Premier League

δεν καταλαβα…
εχει κατι η λατσιο…??

ακροδεξιους οπαδους:wink:

δεν πειραζει…τι να πουμε στην ελλαδα που εχουμε 100% ηλιθιους οπαδους…??

Queen rulez δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά και ο Ολυμπιακός έχει ακροδεξιούς οπαδούς, και ο ΠΑΟ και πολλές άλλες ελληνικές ομάδες. Αναγνωρίζω βέβαια ότι στην Λάτσιο δίνουν δυναμικά και μαζικά το παρόν αλλά στην τελική είναι ένα ακόμα μέσο για να εκτονωθούν ανεγκέφαλα χουλιγκάνια.

Πιστεψε το…:stuck_out_tongue:

δεν το αγνοω αυτο,με τη διαφορα ομως οτι εκει περα ειναι κατι κοινως αποδεκτο,με χειροτερο τους φασιστικους χαιρετισμους του ντι κανιο προς τους οπαδους με εκεινους να ανταποδιδουν περηφανα

δεν ειναι κ απιθανο. η τσελσι φετος γαμει κ δερνει στα ντερμι… παντως χωρις ρουνι κ η μαντζε θα δυσκολευτει…

οσο γ τη μπαλαρα που ειπε καποιος η τσελσι εχει την καλυτερη συγκομιδη γκολ που ειχε ομαδα στην πρεμ λιγκ εδω κ πολλα χρονια.

δεν συσχετιζω την πολιτικη με τη μπαλα… απο ιταλια τιποτα, αντε λιγο συμπαθω την ιντερ… αλλα δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει η τσελσι με τη λατσιο… θα μας τρελανετε ρε…

ποιος εχει περισσοτερους ακροδεξιους φαινεται στο κοινοβουλιο, μα τον ανατολακη ρε γαυροι???

δεν το πιστεύω απλά.είμαι σίγουρος.άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που τα τελευταία χρόνια έχω κάνει διπλό στο άνφιλντ,έτσι?φέτος παίζω την καλύτερη μπάλα και το δικαιούμαι 100%.
όσο για κάτι που ειπώθηκε ότι η τσέλσι έχει ακροδεξιά ιδεολογία ας γελάσω.αυτό συνέβαινε σε κάποια μερίδα των οπαδών της τη δεκαετία του 1980.τώρα δεν ισχύει με την καμία και η τσέλσι δεν ήταν ποτέ η ομάδα που στηρίζει ανοιχτά το φασισμό όπως η λάτσιο.αυτά.

ρε απο αυτα που ειπα καταλαβατε οτι η τσελσι εχει ακροδεξια ιδεολογια?αυτο που ειπα εχει σχεση με το οτι υποστηριζει ολες τις αντιπαθητικες ομαδες:wink:

Καλά έτσι όπως τα γράφετε οι της Τσέλσι θα διαβάζει κανείς που δεν παρακολουθεί την Πρέμιερσιπ και θα νομίζει ότι η Τσέλσι παίζει σαν την Μπάρτσα στο Τσάμπιονς Λιγκ ένα πράγμα … οκ έχει ρίξει τρεις εφτάρες, από’κει και πέρα σιγά την τρομερή μπάλα που’χει παίξει φέτος … η άποψη απ’την οποία αξίζει να το πάρει αυτή είναι ότι νίκησε την Γιουνάιτεντ εκτός … αλλά και πάλι τι να λέει αυτό; Στο τέλος θα το πάρει η ομάδα με τους περισσότερους βαθμούς και μπορεί κάλλιστα να μην είναι η Τσέλσι.

Άμα όντως έπαιζε τόσο καλύτερη μπάλα συνολικά θα το έπαιρνε με σαφή διαφορά κι όχι στον πόντο, καθώς ούτε η Γιουνάιτεντ έχει παίξει καμιά μπάλα της προκοπής φέτος, εκτός από μερικά ματς μόνο (όπως και η Τσέλσι).

Ναι ήταν πολύυυυ σαφές :παλινδρομική κίνηση παλάμης:

Ρε κόψτε τις πίπες επιτέλους.

Τί χτυπιέσαι μωρέ, αφού φέτος σ’ έχω… κάτσε εσύ τώρα να περιμένεις από τη Λίβερπουλ να σε κάνει μάγκα. Δώστε της και κανένα πριμ! (εν ανάγκη κάντε έρανο μεταξύ σας αφού δεν έχει γκαφρά η διοίκηση)

Τσέλσι ρε μ00νιά :!:

το ιδιο ισχυει κ για σενα…:stuck_out_tongue:

τι γλυκος που εισαι:p

Ναι όταν πρόκειται για γκαζμάδες ΜανΓιου-ικούς το χω αυτό. 8)

παρε κουτσα κουτσα τωρα κουπα με 1 ποντο διαφορα και κλασμενος,απο τη χειροτερη γιουναητεντ -του ενος παιχτη-των τελευταιων ετων,και πες και ευχαριστω μετα…βαζελοι της αγγλιας…

Ναι καλά πάρε τώρα καμιά πίπα από τη Λίβερπουλ κόκκινο πουστράκι και μη μιλάς.

μαγκα μου,εμεις δεν παιρνουμε απο κανενα πιπα,τo πρωταθλημα το παρουμε δεν το παρουμε,μπορουμε να πουμε πολυ ανετα,επειδη μας παιρνει, ‘‘στα @@ μας,next year’’…εσυ οχι:)

οπωτε μπουλο:bye:

κανονικα θα επρεπε να πω να χτυπησουν οι δικοι μας το παιχνιδι με την τσελσι για την 4η θεση κτλ (τι καταντια θεε μου), επειδη δεν υπαρχει καμια περιπτωση να παρουν 4η θεση ανεξαρτητα αποτελεσματος με τσελσι (ναι ειμαι τοσο αισιοδοξος για την ομαδα του νγκογκ, του λουκας λειβα και του εμιλιανο ινσουα-βοηθα θεε μου) ας κανουν κατι καλα και ας μην προσπαθησουν να κοψουν βαθμους απο την τσελσι

Ναι ρε! Πολύ “στ’ @@ σας”! Φαίνεται, έχετε λυσσάξει όλοι, “για να δούμε, πωπω, θα στραβοπατήσουν; Θα τους πάρει η Λιβερπουλάρα; Θα πάρουμε κάτι φέτος ή θα πρέπει να περιμένουμε για του χρόνου με τους μισούς παίκτες και χωρίς διοίκηση; :cry:

Άιντε. Για να μάθεις να μη μου κουνάς εμένα το χεράκι σαν γκέη ιμότικον εκδοχή του Τσουκαλά. ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ.