Premier League

Δεν ασχολουμαι ειλικρινά, τα δικά σου λες πάλι, η δικιά σου θα ήταν καλυτερη σίγουρα . Θα εβγαζες λίστα ενώ δεν βλέπεις Premier League . Πραγματικά κανένα νόημα

Καλά μωρέ, κουβέντα να γίνεται είναι αυτά. Πάντως το διάστημα που ο Σαλαχ ήταν ντεφορμέ, ήταν μεγαλύτερο απ’το αντίστοιχο του Kane, αλλά όταν βγαίνεις πρώτος σκόρερ και ασσιστερ δεν μπορείς να μην είσαι στην 11αδα.

Αν έπρεπε να θυσιάσω κάποιον για να μπει ο Kane θα ήταν ο Mane.

1 Like

Πιάσε τις ομάδες μια μια να δεις ότι μια χαρά είναι ο Kane

City: Jesus σκαλιά κάτω, πασπαρτού Στέρλινγκ γελάνε και τα τσιμέντα

Liverpool: Φιρμινο τίμιος αλλά οχι, Mo & Mane αξίζουν για τα φτερά οπότε δεν τους βάζω στην κουβέντα

Chelsea: Καλύτερος Werner από πέρσι αλλά και πάλι… Λουκάκου πέρα βρέχει

Utd: Θα μπορούσε ο Ρονάλντο που δεν τον πιάνουν ούτε ηλικίες ούτε τίποτα αλλά είχε και αυτός πρόβλημα στο μέσο της σαιζόν για μεγαλύτερο διάστημα πιστεύω από Kane

Arsenal: 8 γκολ όλοι οι επιθετικοί μαζί να γράψω και άλλα;

Υπόλοιπες: Vardy έβγαλε τραυματισμούς και δεν μου έρχεται κάποιος άλλος.

Συμπέρασμα: Θα τον έβαζα και εγώ στην καλύτερη 11αδα και άνετα ακόμα και με την κοιλιά στην αρχή

ΥΓ Κορυφαίος νέος βγήκε ο Foden και ερωτώ εγώ τι παραπάνω έκανε απ τον Saka;;; Προφανώς και η ομάδα του τα πήγε πολύ καλύτερα αλλά μέχρι εκεί. Ατομικό δεν είναι το βραβείο;

Διαβάζω ότι ανέβηκε στην Premier League η Νότιγχαμ Φόρεστ. Κέρδισε 1-0 στον αγώνα μπαράζ των εκατομμυρίων.

Εχουμε ηδη topic για το δευτερο καλυτερο πρωταθλημα του κοσμου.
Μιλησε η βαρια της φανελα απεναντι στην ασημη Χαντερσφιλντ.
23 χρονια βεβαια εφτιαχναν τις φανελες απο αλουμινοχαρτο.

1 Like

Οχι και άσημη η Χαντερσφιλντ…

1 Like

Ηταν ειρωνικο το ποστ μου :stuck_out_tongue: … οχι οτι μιλαμε για καμια διασημη ομαδα αλλα λεμε τωρα

Εγώ δεν την ήξερα πάντως (την Χάντερσφιλντ εννοώ).

1 Like

Την ξέρεις

3 Likes

Τώρα αν σου πω ότι το Somewhere in Time μπορεί να είναι και ο καλύτερος μέταλ δίσκος όλων των εποχών αλλά δεν έχω ακούσει τα b-sides τι θα πεις;

Ξέρω όμως αυτή την κομματάρα, κατευθείαν από το 1986.

1 Like

Ομορφα πράγματα και τη νέα σεζόν

3 Likes

Liverpool (6), United (3), Chelsea (2), Forest (2), Aston Villa (1) -->του χρόνου Αγγλία θα είναι στην Premier League, όλες οι ομάδες που έχουν κατακτήσει έστω ένα Πρωταθλητριών - μετέπειτα Champion’s League στην ιστορία τους

σούπερ

3 Likes

Καλά μπάνια μέχρι τον Αύγουστο που θα αρχίσουμε να πλακωνόμαστε πάλι :stuck_out_tongue:

Θα έχει ενδιαφέρον το καλοκαίρι πάντως με τις μεταγραφές

Για τις μεταγραφές δεν θα πλακωθούμε δηλαδή; :stuck_out_tongue: Ήδη ο Νούνιες ακούγεται και για μας (United) και για τη Λίβερπουλ.

Το φετινό σίριαλ θα μπορούσε να είναι με τον Rice αλλά με λιγότερα από 100 μάλλον δεν τον δίνουν και μάλλον δεν υπάρχει και κανένας να τα δώσει.

Και για Άρσεναλ είχε ακουστει ο Νούνιες (χα χα τι λεω;)

Fun Fact: αυτα στο συνολο τους ειναι οσα εχει απο μονη της Ρεαλ Μαδριτης πλεον

1 Like

Στο Λονδίνο ο Perisic !!

Ντεμπελε για Τσελσι; Παίζει αυτό;;;

Εξαιρετικό…

Στο Λονδίνο o Fraser. Δεύτερη μεταγραφή για την Tottenham