Κι εγώ πιστεύω ότι είμαστε φαβορί, το Γενάρη είχα πει ότι με 2 μεταγραφές είμαστε φαβορί. Δε με απασχόλησε τόσο η ήττα, γιατί είναι ουτοπικό αυτή η Τοτεναμ να είχε στα τελευταία 7 παιχνίδια 6 νίκες και με τα επόμενα βάτα να έκανε τελείωμα της σεζόν με 11-12 νίκες σε 15 παιχνίδια. Θα ήταν ομάδα πρωταθλητισμού και προφανώς δεν είναι. Με συνεπήρε η καλή απόδοση και είπα πως στα 5 μέχρι τη Λίβερπουλ θα έχουμε 13-15 βαθμούς, και τώρα με μόλις δύο παιχνίδια παιγμένα πάμε με ταβάνι τους 12.
Θέλει προσοχή, γιατί κι εμείς στο κέντρο έχουμε μόνο 2 παίχτες, ο Winks απλά δεν αν θες κάτι παραπάνω και ο Skipp δεν ξέρω τι τραυματισμό έχει και είναι 3 μήνες εκτός, κι αποτι φαίνεται θα χάσει ολη τη σεζόν. Τραυματίστηκε κι ο Doherty, που ποιος να το έλεγε ότι θα ήταν το καλύτερο μας WB.
Συνολικά είμαστε μπροστά απ’οτι φαίνεται , έχουμε το πιο βατό πρόγραμμα και Αρσεναλ, Γιουναιτεντ, Γουεστ Χαμ παίζουν όλοι μεταξύ τους, ίσως στα επόμενα 6 παιχνίδια να μας φτάσουν 10-12 βαθμοί (ειδικά αν είναι οι 3 με την Άρσεναλ), αλλά θα δούμε.
Η λατρεμένη Brentford τώρα τελευταία είναι τόσο φορμαρισμένη που ούτε για εκεί μας βλέπω
Αν είναι να γίνει σωστό στήσιμο με Ten Hag - που ακόμα δεν πιστεύω ότι δεν θα γίνει με την υπάρχουσα ιδιοκτησία αλλά μακάρι να διαψευστώ - το αν θα βγούμε ChL είναι δευτερεύον. Που είναι τραγικό να το γράφεις αλλά εκεί έχουμε καταντήσει. Μες στα ξερά θα καούν και τα χλωρά αν π.χ. φύγει ο Κριστιάνο, αλλά τι να κάνεις.
Η Σίτι φαίνεται πως αποκτάει τον Χααλαντ και βάζει γερές βάσεις για το μέλλον… Με Χααλαντ και Φοντέν στα 21 τους, οι οποίοι έχουν δείξει πως δεν έχουν ταβάνι και στα χέρια του Πεπ θα εξελιχθούν ακόμα περισσότερο, αναμένουμε να τους δούμε να κουμπώνουν μαζί και να παίρνουν από το χέρι τη Σίτι για πολλά πολλά χρόνια…
2 μυρια/μηνα μάλλον αν κλείσει τελικά. Όσο πάθος και να είχα για την μπάλα, στα 23 θα μάλλον θα ήμουν πρώην παίκτης και θα κοιμόμουν σε ένα κρεβάτι με λεφτά.
Εσύ δηλαδή αν ήξερες ότι ο νονός σου μπορεί και θέλει να σου πάρει το PS5, δε θα του το ζητούσες; Θα του το ζητούσες. Καλά έκανε ο Πεπ και επέλεξε αυτόν τον νονό, δεν έκανε καλά;