Αν πάρει τον Νούνιεζ, σε 2 χρόνια θα έχει δώσει περίπου 200 εκατομμύρια για 3 παίχτες στην επίθεση της, είναι αδιανόητα αυτά τα πράγματα, κρίμα να χαλάει έτσι το ποδόσφαιρο απ’τους λεφτάδες
Τυφλά να έχει το προπονητικο κέντρο
Liverpool net spending, σύμφωνα με το transfermarkt
21-22: -59.5m
20-21: -60m
19-20: +34m
18-19: -140m
17-18: +11m
Υπόψιν πως έπιασε κορόιδο την Μπάρτσα το 17-18, αλλίως το +11 θα ήταν κι αυτό πολύ διαφορετικό. Επίσης, αν έρθει ο Nunez θα έχει δωσει ~200εκ (τώρα έχει δώσει 90 για 2), για επιθετική τριάδα, όταν έχει 2 απ’τους 3 καλύτερους επιθετικούς στο πρωτάθλημα όπως είδαμε παραπάνω. Αν δεν είναι αυτό privilege και ό,τι κινείται εκτελείται δεν ξέρω ποιο είναι
Τόσο κλάψα επειδή δεν υπάρχει κανένας της Tottenham δεν το περίμενα
Μου αρκεί που σας κόψαμε το πρωτάθλημα, μέχρι εκεί ήμαστε, δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε το πορτοφόλι της Λίβερπουλ
Μην το λες μια χαρά έχεις ξοδέψει. Απλά έχεις την νοοτροπία του λουζερ. Μικρή ομάδα γενικώς
Ναι, ενώ η Λίβερπουλ έχει σαρώσει όλους τους τίτλους που δεν έχει νοοτροπία loser. Καλύτερα 5οι και τίμιοι, παρά να σκάμε 200εκ για επίθεση, ενώ έχουμε ήδη τους 2/3 καλύτερους επιθετικούς της λίγκας.
@nnnkkk το θέμα είναι να δεις ατομικά τι διαφορά θα έκανε η φετινή βερσιόν του καθένα δηλ. αν μπορούσες να αντικαταστήσεις κάθε συμπαίκτη με replacement-level παίκτες. Εκεί είναι συζητήσιμο ακόμα και του Son το impact σε σχέση με τους άλλους που πάνω-κάτω κάθε χρόνο κάνουν τα ίδια, αλλά με δεδομένο ότι κυριολεκτικά έβαλε 1 στα 3 γκολ της Τότεναμ (πράγμα που επίσης σχεδόν έκανε ο Κριστιάνο αλλά ο Son το έκανε χωρίς να χρειαστεί κανένα πέναλτι), δε γίνεται να μην μπει μέσα. Ως προς αυτό όμως:
Η διαφορά στο σκοράρισμα μεταξύ των δύο (με ή χωρίς τα πέναλτι) ήταν τύπου 1 γκολ ανά 5 παιχνίδια που όταν μιλάμε για επιθετικούς που θεωρητικά είναι στο ίδιο tier είναι αρκετά μεγάλη. Ο Kane ήταν καλύτερος playmaker αλλά για μένα δεν είναι τέτοια η διαφορά σε σχέση με τα γκολ για να αρκεί ειδικά βλέποντας τι επίδραση είχαν φέτος οι συμπαίκτες του καθένα, στη United ο 2ος καλύτερος παίκτης εκτός τέρματος ήταν ο Φερνάντες που και πάλι ήταν μέτριος στην καλύτερη. Η United φέτος ήταν τόσο κακή που χωρίς τον Κριστιάνο δεν θα πέρναγε καν τους 50 πόντους χωρίς υπερβολή
π.χ. ναι ο Φόντεν ήταν πολύ καλός αλλά ατομικά δε νομίζω ότι ήταν καν κοντά σε αυτούς που συζητάμε ως προς το πόσο ανέβασε την ομάδα του, ειδικά αν λάβεις υπόψη ότι η City μπορεί να κάνει rotation που άλλοι δε μπορούν, οι παίκτες της απ’ τη μέση και μπροστά παίζουν λιγότερα λεπτά ανά παιχνίδι αν μιλάμε για Πρέμιερ μόνο
