κατανοηση κειμενου παιζει καθολου ?
Τραγικο και γελοιο ειπα οτι ειναι το εξης: να ζητανε το λογο οι οπαδοι μιας μεγαλης ομαδας-κατεστημενο απο τους οπαδους μιας ομαδας με λιγοτερες διακρισεις, για ποιο λογο την υποστηριζουν.
κατανοηση κειμενου παιζει καθολου ?
Τραγικο και γελοιο ειπα οτι ειναι το εξης: να ζητανε το λογο οι οπαδοι μιας μεγαλης ομαδας-κατεστημενο απο τους οπαδους μιας ομαδας με λιγοτερες διακρισεις, για ποιο λογο την υποστηριζουν.
Πάντως με τις ελληνικές ομάδες βγάζετε λιγότερο κόμπλεξ ε:lol:
Εκατέρωθεν απευθύνομαι:roll:
Πφφφφφ, κουράστηκα. Είμαι κι εγώ μαλάκας, προσπαθώ να κάνω σοβαρή κουβέντα με οπαδούς της Μάντσεστερ. Είναι σα να προσπαθείς να συνεννοηθείς σε απλά ελληνικά με γαύρο (ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ).
Οι οπαδοί της Μαν. Γτδ. είναι ΠΑΟΚ Γράκχε
Συγχαρητήρια κι από μένα στη τσέλσι.
Όσο για την ερώτηση: “από πότε είσαι τσέλσι”, να πω μόνο ότι κάθε άλλο πάρα ασχετη δεν ειναι, μιας και πολλοί συνομιλικοί των οποίων έχω παρακολουθήσει την “φιλαθλική” πορεια εγιναν μετα το '04 τσελσι και το χειροτερο ειναι οτι ψευδονται -ντροπιαστικα- πως ειναι τσελσι από την εποχη του τζολα (κλασικη καραμελα).
Τ’ αφηνω ομως αυτα κι αφηνω τους πραγματικους μπλε (ειτε τους μετα, ειτε τους πριν, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ) να χαρουν τη κουπα!
κριμα που πηγα στη φιεστα κ εχασα τετοιο ξεκατινιασμα…
εγω το παραδεχομαι, εγινα τσελσι μετα τον αμπραμοβιτς… οταν απεκλεισε τη μπαρτσελονα στο ch l 2004-2005…γουσταρα τρελα το νταφ…
[SPOILER]
ooooole ole ole ole ole!!![/SPOILER]
Ντέιμιαν Νταφ ρε, ναι. ΠΩ.
Παίκτης της ίδιας κατηγορίας με Γκρέιαμ Λε Σο, Γουέιν Μπριτζ, Ντένις Γουάιζ, Σελεστίν Μπαμπαγιάρο και μερικούς ακόμα: δεν έγιναν ποτέ τους σταρ, δε δαπανήθηκαν τα τρελά λεφτά για να έρθουν στο West End, δεν έγιναν πρωτοσέλιδα, δεν, δεν, δεν, αλλά ήταν μικροί θεούληδες που τα δώσανε όλα για την ομάδα, κάποιοι πέτυχαν ιστορικά γκολ (ειδικά ο Γουέιν Μπριτζ βέβαια) και η μπλε κερκίδα τους λάτρεψε.
Εγώ ας πούμε τον τρελοΙρλανδό το Νταφ τον αγαπούσα τόσο, και όταν έφυγε λυπήθηκα τόσο, που ίσα ίσα με το ζόρι χάρηκα λίγο στο άκουσμα του αντικαταστάτη του, κι ας ήταν ο… Ρομπέν. :-s
αυτη ακριβως η τσελσι που λες παραπανω ηταν η τσελσι που εμαθα εγω αρχικα και μου αρεσε(και οχι αυτη του αμπραμοβιτς).η τσελσι που με τον μελχιοτ,τον γκρονκιαερ,τον νταφ και τους αλλους πηγε στα ημιτελικα το 2004.απο εκει και περα αρχισα να αντιπαθω την τσελσι
Ναι ΟΚ το χω καταλάβει εδώ και καιρό, τί μου το ξαναγράφεις ας πούμε.
Άσε που οι παίκτες που ανέφερα έπαιζαν σε διαφορετικές ομάδες της Τσέλσι τα τελευταία 12 χρόνια… :–
το 2003 την πηρε ο αμπραμοβιτς…
το 2003 και το 2004 ομως η τσελσι δεν χτυπαγε με τρελα ποσα οτι υπηρχε στην αγορα και ουτε υπηρχε ο προκλητικος μουρινιο στην ομαδα:wink:
τεσπα ληξαν το θεμα,το εξαντλησαμε:p
Εγώ πάντως από σας συμπαθούσα πολύ τον γκουντιονσεν
αυτος ηταν ενας κυριος λογος για να γινεις τσελσι…
γι’αυτο τον γουσταρω το μουρινιο, γιατι ειναι τετοια προσωπικοτητα που ειτε θα τον αγαπησεις ειτε θα τον μισησεις… δεν υπαρχει αλλος δρομος…
Γκούντγιονσεν. Άλλη παιχτούρα από κει.
