Premier League

εχει γεμισει ο τοπος απο εσας:p

εννοώ πως δεν έγινα τσέλσι επειδή έχει περισσότερους τίτλους.και στην ιταλία π.χ. είμαι φιορεντίνα.εμένα με νοιάζει πρώτα απόλα η ομάδα που υποστηρίζω να παίζει καλή μπάλα.και η τσέλσι φέτος το παίρνει παίζοντας καλή μπάλα.αυτά.

δεν ξέρω για τους άλλους αλλά εγώ τουλάχιστον λέω την αλήθεια…

δεν σου ειπα οτι λες ψεματα,αλλα μου κανει εντυπωση πως οι 10-15 του φορουμ που ειναι τσελσι,την υποστηριζαν ολοι απο την προ-αμπραμοβιτς εποχη.

εχω και φιλο και ξαδερφο που την υποστηριζουν από τοτε…!!

Ρε μαλάκες ποιό είναι το πρόβλημά σας;

Μήπως θέλετε και καμία υπεύθυνη δήλωση “όχι δεν άρχισα να υποστηρίζω την Τσέλσι όταν την πήρε ο Αμπράμοβιτς”;

Μήπως θέλετε να αρχίσω κι εγώ να ρωτάω έναν-έναν “εσύ πότε και γιατί έγινες Μάντσεστερ; Όταν κατάλαβες ότι συνήθως παίρνει εκείνη το πρωτάθλημα στην Αγγλία και την υποστήριζαν οι περισσότεροι που ήξερες, οπότε ήθελες να είσαι ένας απ’ αυτούς;”

Θέλετε να μπούμε σ’ αυτή τη διαδικασία, όψιμοι “υπεράνω”; Είστε σίγουροι, επαγγελματίες στατιστικολόγοι “χαχα εγώ έχω 18 εσύ έχεις 4, την έχω μεγαλύτερη νιανιανιανιανια”;

ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ :!:

γαργαρες με αλατονερο και τραβα καμια μετα,σημερα πηρατε πρωταθλημα βρε:)

Πρώτον, είναι σημαντικό αλλά όχι και τόοοοοοοοσο συγκλονιστικό, το χουμε ξανακάνει και θα το ξανακάνουμε. Πολύ δύσκολα θα φτάσουμε ποτέ εσάς ή τη Λίβερπουλ σε πρωταθλήματα, αλλά δε θα τα βάψουμε και μαύρα, άσε που ε, κάτι ξέρουμε κι εμείς από τίτλους και χαρές. Δε χρειάζεται να μας μειώνετε συνεχώς, είστε ήδη μεγάλη ομάδα. :slight_smile:

Όταν η Μάντσεστερ το 2007 εξασφάλισε μαθηματικά τον τίτλο μετά από 2 συνεχόμενα πρωταθλήματα της Τσέλσι και την επόμενη αγωνιστική συμπτωματικά ήρθε να παίξει στο Στάμφορντ Μπριτζ, οι παίκτες μας δημιούργησαν διάδρομο και χειροκρότησαν τους παίκτες σας όταν έμπαιναν στον αγωνιστικό χώρο, σε μια πράξη αναγνώρισης της επικράτησής σας. Το λέω για να το μάθουν όσοι μικρόψυχοι οπαδοί της Μάντσεστερ δεν το ξέρουν και να το θυμηθούν όσοι το έχουν ξεχάσει. Αφήστε λοιπόν εμάς τώρα να χαρούμε τη δική μας επικράτηση χωρίς να μας τα κάνετε τσουρέκια. Ελπίζω να μη ζητάω πολλά. :slight_smile:

αντε στο ΟΑΚΑ τωρα για τη φιεστα σας:)

Καλά λοιπόν αφού γουστάρεις μόνο ξεκατίνιασμα δεν έχω πρόβλημα, ας το πάμε έτσι. Όχι σήμερα όμως. Σήμερα χαίρομαι για την ομάδα μου κι αυτό είναι όλο. :slight_smile:

ματντσεστερ γτδ φιλε μου, τι περιμενες…

Δε θυμάσαι την προ Αμπράμοβιτς Chelsea, καθώς πρέπει να ήσουν αρκετά μικρός όταν την αγόρασε, αλλά ο Αμπράμοβιτς δεν είναι χαζός. Δεν πήγε να αγοράσει μια ομάδα που δεν είχε φίλους πουθενά αλλού εκτός της πόλης της. Παντού στον κόσμο υπήρχαν φίλοι της Chelsea και στην Ελλάδα ξέρω πολλούς που υποστήριζαν Chelsea αρκετά πριν πάει ο Τζόλα που ανέφερες. Απλά στα μέσα-τέλη 90ς έκανε το μεγάλο μπαμ γιατί άρχισε να διεκδικεί τίτλους, έχοντας καλούς παίκτες και παίζοντας θεαματικό ποδόσφαιρο κάνοντας την ακόμη καλύτερη ευκαιρία για επενδυτές όπως ο Αμπράμοβιτς.

Επίσης, επειδή μπορεί να μη το ξέρεις, αλλά η Τσέλσι έχει κερδίσει κι ένα ΟΥΕΦΑ, κόντρα στη Ρεάλ, μέσα στο Καραϊσκάκη. Αυτό το γεγονός συν το ότι πολλοί Έλληνες σπούδασαν/έζησαν στο Λονδίνο τους έκανε να τη συμπαθούν και να την υποστηρίζουν πολύ πριν τον Αμπράμοβιτς.

