Premier League

Μας έχετε γαμησει ρε Σέντρικ και εσύ και ο Ταβαρες με ηλίθια πέναλτι

Μετα την κοκκινη καρτα, το πιστευω.

Τελείως ηλίθιο αυτό που έκανε

Να μην ειναι 5 τα γκολ τελικα κι οχι μονο 3

Σβηστό Χ είναι η εικόνα του ματς πάντως, αλλά δεν πάει πάντα έτσι η μπάλα. Τώρα μάλλον τέλειωσε.

ΥΓ. Είχα πει πριν βδόμαδα αλλού πως πάμε για νίκη με Leeds, ήττα απόψε και μετά προσευχές. Εγώ φταίω που δεν τα παίζω.

1 Like

Ολα στραβα καληνυχτα σας. Χαμος τωρα για 4αδα

Αν ψήνονται, ας κερδίσουν Newcastle και Everton, δεν είναι δα και άθλος.

Και πριν την κόκκινη, δεν είχαν ακουμπήσει μπάλα. Χεσμενοι μπήκαν, καρπαζωμενοι θα βγουν. Πάμε για πολλά γκολ

Τι λες μωρε μλκ και εσύ, δες μια φορά αντικειμενικά τα πράγματα όσον αφορά την Τότεναμ. Μοιρασμένη κατοχή, προσεκτικό ματς από αμφότερους, 0 φάσεις εκατέρωθεν και επίσης αρκετή τσίτα και από τους δύο. Μετά πέναλτυ + κόκκινη και αναμενόμενα άλλαξε άρδην η εικόνα του ματς.

Εγω παντως το ανοιξα με το που εγινε το 1-0, οποτε δεν εχω εικονα για προηγουμενως, αλλα απο το 1-0 και μετα η Τοτεναμ προφανως κυριαρχει, η κοκκινη τα εκανε ολα πολυ πιο ευκολα.

O Cedric διαμαρτυρεται για το πεναλτι ισως γιατι νομιζει οτι παιζει μπασκετ? Και μπορεις να κανεις box out στις ελευθερες βολες? Εκλαψα με σχολιαστη που λεει οτι ο παικτης της Αρσεναλ που εφαγε την δευτερη κιτρινη ηταν τυχερος που δεν εφαγε απευθειας κοκκινη (!) Ναι, τεραστια διαφορα θα ειχε στο τελος του πρωταθληματος.

Στην κοσμοτε δεν έδειξε ούτε μια φορά στατιστικά, αλλά πλζ δώσε μου μέχρι το σημείο που πήρε κόκκινη την κατοχή και τα υπόλοιπα στατιστικά. Δεν ακουμπήσανε μπάλα. Το ματς πρέπει να τελειώσει με μεγάλο σκορ και θα γίνει πιστεύω

ρε στην αρχη κυριολεκτικα γιουχαρατε την ομαδα σας επειδη δεν μπορουσαν να βγαλουν την μπαλα απο την περιοχη τους και τη γυρνουσαν στον γιορις

οπως τα ειπε ο martian ηταν

Τι χεσμένοι ρε μλκ😂. Μια χαρά ήταν η αρχή σοβαρεψου . 0 φάσεις είχαν και οι δύο ομάδες. Αλλά ματς βλέπεις

Μέχρι και τα stats ημιχρόνου είναι σχετικά μοιρασμένα:

Τέσπα, δεν θα τον πείσουμε ποτέ όσον αφορά την Τότεναμ, αν θέλει ο καθένας να βλέπει μπάλα με οπαδικά γυαλιά, γούστο του καπέλο του.

1 Like

Στα παπακια μου, έχω πιει ήδη 3 κοκταιλ, δεν ακούω περιγραφή, σας πατάμε χωρίς οίκτο, ο,τι είπε ο Martian, 6-0 καλό βράδυ

Δοκιμαστε για Σιτυ και Λιβερπουλ να δω κατι!

Ας προσεχατε όμως και εσείς… Δεν υπάρχει δικαιολογία για το πέναλτι ουτε για την κοκκινη

Αν εννοεις να δοκιμασουν να πεισουν εναν οπαδο της Σιτι για οτιδηποτε σχετικο με Σιτι που να την μειωνει, και εναν οπαδο της Λιβερπουλ για οτιδηποτε σχετικο με την Λιβερπουλ που να την μειωνει, απλα δε θα γινει ΠΟΤΕ.

ΥΓ1. Πολυ τους πηρε για το τριτο…
ΥΓ2. Ο αλλος εχει κανει ΤΡΙΑ φαουλ στον Κουλουσεφκι και με τα ποδια και με την φανελα, και ο διαιτητης δινει επιθετικο φαουλ τραβηγμα φανελας στον Κουλουσεφκι, ποσο γελοια αποφαση :sweat_smile:

φυσικά και δεν υπάρχει δικαιολογία μες το παιχνίδι είναι και αυτά. Και 7-0 να γράψει πάλι στο χέρι σου είναι. Αν είσαι μάγκας κάνε 2/2 και βγες τσου λου

1 Like

Έτσι είναι η μπάλα και τα ντέρμπυ. Some you win, some you lose.

Είναι κατόρθωμα και που έχει φτάσει εδώ η Άρσεναλ και εξακολουθεί να κρατά την τύχη της στα χέρια της. Μεγάλη ξενέρα το αποψινό και μεγάλη απογοήτευση, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που στραβώνει έτσι παιχνίδι. Μακάρι να αντιδράσουν επαγγελματικά και να κερδίσουν την τέταρτη θέση, δεν είναι ώρα για περισυλλογή και θλίψη, δύο ματς που πας σαν φαβορί είναι και πρέπει να τα κερδίσεις.

1 Like