Και εγώ ήττα μας βλέπω, σκορ δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται σχεδόν απίθανη η νίκη, ακόμα και η ισοπαλία…
σοβαρά τώρα;
Και εγώ ήττα μας βλέπω, σκορ δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται σχεδόν απίθανη η νίκη, ακόμα και η ισοπαλία…
σοβαρά τώρα;
Υπάρχει ένα ακόμα σοβαρότερο στατιστικό που λέει πως όποια ομάδα ψάχνει αποτέλεσμα, πρέπει να παίξει με την Tottenham, άρα δε θα εκπλαγεί και κανείς αν παίξει μπαλαρα η Utd αύριο, ο Fred βάλει γκολ απ’το σπίτι του, ο Sancho ψαλιδάκι, ο Cristiano χατ τρικ και ο Pogba 4 ασίστ
τι να πω μακάρι , αν και εμένα τα στατιστικά δεν μου λένε απολύτως τίποτα γενικότερα
αλλά ασχέτως του ντεφορμαρίσματός του Ρονάλντο εδώ και καιρό, είναι ο βασιλιάς του graveyard shift, η μπάλα δεν φτάνει σε αυτόν ούτε με αίτηση -ακόμα και αν φτάσει είναι τόσο λάθος ο τρόπος που φτάνει που δεν περιμένω να σκοράρει εύκολα ένας 25χρονος, πόσο μάλλον ένας συνομήλικός μου
Ο ξερόλας φίλος σου μετά τις πρώτες 15 αγωνιστικές που η Τσέλσι ήταν πρώτη με κάποια διαφορά την είχε ξεγραμμένη πάντως , εγώ τον εμπιστεύομαι γενικώς
Δεν της βγήκαν καθόλου τα φορ της Τσέλσι. Αλλιώς θα ήταν πιο κοντά στη Λίβερπουλ. Ειδικά ο Λουκακού την έκανε κι άνω-κάτω μέσα στη χρονιά
Η Τσελσι εχει απιθανο ροστερ, και φοβερη προπονηταρα. Εχουν υπαρξει πολλες ομαδαρες στην ιστορια του αθληματος που παρολο που ειχαν και τα δυο, δεν κατεκτησαν το πρωταθλημα. Σε καθε χωρα. Τυχαινει, κατι δεν δενει στο γλυκο.
Η μεταγραφή Λουκακου δεν ξέρω αν έπρεπε να γίνει.
Ναι αυτο εινια σιγουρα… το πιστευω οτι το πιστευεις.
Ανοιξα το λινκ που εβαλες. Εκανα λιγο scroll down. Ειδα x goals, το εκλεισα.
Μέχρι να βάλεις το link απ’τον Θέμη νόμιζα πως έλεγες για τον Quintom
Αυτός είναι δικός μου φίλος
Σίγουρα αν χρησιμοποιείς τη λέξη φίλος για το Θέμη, μπορώ να τη χρησιμοποιήσω και για τον Quintom
Ον τοπικ, βλέπω παντού οι γνωστές να λένε για Χ2 της Τοτεναμ σήμερα και με φοβίζει
Εγώ διπλό το έδωσα. Και να σκοράρει και ο Kanye επίσης. .
Κοιταξε, ειμαι ξερολας ΣΠΑΝΙΑ, αλλα δε νομιζω οτι με χαρακτηριζει. Κυριως γιατι εδω και παρα πολλα χρονια εχω αποφασισει οτι για πραγματα για τα οποια δεν εχω την απαραιτητη γνωση και επαφη, δε θα σχολιαζω. Αν με δεις να μιλαω αναλυτικα ας πουμε ποτε για linguistics, αυτοκινητα, ζωγραφικη, γλυπτικη, ιατρικη, τοτε να κραξεις Προς το παρον περιοριζομαι σε μουσικες, κινηματογραφους, επιστημες και ΜΠΑΛΑ. Αδικο το υποννοουμενο σου
Τι βρωμόσουτο έπιασε ο Κριστιάνος ρε!
Ματς ροντέο ως τώρα, μπορεί εύκολα να λήξει 4-4, αν και νομίζω ότι είμαστε ελαφρώς καλύτεροι. Τα έλεγα για τον Κριστιανο ρε πστ μου
Ye τον λένε πια
Μπορεί να το γυρίσει η Tottenham
Κρίμα, έπεσα μέσα απ’την κακή μεριά, ο Χαρίλαος δεν εμφανίστηκε και λογικά δεν απειλήσαμε αφού είχαμε πολύ κακές επιλογές στην επίθεση. Καλύτεροι ήμαστε, αλλά φάγαμε τα γκολ σε πολύ κακά σημεία, το δεύτερο μόλις ισοφαρισαμε και το τρίτο μόλις ο Ραγνκινγκ αποφάσισε να αφήσει γυμνό το κέντρο για τα τελευταία 15’.
Εν τέλει, ψιλοδίκαιο αποτέλεσμα, αν παίζαμε πιο ορθά θα το παίρναμε το παιχνίδι, αλλά δεν έγινε, και ο Κριστιανο το πήρε μόνος του
Προβλήματα στην άμυνα της Tottenham για ακόμα μια φορά άφησαν το Ronaldo μόνο του τελείως
Σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερη η Tottenham σε ένα παιχνίδι που και ο Kayne ήταν μέτριος λίγες φορές πάτησε στην περιοχή και με έναν Son ψιλόαφαντο
Højbjerg εκπληκτικές μεταβάσεις