Όπως και τη Λίβερπουλ υπάρχει κόσμος που συνεχίζει να την υποστηρίζει παρά τους κλαπαρχίδες Chelsea fans που τη διοικούν και παίζουν με τον πόνο μας.( ΟΥΣΤ!)

εγω μιλησα,διοτι καποιοι που υποστηριζουν την τσελσι λεγανε ποτε ξανα πρωταθλημα στο μαντσεστερ και οτι σε εικοσι χρονια θα μας εχουν φτασει.το οτι ειχατε καλυτερη ομαδα φετος μη σας κανει να ξεχνατε που βρισκοταν η τσελσι πριν λιγα χρονια:wink:

για το δευτερο σκελος,νομιζω οτι στα περισσοτερα ευρωπαικα πρωταθληματα,οταν μια ομαδα εχει εξασφαλισει το πρωταθλημα πριν το τελος του,οι αντιπαλοι της παντα την χειροκροτανε στην εισοδο τους.το ειχαμε κανει και εμεις αν δεν κανω λαθος επι μουρινιο

καρβου:το οτι ειμαι μικροτερος δε σημαινει οτι δεν ξερω τιποτα απο την ιστορια του ποδοσφαιρου.ξερω οτι η τσελσι πηρε το ουεφα(αρχες του 70 νομιζω;),ξερω οτι η τσελσι ειχε παντα φανατικους οπαδους σε αρκετα μερη του κοσμου,ξερω οτι εχει παρει κυπελουχων,θυμαμαι την τσελσι επι εποχης που επαιζε ο μπαμπαγιαρο,ο κουντιτσινι,ο μελχιοτ,ο ντεσαγι και προπονητης ηταν ο ρανιερι:wink:

…ειπε και η αλλη ‘‘αρμαδα’’ του νησιου…ενηγουεη,αντε,χαρειτε σημερα,παλι κλαμα απο του χρονου…για Λιβερπουλ κλαιν μαιν,οσο περναει ο καιρος,τοσο πιο μικροι και αστειοι γινοσαστε,καλα το πατε,Keep it up:)

Ρε μαλάκα τώρα με δουλεύεις; Επειδή το παλικάρι είπε “ποτέ ξανά πρωτάθλημα στο Μάντσεστερ”; Δηλαδή ΤΗΝ ΠΙΟ ΤΥΠΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΑΤΑΚΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟ; Και τί πάει να πει “μην ξεχνάτε που ήσασταν πριν από λίγα χρόνια”; Το ποστ του Κάρβου το διάβασες; Έχεις ακόμα την εντύπωση ότι η Τσέλσι ήταν καμιά ανύπαρκτη μέχρι το 2004; Αν ναι, μήπως να ασχοληθείς λίγο με το τί έγινε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και πριν αρχίσεις να παρακολουθείς εσύ; Όχι πολλά χρόνια ρε συ! Καμιά δεκαριά ας πούμε!

Πω ρε μαλάκα, είστε ο γαύρος της Αγγλίας έτσι. Τέλος.

Ισχύει :frowning: , αλλά ο λαός της Λίβερπουλ δεν ξεχνάει. Απλά περιμένει (μέχρι να πεθάνει και να αναλάβουν οι νεότεροι που δε θυμούνται :x)

Εντιτ: Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ!!!

διαβασε την απαντηση μου προς τον καρβου:)

επισης η μαλακια που ειπε ηταν το οτι σε εικοσι χρονια θα μας εχουν φτασει,κατι που ουτε εσυ πιστευεις οτι θα γινει.τελος παντων αυτο που θελω να πω ειναι οτι πολλοι οπαδοι της τσελσι εδω περα,πιστευουν οτι η τσελσι πλεον θα παιρνει σχεδον καθε χρονο με ανεση τα πρωταθληματα.

:bow::bow::bow:

Γρακχο, μαλλον αυτοι ειναι που εμαθαν για την Τσελσι απο τον Αμπραμοβιτς και μετα, πραγμα που κανει ακομη πιο γελοιο το οτι ρωτανε εμας ποτε γιναμε Τσελσι. :wink:

Φυσικα ομως το κυριως γελοιο της υποθεσης ειναι να σε ρωτανε και να σε ειρωνευονται αυτοι οι οποιοι υποστηριζουν την ομαδα με τα 18 πρωταθληματα. :lol:#-o

ρε παιδια αν ειναι δυνατον ειτε το θελουμε ειτε οχι,αυτο που κανει μια ομαδα μεγαλη ειναι οι τιτλοι που εχει κατακτησει και οι παικτες που εχει.δηλαδη μου φαινεται τραγικη η ατακα ‘‘μιλανε και αυτοι που εχουν 18 πρωταθληματα’’.:slight_smile:

αντε και γαμησου ε:p:p:lol:

lol,επρεπε να να την ξερουμε δλδ απο πιο πριν γτ…?
Για το ουεφα και τον Τζολα:lol::lol:?

:-k

ενηγουεη,μπραβο και παλι στα παλικαρια,πηραν αξιο τιτλο,τα λεμε απο του χρονου:)