Υπάρχει υποκρισία στην PL αλλά κάποια στιγμή πρέπει όμως να σταματήσει . Ξεκάθαρα δεν φταινει ούτε οι παιχτες ούτε προπονητής ούτε οι απλοί υπάλληλοι αλλά η αγγλική κυβέρνηση τον κατηγορεί οτι παρεχει βοηθεια στον Πουτιν . Μια απο τις επιχειρήσεις που εχει προμηθεύει οπλα τους Ρώσους . Δεν θα κάτσω να σκασω για εναν ολιγαρχη που εχτισε την περιουσα του μεσα στην βρωμια
Ακουγεται για Ποτσετίνο στο Old Trafford
Μέχρι το τέλος της σεζόν και ο Johan Cruyff θα ακουστεί…
Summary
(Τεν Χαγκ είναι το πιο legit αυτή τη στιγμή σενάριο, βάσει tier1 δημοσιογράφων)
Πέρασε από συνέντευξη λένε
Ναι ρε Μπρέντφορντ λατρεια!!! Και γκολ ο Έρισκεν τέλειο απόγευμα
Leeds 1-1 με Southampton, προβληματική Villa ακόμα μια φορά
Μη μαλακιστούμε την Δευτέρα, ας είμαστε σοβαροί πλιζ.
Έφερε και Χ η utd κρίμα να μην το εκμεταλλευτούμε.
Η άμυνα που παίζει ο Maguire στο γκολ που ακύρωσε της Leicester παίζει να είναι ο,τι καλύτερο έχω δει.
Νομίζω η Τοτεναμ είναι φαβορί για την 4η θέση
Δυσκολη ομάδα η Palace
Και οι δύο ομάδες έχουν δυσκολο πρόγραμμα. Αλλά της Tottenham παλευεται. Η Άρσεναλ έχει και West Ham, και United και Chelsea
Δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει όμως. Μπορεί η Άρσεναλ να βγάλει διπλό στην Τσέλσι, μπορεί η Τότεναμ να χάσει το πιο αναπάντεχο ματς, μπορεί η κατρακύλα της τσέλσι να ναι τόσο μεγάλη που να την περάσουν και οι 2. Premier league είναι πολλά θα γίνουν σε αυτήν την τελευταία στροφή
Σαφώς και παίζει καλύτερη μπάλα η Άρσεναλ, δεν ξέρω αν το δύσκολο πρόγραμμα δικαιολογεί να πούμε πως η Τότεναμ είναι φαβορί για την 4η θέση, γιατί πολύ απλά και οι δύο κάποια στιγμή θα γκελάρουν. Δεν δείχνει η Τότεναμ πως μπορεί να κάνει κάποιο μεγάλο σερί, αν η Άρσεναλ συνεχίσει στην φόρμα που βρίσκεται, τότε ακόμα και ενδεχόμενη απώλεια βαθμών σε μεγάλα ματς μπορεί να μην κοστίσει. Θα δούμε!
Πολύ βελτιωμένη ομάδα η Τοτεναμ μετά το Γενάρη, στρωμένη αμυντικά και μπροστά ο Kane έχει πάρει για τα καλά μπρος.
Στα τελευταία 5 έχει 4 νίκες, με την ήττα να είναι απ’τη Utd, που πραγματικά μπορούσε να το πάρει κι αυτό το ματς. Εγώ βλέπω πως στα επόμενα 5 ματς μέχρι και τη Liverpool θα έχει 13-15 βαθμούς κερδισμένους.
Καλα ισχύει είναι ανισόρροπη ομάδα το έχουμε δει. Με την τωρινή κατάσταση θεωρώ Αρσεναλ για 4αδα
Αναφέρω πάλι πως και η Τσέλσι μπορεί να μπλέξει. Αν κερδίσει η Άρσεναλ την Δευτέρα θα είναι μόλις 2 πίσω. Και γενικά είναι σε πτώση πριν ακόμα τα σκηνικά με τον Αμπράμοβιτς και έχει και τσου λου στην μέση
Εν τω μεταξύ διάβασα φήμη πως παίζει το αναβληθέν Τότεναμ - Άρσεναλ να γίνει τελευταία αγωνιστική.
Ποια πτώση βρε . Μέχρι τώρα νίκες είχε
Ποιος είναι ασταθής ρε, είστε άμπαλοι, γι’αυτό θα φάτε και 5 γκολ στο κεφάλι όταν θα έρθετε να προσκυνήσετε στο ναό
Εσυ νίκησες την City και μετα έχασες απο Burnley