Premier League

Πράγματι οι απουσίες μας έκαναν ζημιά. Δεν έχουμε άλλον παίχτη με τα χαρακτηριστικά του Παρτέι και δεν έχουμε μπακ που να έχει έστω την μισή ποιότητα του Τιερνευ.

Ο Σκωτσέζος ειδικά μεγάλο κρίμα. Μεσ τους 3 καλύτερους αρ. μπακ στην πρέμιερ και δεν τον έχουμε μισό χρόνο από τραυματισμούς συνέχεια

Άγαλμα στον Λιορις

Τι άρρωστο δίδυμο Kane- Son…

Τρένο, μοιράζουμε 4-5αρες παίζουμε δεν παίζουμε καλά

Από Νοέμβριο που ο Κόντε ανέλαβε την Tottenham έχει μαζέψει 42 βαθμούς σε 21 ματς

Η μεγάλη ματσαρα σήμερα.
Βλέπω ή νίκη της MC ή ισοπαλία, δεν πιστεύω ότι θα κερδίσει η Λίβερπουλ.

Δυσκολο παιχνιδι για Κλοπ,αλλα πρεπει να παει για τη νικη,η ισοπαλια δεν εξυπηρετει σε κατι.

Εγώ δεν λέω τίποτα είναι όλα ανοιχτά :sunglasses:

Τσάμπα μάγκας

πραγματικα δεν θα με παραξενεύσει κανένα αποτέλεσμα. Το βλέπω και 1 και Χ και 2, το βλέπω από 0-0 μέχρι 3-3. Τα πάντα μπορούν να γίνουν οπότε δεν στοιχηματίζεις και απλά απολαμβάνεις το ματσάκι

Εδω ο Σον μοιραζει 2-3 γκολ και ασιστ σε καθε ματς, παιζει δεν παιζει καλα :stuck_out_tongue:
Εγω το ειχα πει απο τοτε, η Γιουβεντους δεν επρεπε να αφησει τον Κοντε να φυγει.
Επρεπε να τον κρατησει παση θυσια.

Δε φταίω εγώ αν δε βλέπετε τα ματς ρε. Ο Son φέτος δεν είναι τόσο καλός για πολλούς λόγους (είχε covid, είχε 2 μικροτραυματισμούς, η ομάδα γενικά δεν έπαιζε καλά με τον Nuno), το ότι βάζει γκολ και δίνει ασσιστς έχει να κάνει με το ότι είναι παιχταράς.

Χθες πάντως όλη η ομάδα στο 1ο ημίχρονο ήταν επιεικώς άθλια πλην Lloris, έπρεπε να είμαστε με 3 γκολ πίσω. Στο 2ο ημίχρονο, κοντρόλαραν το παιχνίδι και χωρίς να βγάλουν μάτια, αξιοποίησαν όλες τις ευκαιρίες που δόθηκαν. Πάντως και χθες, ο Son ήταν πολύ καλός επιθετικά γιατί δε σκέφτηκε πουθενά καθόλου, και τα 3 γκολ ήταν είτε με τη μία είτε με ένα κοντρόλ. Έχει απελευθερωθεί η ομάδα και υπάρχουν πολλοί χώροι παντού. Δείτε το 3-0 πάντως, πως δίνει την πάσα ο Kane με το κεφάλι, που κοιτάει να δει που είναι ο Son…Όλα τα λεφτά

Όλα τα λεφτά ήταν ο Kane με τις δύο ασίστ πάρε βάλε που έδωσε στον Σον.

Η άμυνα της Λίβερπουλ είναι τρία πουλάκια κάθονταν μέχρι στιγμής. Τυχερή που το ματς είναι στο 1-1.

Είναι τόσο παιχταράς που την πρώτη την έκανε με γκελ στον αμυντικό για να τη βρει όπως ήθελε ο Son :stuck_out_tongue:

1 Like

η Brighton διπλο ? Ουλαλα

ρε μλκες συν-διεκδικητές 4άδας, ναρκωτικά παίρνετε? :stuck_out_tongue:

1 Like

Καλά για την Άρσεναλ το περιμενα :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Not bad, καλύτερα τώρα για να κάνουμε 6 σερί νίκες :stuck_out_tongue:

Καλά από εδώ και μετά πάνω κάτω ξεκινάνε για όλους derby και κάθε βαθμός είναι χρυσάφι… εξακολουθώ να πιστεύω Tottenham για 4η θέση αλλά πραγματικά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για τίποτα

υγ. βασικά είμαι σίγουρος ότι η United παίζει να κάνει 1 νίκη μόνο ακόμη μέχρι τέλος σεζόν, στην καλύτερη περίπτωση (με Bredford εντός), ενώ τα ματς με Liverpool/Chelse/Arsenal/Crystal Palace/Brighton θα είναι πολλά με λίγα, εκτός αν γίνει κάποιο θαύμα -γιατί το σημερινό ματς με την τελευταία της Premier ήταν ο-ι-κ-τ-ρ-ό σχεδόν από όπου και αν το πιάσει κανείς, πλην Degea που είναι μόνιμα σε God mode και του άλλου που στα 37 του κάνει hat-trick στην Premier League και παίζει με ότι έχει και δεν έχει- και 2-3 από αυτά πάνε ισοπαλία -γιατί νίκες τις βλέπω σχεδόν απίθανες-.

υγ2. To highlight σήμερα ήταν οι αντί-Glazzers φωνές του κόσμου αλλά κυρίως οι τάπες του Maguire που κατά λάθος έπεσαν στη μάπα του Instagramer και η αντίδραση του δεύτερου στα καπάκια, όπου χτυπιόταν και ωρυόταν σαν 12χρονο μόνος του (σχεδόν ντράπηκα που τον έβλεπα δλδ :stuck_out_tongue: ) όχι γιατί τραυματίστηκε -γιατί δεν τραυματίστηκε-, αλλά επειδή ο άλλος ήταν ‘‘απρόσεκτος στην διεκδίκηση’’ και μάλλον τον γρατζούνισε λίγο πάνω από το αυτί και δεν θα μπορεί να ποστάρει το νέο του μαλλί + κανένα χορό τώρα που σταυρώσαμε νίκη, για τους χορηγούς κτλ… από τις λίγες καλές στιγμές του Ψυγείου στη φετινή σεζόν :stuck_out_tongue: