Premier League

Εσυ νίκησες την City και μετα έχασες απο Burnley :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ιανουάριο κ Φεβρουάριο πολλά κακά αποτελέσματα γύρησε λίγο ο διακόπτης όταν νίκησαν (με τα χίλια ζόρια) την πάλας. Από εκεί και πέρα κέρδισαν τις 2/3 χειρότερες ομάδες (Μπέρνλι, Νόριτς) και την νιουκάστλ πάλι δύσκολα.

Προβληματίζει η Τσέλσι αλλιώς δεν θα πήγαινε από το να κυνηγάει Σίτι στο να την κυνηγάει η Άρσεναλ

πότε πρόλαβε και έγινε ναος;; :stuck_out_tongue:

Δεν ξέρω αν προβληματίζει. Μπορεί να είναι λόγω της διακοπης δεν θεωρώ ότι η Τσέλσι δεν θα είναι 4αδα.

Εγώ το βλέπω

Liverpool
City
Chelsea
Arsenal

Και εγώ 4αδα την βλέπω εν τέλει αλλά δεν είναι άνετη σε καμία περίπτωση.

Τη θέση της Chelsea την πήρε η Chelsea?

edit: Το αφήνω ως ένδειξη αμπαλίασης, δεν είδα το δεν

1 Like

αφήνω και εγώ αυτό :smiling_imp:

2 Likes

Ο 3ος μας σκόρερ φέτος είναι ο own goal

2 Likes

Οι περισσότεροι παίκτες της United έχουν κάνει check out εδώ και καιρό, όσο φτάνουμε προς το φινάλε φαίνεται ακόμα περισσότερο…

Η 4αδα έχει χαθεί και δεν νομίζω ότι μπορεί να συζητηθεί μια τέτοια πιθανότητα πλέον, μόνο για χαβαλέ.
Νομίζω η Άρσεναλ δύσκολα θα χάσει την 4η θέση, την πιστεύω έναντι Τότεναμ ή West Ham ή whatever…

Απορώ πραγματικά πάντως, πως γίνεται αυτή η ομάδα με αυτή την διοίκηση, να προσεγγίζει σοβαρά πχ τον Τεν Χακ που ξέρωγω, θεωρείται και hot όνομα (όχι;)…

Μακάρι να πάρουμε τον Cavani για backup του Χαρίλαου, θα είναι απίστευτη μεταγραφάρα

Χαχαχα δεν πειραζει, Κοίταξε αυριο μην σου κανει κανα κουλό η Newcastle :stuck_out_tongue_winking_eye:.

Υ. Γ. Για όποιον ενδιαφέρεται αυριο
έχει Rangers vs Celtic με την διαφορά να είναι στους τρεις βαθμούς

Καλά η United είναι άλλο κεφάλαιο, το καλοκαίρι οποίος πρπονητης έρθει πρεπει να διώξει κόσμο

Δεν θα έχει κόπο έτσι κ αλλιώς 10-12 θέλουν ήδη να φύγουν από μόνοι τους :rofl:

Πιστεύω ο ολλανδός θα κάνει δουλειά πάντως.

1 Like

Τρομερή μεταγραφή ναι :stuck_out_tongue: , 1 ματς -> 4 μήνες τραυματίας μετά, 35 χρονών ήδη

τζάμπα θα τον έδινα αν μπορούσα, αλλά ευτυχώς δεν θα τον ανανεώσουν το καλοκαίρι και θα φύγει…

Μια χαρη, διώξτε τον Maguire ρε μαλακές. Σας ικετεύω

Βάλε να δεις το ματς τώρα. Η ακουστική του γηπέδου είναι απίστευτη

Ευτυχώς που υπάρχει και η ακουστική, γιατί η Newcastle παίζει μονότερμα :stuck_out_tongue:

Ίδιο ματς βλέπουμε?

Οκ ρε μλκ, έχετε τρελό domination και 25 τελικές. Θα με τρελάνεις; Αυτό θες να ακούσεις; Μέχρι την ισοφάριση δεν μπορούσατε να βγάλετε δυο πάσες. Εκτός αν έχασα κάτι στο πρώτο πεντάλεπτο. Παλικαρίσια ισοφάριση πάντως.

1 Like

66% κατοχή, 8-4 τελικές για την Τότεναμ και η Νιουκασλ παίζει μονότερμα, οκ.

Δεν είπα ότι έχει τρελό domination, αλλά η Νιουκασλ δεν έκανε τίποτα και το γκολ το έβαλε από απευθείας φάουλ.

Οποία διαφωνεί με τον Νικ βλέπει άλλο ματς ρε :rofl::rofl:. Έτσι και αλλιώς 3αρα ρίχνει μέχρι τώρα