Premier League

Τα κανόνισε όμορφα ο Agent Raffa

Και εγώ Baggio λέω γιατί κάνει κατέβασμα και τρίπλα, μετά Giroud γιατί την κολλάει και μετά Suarez.

Επίσης κι αυτό μοιάζει και ήταν και γκολάρα (το έχω κάνει copy στο σημείο που πρέπει)

1 Like

Και Ζιζού.

1 Like

Από εκείνο το ματς πιο πολύ μου έχει μείνει η οβίδα του Έρικσεν

Ρε μαλάκες δημοσιογράφοι ούτε το δεξί χέρι του Σεΐχη είναι ούτε είχε την παραμικρή ευθηνή για ότι έγινε. Ένας απλός προπονητής ποδοσφαίρου είναι που ΤΥΧΑΙΝΕΙ να προπονεί την ομάδα του Σαουδάραβα.

Ρωτήστε τον για ποδόσφαιρο εκεί πέρα που είναι η αρμοδιότητα του και κόψτε τις μαλακίες τον φέρατε και σε δύσκολη θέση τον άνθρωπο χωρίς να φταίει

3 Likes

Ας του έλεγε “και σένα το αφεντικό σας ήταν ο Rupert Murdoch ρε κατσαπλιά”

2 Likes

Άντε Λιβερπούλιανς 0-0 η Σιτι

1 Like

Ευχαριστουμε πολυ τον Patrick Veira!! Φοβερη Palace

Τι αντε, μας προτρεπεις να σας κερδισουμε :joy:;

Όχι καλέ να χαρείτε σας προτρέπω όσο προλάβετε γιατί η Τέταρτη έρχεται μουαχαχαχα.

1 Like

Για να δουμε. Εχει και ΤσΛ την ιδια ωρα, ελπιζω να τα δειξει και τα δυο εκει που θα ειμαι. Εν τω μεταξυ μαλλον δε θα παιξει ο Σαλαχ, τραυματιστηκε το Σαββατο.

1 Like

Καλά εμένα και της παρέας μου σχετικά αδιάφορο είναι το Τσου Λου αύριο θα δούμε σίγουρα Άρσεναλ.

Πολύ καλό νέο για μας αν δεν παίξει ο Σαλάχ αλλά η Λίβερπουλ παραμένει φαβορί οπότε δεν λέω πολλά

Λίβερπουλ, 15 Μαρτίου 1892.

Οι Τζον Χούλντινγκ και Γουίλιαμ Μπάρκλεϊ συναντιούνται στο σπίτι του πρώτου, στην οδό Άνφιλντ, και παίρνουν την απόφαση για τη δημιουργία μίας νέας ομάδας :soccer:

Πρόεδρος ο Χούλντινγκ, προπονητής ο Μπάρκλεϊ.

Σχεδόν τρεις μήνες μετά, στις 3 Ιουνίου, η Λίβερπουλ πήρε και επίσημα μορφή

Ακολούθησαν 130 χρόνια δεκάδων τίτλων, χιλιάδων νικών και με εκατομμύρια οπαδούς YNWA !!

Πρώτος σκόρερ ο Kane σε εκτός έδρας γκολ στην Πρέμιερ, με 95 σε 139 αγώνες, δηλαδή 0.68/αγώνα. Εξαιρετικό στατιστικό, αν σκεφτείς ότι ο αμέσως επόμενος είναι ο Γουρούνει με 94 γκολ σε 243 αγώνες. Πέρασε και τον Λάμπαρντ και είναι στην 5η θέση των σκόρερ με 177 γκολ, αν συνεχίσει με τη φόρμα που έχει στα επόμενα 10 παιχνίδια μπορεί να περάσει και στην 3η θέση (Aguero 184 και Cole 187). Επίσης έπιασε και τον Βαν Πέρσι στην πρώτη θέση με 39 γκολ με το κακό πόδι :stuck_out_tongue:

3 Likes

Α ναι παίζατε και εσείς

Τόση έπαρση δικαιολογείται μόνο αν όλες οι δημοσκοπήσεις δίνουν τη Λίβερπουλ διαπλανητική πρωταθλήτρια για φέτος

Τουλάχιστον κάτι θα παρουμε εμείς :sunglasses:

Summary

5 Likes

Νίκη η Everton σε ένα τρελό ματς

1 Like