ τρου είσαι ρε! Δε μας έχει κάνει τίποτα η Φούλαμ, τη συμπαθούμε. Μισούμε μόνο Άρσεναλ - Μίλγουολ - Μαν Γιουνάιτεντ - Τότεναμ.
Τrue ειναι για τους λογους που ειναι τσελσι και γενικοτερα οποια ομαδα επιλεγει να υποστηριζει.
Kαι η Φουλαμ και η Αρσεναλ συμπαθητικες ειναι ρε.
Οι πραγματικα αχωνευτες ειναι οι Mαντσεστερ και Λιβερπουλ.
τι σου εχει κανει η μιλγουολ ρε?σας εριξε κατηγορια καμια χρονια?
Ρε Νάιτ, συμπαθείς την Άρσεναλ ρε μαλάκα; ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ;
Δηλαδή, σα να μου λες ότι συμπαθείς τον ΠΑΟΚ ξέρω γω.
@Κουίν
Κατηγορία; Απ’ όσο ξέρω όχι. Απλά τις παίζουνε στους δρόμους του West End. :lol:
Μεταξύ μας, ο α’ πληθυντικός δεν ήταν “μεγαλοπρέπειας”, αφορά περισσότερο τους οπαδούς της Τσέλσι γενικά και δη τους Λονδρέζους οπαδούς της Τσέλσι, απ’ όσο ξέρω τουλάχιστον. Προσωπικά μιλώντας μία ομάδα μόνο μισώ στο Λονδίνο: την Άρσεναλ, και άλλη μία στην υπόλοιπη Αγγλία (μάντεψε ποιά :D).
αυτην που τοσα χρονια βλεπεις την πλατη της?
λιωνω για φουλαμ…:roll:
και ακουσα και ενα καλο ανεκδοτο αυτες τις μερες σε σχεση με την φουλαμ…
o Hangeland στον παναθηναικο…!!
:lol::lol:
καλο…!!
περισυ
ηταν κοντα ακομη και στην ρεαλ !! και τωρα σε παναθηναικο…??
μεχρι και ο βενγκερ κατι ψέλλιζε περισυ, αλλα η ηλικια του (28) δεν του κανει…
ειναι θεος…
2 μετρα θηριο…
βαζει και τα γκολακια του οπως την κυριακη…
θυμαμαι και την νικη που ειχε χαρισει απεναντι στην αρσεναλ…!!
@Κουίν
Πάντως για να μη νιώθεις άσχημα, πρέπει να ξέρεις ότι μπροστά στην πουτάνα την Άρσεναλ η Μάντσεστερ σχεδόν μου φαίνεται υποφερτή :!:
Ελα ρε χαλαρωσε…
Δεν ειναι το ιδιο.
Θεωρω υπερβολικο οι ‘‘αλλοδαποι’’ οπαδοι μιας ομαδας να ‘μισουν οπωσδηποτε’ την συμπολιτισσα ομαδα.
Αν δεν εισαι εκει να την ζεις απο κοντα την αντιπαλοτητα, δεν σου βγαινει παντα αυτο το συναισθημα.
Πχ την Ρομα την σιχαινομαι, την Αρσεναλ την συμπαθω.