Premier League

σοβαρη λογικη ομαδας-’‘συμβολο σε νησι’’:roll:

και μετα τσατιζεστε με μας,που εχετε ενας κι ενας ολοι καταντησετε πιο κακομοιρηδες και απο τους κακομοιρηδες…

αντε,ανοιχτε ποδια,εχετε και σεις κανει καλο σερι…

ναι,για τους αλλους δεν ξερω,εγω κλαιν μαιν,απο αρχη σεζον το λεω…και εδω και σε τσουλου,κλαιν μαιν φετος(και τα ειδες και μονος σου)…οπωτε παρε πουλο και τραβατε σκαστε κανα φραγκο σε εταιρους κακομοιρηδες που πεινανε,μπας και παρετε κανα τιτλο,μπας και κανουν κ αυτοι καμια μεταγραφη φετος…καλα το πατε ολοι σας…:lol:

Μονο που εδω και πολυ καιρο η λιβερπουλ εχει σταματησει να ειναι συμβολο

ε και αν παρει η μανγτδ πρωταθλημα σε αυτη την καταστροφικη χρονια, ποσο πιο πατος

Καλά να σου πω τώρα, με κούρασε λίγο αυτό το κακής ποιότητας trash talking. Δεν το λήγουμε; :stuck_out_tongue:

:ban:

:lol::lol::lol:

ενας κ ενας ολοι ομως…
(ελπιζω να μην προκαλεσα εσωτερικα προβληματα :p)

ποδοσφαιρικα εννοω βρε :stuck_out_tongue:

σε ολα τα αλλα ουτε σε 1000 χρονια με πρωτιες σε forbes και στη ναυτοεμπορικη δεν μας φτανουν
αλλα ναι αυτο το πραγμα δεν αντεχεται, παιζουμε με λουκας λειβα στο κεντρο, με σωτηρη κυργιακο αμυνα και με εμιλιανο ινσουα αριστερο μπακ…και ο πρωτος αναπληρωματικος επιθετικος μας ειναι ο νγκογκ η ο μπαμπελ (εμετος)
δηλαδη σκεψου ποιους τραγουδουσε ο κοσμος καποτε και τωρα τραγουδαει τον κυργιακο ξερωγω

Και για όλους τους άμπαλους αμφισβητίες, μπορώ να σας στείλω την ιστορία της Λιβερπουλάρας σε vinyl rip, να νιώσετε λίγο.

Ψυχεδελικές σκηνές, με όλο το Άνφιλντ να τραγουδάει μαστουρωμένο τραγούδια των Beatles και άλλα πολλά.

Pm me :wink:

εδιτ
Haliseco: Μη μου τα θυμίζεις… :stuck_out_tongue:

βλέπω πόνεσαν πολλούς οι τρείς εφτάρες.δεν πειράζει,δεν είναι μακριά η στιγμή που θα μας δείτε να το σηκώνουμε…:stuck_out_tongue:

Οπαδός της Τσέλσι ο πρόεδρος της Λίβερπουλ!

Ο Μάρτιν Μπράουτον ανακοινώθηκε επίσημα στις 16 Απριλίου ως ο νέος πρόεδρος της Λίβερπουλ όμως το εντυπωσιακό είναι πως δεν θα βρεθεί στις εξέδρες του “Άνφιλντ” το μεσημέρι της Κυριακής για να δει από κοντά τον τελευταίο φετινό εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Τσέλσι.

Την αιτία την αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα των “κόκκινων”, λέγοντας πως είναι πάνω από μισό αιώνα οπαδός των Λονδρέζων: "Κάθε πραγματικός οπαδός που υποστηρίζει έναν σύλλογο για 55 χρόνια -όπως κάνω εγώ- δεν μπορεί εντελώς ξαφνικά να πάει εναντίον τους μέσα σε μία νύχτα.

Όταν έχεις ακολουθήσει μία ομάδα για τόσο μεγάλο διάστημα όσο εγώ, τότε είναι στο αίμα σου. Είναι κάτι που έχει να κάνει με το συναίσθημα και όλοι οι οπαδοί που υποστηρίζουν για πολλά χρόνια τη Λίβερπουλ θα καταλάβουν τί εννοώ", τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ, και πρόσθεσε:

"Δεν μπορώ να έρθω στο ματς την Κυριακή και να δείξω οποιοδήποτε από τα συναισθήματά μου καθώς κάτι τέτοιο θα σήμαινε έλλειψη σεβασμούς προς τους πιστούς της Λίβερπουλ.

Η Λίβερπουλ έχει εκπληκτικούς οπαδούς και δεν θα ήθελα να το κάνω αυτό, οπότε για μένα το πιο λογικό είναι να μείνω σπίτι και να δω το ματς στην τηλεόραση.

Εντάξει μάγκες το χουμε πάρει ήδη ε! :razz:

Μετά βέβαια κάτι λέει κιόλας ότι “πάμε για τη νίκη”, “δε θα χαριστούμε στην Τσέλσι” κτλ., αλλά ΟΚ… :stuck_out_tongue:

0-1 ημιχρονο η τσελσαρα με ντρογκμπα… δεν δοθηκε κ πεναλτυ στον καλου…
ερχεται η κουπα στο stamford bridge…:smiley:

vinyl rip από το Fearless των Floyd ΤΩΡΑ!

έλα μωρή τσελσάρα!ήμασταν η καλύτερη ομάδα φέτος στο νησί και δικαιότατα το παίρνουμε.
[SIZE=“6”]ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ!!![/SIZE]

lol…μπραβο,μαζεψατε 4 πρωταθληματα…
Λεμε και ενα ευχαριστω και αφηνουμε τα αλλα…:slight_smile:

Manchester United
League

* First Division[120] (until 1992) and Premier League:[120] 18
      o 1907?08, 1910?11, 1951?52, 1955?56, 1956?57, 1964?65, 1966?67, 1992?93, 1993?94, 1995?96, 1996?97, 1998?99, 1999?2000, 2000?01, 2002?03, 2006?07, 2007?08, 2008?09

Chelsea
Football League First Division/Premier League[69]

* Champions: 1954?55, 2004?05, 2005?06

:bye::bye:

αυτά έλα να μου τα πεις σε 20 χρόνια…
και στην τελική δε με νοιάζουν οι τίτλοι.δεν έγινα γι’αυτό τσέλσι.

οταν τους φτασεις λοιπον σε εικοσι χρονια(που δε θα τα φτασεις αλλα λεμε τωρα)ελα να μου τα πεις εσυ αυτα για ποτε ξανα πρωταθλημα στο μαντσεστερ.

και εσυ τσελσι απο την εποχη του ζολα ε?

AΠο τη μια λεει ποτε ξανα πρωταθλημα στο μαντσεστερ και απο την αλλη δεν με νοιαζουν τα πρωταθληματα!!! :lol:

Καλα ειχατε αγωνια για σημερα? Λες και υπηρχε περιπτωση να αφησει η λιβερπουλ να την περασει η γιουναιτεντ!

από το 1998.το έχω ξαναπεί.το τσέλσι-στουτγάρδη ήταν ο πρώτος ευρωπαικός τελικός που παρακολούθησα.