Premier League

KANE τον λενε ρε μλκ κι εσυ, ουτε μια φορα δεν τον πετυχες σημερα, τον ξεβαφτισες τον ανθρωπο :stuck_out_tongue:

Καλη νικη εμεις, παλι στο -3. Μας δινω 1/4 να το παρουμε και 3/4 στη Σιτυ, τα εχω ξαναπει προσφατα νομιζω. Προχωραμε.

Να πεταχτω και εγώ ο άκυρος; Ρε σεις τι πάτο έπιασε η Έβερτον; Πρεπρει να κερδίσει αύριο αλλιώς έμπλεξε

Αυτα που πρεπει να παιζεις στοιχημα, δεν τα παιζεις, πας για κατι τετραδες με ισοπαλιες που δινουν 4.30 ξερω γω και την Ντανφερμλιν να κερδισει 0-4

4 Likes

Το 'παιξα over 3.5 ρε, άλλα έχασα τα άλλα 7 :stuck_out_tongue:

1 Like

Εχω κολλησει ρε μλκ με τον Kayne West :joy:

Ηθελαν Rafa με το ετσι θελω

Νnnkkk είσαι άτυχος πάντως, τέτοια εμφάνιση δεν έχει κάνει η United φέτος ξανά -χωρίς να υπολογίζω την Leeds μόνο που δεν πιάνεται, όποιος δεν της βάζει 4 γκολ minimum φέτος κάτι δεν κάνει καλά-…

Καλό για τον Ronaldo που στάνιαρε λίγο (’‘λίγο’’, anyway, με χατ τρικ σε ντέρμπυ στα 37 του στην Premier League :stuck_out_tongue: ) μετά από 10 (?) ματς νομίζω στα οποία ήταν και κακός ο ίδιος αλλά και τροφοδοτούνταν ελάχιστα… ο Fred έκανε πολύ καλό ματς σήμερα, όπως και ο Sancho και οι Telles/Dallot… η Tottenham είχε μια φαινομενική υπεροχή στην κυκλοφορία αλλά η United φαινόταν περισσότερο ψυχολογικά έτοιμη για να πάρει τη νίκη και πατούσε με περισσότερη αυτοπεποίθηση στο γήπεδο, να μην είμαι μετά χριστού προφήτης αλλά περίμενα το 3-2 ακόμα και ύστερα την εξαιρετική μαλακιάρα που έκανε πάλι ο Α.Τ. Μυκόνου…

Rashford με αυτά και αυτά, ελπίζω πραγματικά να πωληθεί το καλοκαίρι και για το δικό του συμφέρον ώστε να μην καταντήσει Lingard…

η 4άδα έχει χαθεί -αφού το αποφάσισαν οι αποπάνω από τον Νοέμβρη-, ας παίξουν όσο καλύτερα μπορούν όσοι είναι τώρα εδώ και μετράμε αντίστροφα για καλοκαίρι να δούμε αν θα αποδειχθεί το πιο σημαντικό καλοκαίρι μας την τελευταία δεκαετία ή πάλι θα κοροϊδέψουν τον κόσμο…

Επειδή ακούγεται έντονα για Άρσεναλ ελπίζω να μην πωληθεί σε εμάς. Τον συμπαθώ και έχει κάποια καλά χαρακτηριστικά αλλά μην πάμε πάλι σε αποφάγια άλλων ομάδων και έχουμε νέο Γουέλμπεκ…

Το πιο Bergkamp γκολ που έχω δει εδώ και πάρα πολύ καιρό έβαλε ο Χάβερτζ.

Οχι μονο δεν κερδισε, αλλα εχασε.

Χαρακίρι. Έχουν 3 ματς λιγότερα όμως κάτι μπορεί να κάνουν και πιστεύω θα σωθούν.

Φοβερό ματς στο Λιντς με Νόριτς να ισοφαρίζει στο 90 και Λιντς να το κάνει 2-1 στο 94 ρίχνοντας ταφόπλακα στα όνειρα της Νόριτς για παραμονή.

Από την οποία παραμονή φαίνεται να ξεμπερδεψε και η Μπρέντφορντ που καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες ομάδες από κάτω της (Νόριτς, μερνλι).

Προσωπική εκτίμηση είναι πως οι ομάδες που έχουν πατήσει τους 30 δύσκολα θα απειληθούν και η Νόριτς που έχει και δύσκολο πρόγραμμα δύσκολα θα απειλήσει. Άρα 2 θέσεις θα παιχτούν μεταξύ Μπέρνλι, Έβερτον, Λιντς και Γουότφορντ

Κι εγω πιστευω οτι θα σωθουν στο τελος.

Εν τω μεταξυ, ακομα δεν εχω καταλαβει πως η αλητεια του τερματοφυλακα της Μπραϊτον προς τον Ντιαζ στη φαση του γκολ δεν τιμηρηθηκε ουτε καν με κιτρινη. Καραμπινατη κοκκινη ηταν και δεν του εδωσε τιποτα, ανεξηγητα πραγματα.

Λες και δεν τους ξέρεις τους Άγγλους. Αντιστρόφως ανάλογη η ποιότητα των διαιτητών σε σχέση με όλα τα άλλα που είναι σε υψηλό επίπεδο

Το κατεβασμα του Kai Havertz στο γκολ της Τσελσι ειναι απο τα καλυτερα πραγματα που εχω δει φετος στο ποδοσφαιρο.

ΥΓ. Σκατα στα μουτρα του αμυντικου που τον παιζει αμυνα μονο με το χερι, και γενικα εμετος με αυτες τις αμυνες.

1 Like

τρια γκολ που μου θυμισε αυτο του Havertz. Μη καθεστε να συγκρινετε τωρα (suarez το καλυτερο ευκολα), απλα απολαυστε

7 Likes

Τι πόδι έχεις ρε Πίρλο

1 Like

Γκολαρες και τα τρια, του Ζιρου οχι οσο εντυπωσιακο οσο τα αλλα για μενα

Ψηφιζω ξεκαθαρα Ρομπερτο Μπατζο που ηταν ο αγαπημενος μου παικτης πριν αυτο αλλαξει στον Αλεσσαντρο Ντελ Πιερο. Και γιατι η μπαλια του Πιρλο ειναι απλα η καλυτερη, και γιατι το κατεβασμα ειναι επος.

Του Baggio είναι ονειρικό γκολ. Εκτός της μαγικής πάσας του Πίρλο, ο άνθρωπος κάνει πραγματικά άψογο κατέβασμα-προσποίηση. Δεν γίνονται αυτά, δεν το χορταίνεις να το βλέπεις!

2 Likes

Μπορεί να το δηλώνω Αγγλόφιλος κλπ αλλά μια από τις αδυναμίες μου (μπορεί και η πιο μεγάλη) είναι ο Πίρλο. Πάρε βάλε μπαλιές πίσω απ το κέντρο και γκολ από απευθείας φάουλ ήταν σαν να κάνει ποδήλατο τόσο απλό

2 Likes

Πέμπτη σερί νίκη της Άρσεναλ!

1 Like