Premier League

Νομίζω έχουν κοπεί αυτά, τελευταία χρόνια που έγινε ήταν το 2012, που βγήκαμε 4οι και επειδή πήρε το τσου λου η Τσέλσι μας έφαγε τη θέση

3 ομάδες απ το πρωτάθλημα +UTD ως νικήτρια τσου λου +Χαμ ως νικήτρια UEL πάμε στις 5 και δεν μπαίνει ο 4ος. Δεν νομίζω να γίνει απλά το αναφέρω

1 Like

Νταξει οκ, Chelsea αφαίρεση βαθμών, παραδοσιακά εμείς τερματίζουμε πάνω απ’την Arsenal, άρα καλό σενάριο μου φαίνεται

Η Τσέλσι εντωμεταξύ είναι με την πλατη στον τοίχο. Πάγωμα μισθών , χωρίς μεταγραφές, χωρίς εισητήρια , χωρίς ανανεώσεις χωρίς τίποτα δηλαδή. Οι οπαδοί τής Tottenham πρέπει να πετανε

Ο νννκκκ εχει ηδη παιξει στοιχημα το να γινει κατι τετοιο γιατι εδινε μεγαλη αποδοση λογικα!

Συγγνωμη, μονο σε μενα φαινεται εντελως τραγικο να τιμωρηθει μια ομαδα επειδη ανηκει σε εναν ανθρωπο που τυχαινει να ειναι απο την Ρωσια? Τι σκοταδιστικη μεσαιωνικη λογικη ειναι αυτη? Πως δεν επιασαν τους πυρσους να τον καψουν κιολας.

6 Likes

Τοσα χρονια τους αρεσανε τα λεφτα του και δε ρωτουσανε απο που ερχοντουσαν, τωρα τους πηρε ο πονος :joy:

5 Likes

Ναι και εγώ το ίδιο σκέφτομαι, αλλά οι κυρώσεις γίνονται ωστε να υπάρχει πίεση στον Πουτιν… Στα παπάρια τους για παιχτες προσωπικό και λοιπά.

Εντωμεταξύ 2 μήνες πριν άφησαν να πάρουν οι Σαουδαραβες τη Newcastle ή ακόμα χειρότερα οι Άγγλοι παίζει να αυτοί που έχουν κηρύξει τους περισσότερους πολέμους ever, αλλά τώρα τους έπιασε ο πόνος.

5 Likes

uk

4 Likes

Ή το ακόμη χειρότερο που όλοι μαζί Uefa και γενικά, λέγαν “δεν χωράει η πολιτική στο ποδόσφαιρο” και τώρα έβλεπες παντού μπανερακια “stop war” και μλκιες. Έχουμε και μουντιάλ στο Κατάρ το χειμώνα ε

5 Likes

Ετσι :joy:

Οπως επισης και μια χαρα ειχαμε Μουντιαλ στην Ρωσια με τα 1002 προβληματα οσον αφορα τα πολιτικα και κοινωνικα θεματα το 2018, αλλα η επεμβαση στην Ουκρανια ηταν το ποτηρι που ξεχειλισε, ολα τα αλλα καλα.

4 Likes
2 Likes

Όσο και να αντιπαθώ το σωματείο της Chelsea, ε είναι πολύ τραβηγμένα τα όσα γίνονται. Παρ’όλα αυτά, ακόμα και με -9 βαθμούς (που δεν νομίζω να αφαιρεθούν), πάλι CL την βλέπω την Chelsea, πιο σοβαρή και καλή ομάδα είναι από United/Tottenham.

1 Like

Από United σίγουρα

Τι λέτε ρε παιδιά, η Τσέλσι είναι ομαδαρα, μπερδευτηκαμε όλοι στην αρχή ότι θα μπορούσε να κοντράρει Σιτι και Λίβερπουλ, αλλά οκ δεν της βγήκε φέτος. Καμία σχέση με τις αποκάτω, ακόμα και με βαθμούς μείον, πάλι μπορεί να μαζέψει χαλαρά περισσότερους βαθμούς από τους άλλους.

Πιο πολύ για πλάκα το είπα, ότι και καλά ότι θα περάσουμε την Αρσεναλ στα σίγουρα για την 4η θέση

Όχι όλοι :stuck_out_tongue:

Βαριέμαι να ψάχνω, αλλά είμαι 1000000% σίγουρος πως στην αρχή της σεζόν έλεγες ότι η Τσέλσι είναι φαβορί

εγώ το έλεγα πάντως σίγουρα

nnnkkk θέλω πρόβλεψη αύριο

Το μόνο σίγουρο είναι πως δε θα μας απολυσετε τον προπονητή αυτή τη φορά :stuck_out_tongue:

Έχω καλό προαίσθημα και στα τελευταία 4 παιχνίδια που μιλάω με ένα φίλο μου τα έχω πετύχει όλα (και την ήττα με Burnley και τη Boro στο FA). Υπάρχει κι ένα στατιστικό που κυκλοφορεί πως στα ματς που ο Conte είχε 5+ μέρες προετοιμασίας έχουμε ρεκόρ 6-7 νίκες και μια ισοπαλία μόνο. Επίσης η Utd έχει και το ματς με την Atletico που όσο και να μη θες, θα το σκέφτονται.

Θα πω νίκη Tottenham, ίσως κάτι του στυλ 1-3, αν ο Kane εμφανιστεί να παίξει τότε σίγουρα θα σκοράρουμε (αν και ο Son δεν είναι σε καλό φεγγάρι) αλλά φοβάμαι πολύ τον Cristiano.

1 Like