Ραφινια θελει και η Αρσενα χαχαχα τι λεω; Η Leeds έκανε λάθη αλλά ήταν και αρκετά άτυχη με τραυματισμούς. Απ ότι φαίνεται το ψάχνει για βάθος. Όσο για την σωτηρία πρέμιερ λιγκ είσαι οι 3 που ανέβηκαν είναι πρώτα φαβορί για υποβιβασμό όπως κάθε χρόνο αν και για Φουλαμ και Φορεστ ακούγονται πραγματάκια.
Νιουκάστλ και εγω περιμένω πως και πως να δω τι θα κάνει. Με βάση την ησυχία που επικρατεί θα έλεγα πως θα το πάει λάου λάου φέτος και δεν θα φέρει 10 παίχτες.για να επιστρέψει αρχικά Ευρώπη και βλέπουμε.
Έκανε και η άρσεναλ 1η μεταγραφή από Βραζιλία και μάλλον η 2η θα είναι Τιλεμάνς από Λέστερ. Καλή επιλογή για μένα
Ωραία τα όνειρα, μέχρι να έρθει ο de Jong ετοιμαζόμαστε για άλλη μια επική σεζόν με Φρεντ και Σκωτσέζο Κούλη Παπαδόπουλο. Αυτά που ακούω για Άντονι ενώ χρειαζόμαστε ξέρω 'γω 2 αμυντικά χαφ και 2 στόπερ δε θέλω να πιστεύω ότι ισχύουν
Πολύ καλή προσθηκη ο Τιλεμανς.Θα τον ήθελα στην Liverpool. Ξέχασα να αναφέρω ότι ο Pep θελει τον Phillips για αντι- Φερναντινιο . Ωστόσο η Leeds τον παραχωρεί με 60 εκατομμύρια λίρες ενώ η City δίνει 50 εκατομμύρια λίρες
Ε αν θες να κάνεις πρωταθλητισμό (λολ λέμε τώρα), ο Donnie για βασικός δεν ξέρω πού έχει θέση και είναι ήδη 25 άρα κατά πάσα πιθανότητα είναι περίπου αυτό που είναι ήδη από 'δω και πέρα, το πολύ να έχει μια μικρή βελτίωση με τον καράφλα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, με τον (παικταρά στα καλά του) Έρικσεν που έχει τριανταρήσει ήδη, για να παίζουν 50-50 είναι
Αν δεν πάρουμε αμυντικό χαφ και έρθει ο de Jong, πολύ πιθανό να δούμε τίποτα αλχημείες τύπου να προσπαθούν να τον κάνουν τέτοιο με το ζόρι