Και για τους υπόλοιπους παίκτες μπορούμε να πούμε παρόμοια ξεκινώντας απ’ το τέρμα κιόλας, αλλά ok
Καθοριστικοτατος ο Κριστιανο για ομάδα που παλεύει για confetence να βάλουμε το Ζαχα άμα είναι
Εγώ είπα την άποψή μου για την 11αδα, δε θα έβαζα τον Κειν γιατί ενώ έκανε φανταστικό 2ο μισό, μια 3αδα Σαλαχ-Σον-Μανε μου φαίνεται δίκαιη. Στις άλλες θέσεις οκ, μόνο το Ροντρι-Τιαγκο μου φαίνεται ξεκάθαρη αδικία, αλλά βάλανε 2 της Σιτι επειδή δεν έχει κανέναν από τους 3 μπροστά
Όπως και να’ χει, αν η Λιβερπουλ δεν αποφασίσει να χαλάσει 300εκ μπας και πάρει πρωτάθλημα, του χρόνου θα τους πατήσουμε όλους
Τι σχέση έχει το τίμιοι ρε φίλε? Πάλι ότι να να λες. Πολύ μεγάλη ιδέα για μια ομάδα ατιτλων…
Μην ξεχάσεις να πεις ποσο δυναμη ειναι στην Ευρώπη η Tottenham .
Και βαρέθηκα να βλέπω τι γράφεις οπότε τελειώνει εδώ. Καμιά συνοχή σε αυτά που λές
60 εκατομμύρια θα δώσει η Tottenham για τον Richarlison… Και σχολιάζετε την Liverpool
117 εκ θα έχει ο Αρτετα για μεταγραφές εκτός και αν πουλήσει παίχτες (που δεν έχει). Μας βλέπω σε 2-3 κινήσεις και ενεργοπίηση καμμένων παίχτών πάλι (Μπεγερίν, Τορέιρα κλπ). Για τον Jesus που ακούγεται πιο πολύ απ όλους έχω να πω πως δεν τρελαίνομαι
Θεωρώ ότι ο Jesus αυτή την στιγμή για την Άρσεναλ θα είναι τρομερή μεταγραφή
Διαβάζω κλείνει η Τοτεναμαρα τον Bissouma, ένα κέντρο με Hojbjerg, Bentancur, Skipp, Bissouma είναι πάρα πολύ δυνατό (μιλάμε για 2 θέσεις) ενώ τραβιέται πίσω κι ο Χαριλαος. Αν δε, πάρουμε και τον Erikssen τότε μιλάμε για φοβερή μεσαία γραμμή.
Από πίσω έρχεται κι ο πιτσιρικάς ο Sarr, ενώ στις ακαδημίες υπάρχει ο (ανήλικος) Devine που θα κάνει το ξεπεταγμα του σε 2-3 χρόνια και λένε ότι είναι κορυφαίο ταλέντο
Bissouma παικτάρα, χτες τον έπαιρνα United
Η Leeds έχει ήδη προσθήκες τον Αμερικάνο Brenden Aaronson από την Σάλτσμπουργκ με το ποσο να φτάνει στα 28 εκατομμύρια ευρώ!
Και η δεύτερη προσθήκη παλι από την Σάλτσμπουργκ με τον Δανό φουλ μπακ
Rasmus Kristensen . Και όπως φαίνεται θα κλείσει και τον Ισπανό μέσο Μαρκ Ρόκα από την Bayern.
στοχευει να σωθει τσακ μπαμ και νομιζω θα το καταφερει. Να δουμε βεβαια τι θα κανουν και οι αλλοι κ ειδικα οι νεοφωτιστοι
Προσπαθεί να μην κάνει τα περσινά λάθη η Leeds.
Επίσης να πουμε οτι η Μπαρτσελόνα θέλει τον Ραφίνια αλλά η Leeds ζητάει 50-55 εκατομμύρια.
Θέλω πολυ να δώ φέτος πως θα κινηθεί η Newcastle . Άλλη μια χρονιά με πολυ ενδιαφέρον