Βέβαια όταν πήγε Μπαρτσελόνα και έβαλε κάποτε γκολ εναντίον μας το πανηγύρισε λίγο περισσότερο απ’ ότι αντεχόταν και με είχε κάνει έξαλλο. Αλλά οκ, κι από αυτόν καλές είναι οι αναμνήσεις.
Ένα από τα πιο συμπαθητικά σέντερ φορ της πρόσφατης ιστορίας μας πάντως ήταν ο Τζίμι Φλόυντ Χάσελμπαϊνκ! Τον θυμάται κανείς; Είχε κάνει αξιοσημείωτη καριέρα κυρίως με τη Λιντς στις αρχές της δεκαετίας. Βέβαια και σε μας δεν τα πήγε κι άσχημα στα τέσσερα χρόνια που κάθισε. Και μάλιστα τέσσερα δύσκολα χρόνια για την ομάδα, καθώς προσπαθούσε να ξεπεράσει τον αναγκαστικό -λόγω ηλικίας- παροπλισμό του μεγάλου ηγέτη Τζιανφράνκο. Ο Τζίμι λοιπόν βοήθησε πολύ, πέτυχε καμιά 60αριά γκολ παρακαλώ. Εγώ ειδικά τον είχα λατρέψει μετά από μια απίστευτη εμφάνισή του στο Ολντ Τράφορντ εναντίον της Γιουνάιτεντ (αν δεν κάνω λάθος 0-3 με 2 του Τζίμι κι άλλο ένα του Γκούντγιονσεν).
Απ’ την άλλη 2 σέντερ φορ ακριβοπληρωμένα και πολυδιαφημισμένα κατά τ’ άλλα, ήρθαν και το μόνο που κατάφεραν ήταν να σπάσουν τα νεύρα του κόσμου: Άντριαν Μούτου και Ερνάν Κρέσπο. Τα επόμενα χρόνια με άλλες ομάδες τα πήγαν ασύγκριτα καλύτερα, που να τους πάρει και να τους σηκώσει.
πάντως έχω να ρωτήσω αυτούς τους οπαδούς τοης μάντσεστερ που λένε πως οι περισσότεροι έγιναν τσέλσι λόγω αμπράμοβιτς και επιτυχιών,εσείς γιατί γίνατε γιουνάιτεντ?λόγω τρέμπλ ίσως…
πάντως ό,τι είπα νωρίτερα προφανώς το είπα για να πικάρω τους φανς της γιουνάιτεντ.δε φιλοδοξώ να σας φτάσω σε τίτλους.παίζω την καλύτερη μπάλα από τότε που άρχισα να υποστηρίζω την ομάδα και αυτό μου αρκεί.και αν αυτό το συνδυάζω με τίτλους τότες ακόμα καλύτερα.
Ρε όσο συμπαθούσα γκουντιονσεν (κακως πηγε μπαρτσα, δε του ταιριαζε) τόσο μισούσα χασελμπαινκ!!! Δεν μ΄αρεσε καθολου σαν παικτης.
Θυμισε μου ο ντα μαρκους μπισλεΐ επαιζε σε σας η οχι?
Ο Μπίσλεϊ στην Αϊντχόβεν δεν έπαιζε; :-k
Πάντως λογικό να απεχθάνεσαι Χάσελμπαϊνκ μετά από κείνο που σου κανε τότε… :lol:
Τι λες ρε; Θυμάσαι τι πόδι είχε ο Χάσελμπαϊν; Εν τω μεταξύ, δεν ξέρω πόσοι το θυμάστε, αλλά πριν από την Τσέλσι, ο Τζίμι ήταν στη Β’Ισπανίας, συμπαίκτης του Τσάρτα!
Σημειωσε ακυροτατη φλασια για μπισλει.
ουδεν σχολιον…:p:p
Επισης τωρα που ειπες (καρβου) για τσιαρτα. Γνωρισα κατι ισπανους πριν μια εβδομαδα που μου τον αποθεωναν ως τον καλυτερο ελληνα παικτη:!:
Πάντως μέχρι να έρθει στην Τσέλσι ο Ντρογκμπά έλεγα ότι δε θα ξαναπέρναγε ποτέ καλύτερο σέντερ φορ από τον Τόρε Άντρε Φλο.