Μανέ: Έχω δει πολλά κορίτσια να με ρωτούν γιατί δεν είμαι παντρεμένος, αλλά συγνώμη κορίτσια χάνετε τον χρόνο σας. Η γυναίκα που θα παντρευτώ δεν θα έχει social media( Tik Tok, Facebook, Instagram, Twitter). Θέλω να παντρευτώ μια γυναίκα που σέβεται τον Θεό και προσεύχεται.
1 Παγκόσμιο, 1 Ευρωπαϊκό, 5 Serie A, 3 Premier League, 5 FA Cups, 1 Κύπελλο Ιταλίας. Ο θρύλος Patrick Vieira, Premier League Hall of Famer, σήμερα κλείνει τα 46.
χρονια πολλά ρε παιχταρά
Και μια φωτογράφηση με τους Maiden.
Έσκασε προταση 70 εκατομμύρια για τον Raphinia και μάλλον είναι από Άρσεναλ
Όσον αφορά την Άρσεναλ έκλεισε Jesus για 45 εκ (λιγότερα από όσα ζητάει η Σίτι αλλά πάλι μου φαίνονται πολλά). Επίσης είναι στην pole position για Ραφινια αλλά τα 70 εκ επίσης μου φαίνονται πάρα πολλά και έχουμε παίχτες εκεί.
Anyway αυτούς τους 2 σε πρώτη φάση και μετά Martinez από Άγιαξ και ίσως Τιλεμανς +αναπληρωματικό μπακ πιθανότατα ο Σκωτσέζος της Μπολόνια.
Ο Αρτέτα απ’ ότι φαίνεται πάει σε μοντέλο αλά σιτι με τον φορ να μην έχει αποκλειστική δουλειά το σκοράρισμα αλλά να βοηθάει και η ομάδα να έχει πολλούς σκόρερ. Επίσης δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του ο Ισπανός αλλά μου φαίνεται πως παίχτες όπως ο Ραφινια και ο Μαρτίνεζ θα θάψουν λίγο τους ταλαντούχους νέους που έχουμε πχ Μαρτινελι, Σαλιμπα κλπ. Ελπίζω να βρεθεί μια ισορροπία για να έχουμε και βάθος αλλά και να παίζουν όλοι
Συγκρατημένη αισιοδοξία φέτος το παράθυρο φαίνεται πως θα είναι το καλύτερο εδώ και πολλά χρόνια. Coyg!!
City με Haaland, Philips, Foden, και Kevin De Bruyne.
Ο Σαλαχ φεύγει απο Liverpool btw
Μπα δεν νομίζω το δημοσίευμα ήρθε από την Sun που είναι κωλοφυλλάδα οπότε δεν πιστευω τιποτα
Προς Chelsea οδεύει ο Raphinia
Πριν καν μπει ο Ιούλιος η Τοτεναμάρα έχει πάρει αναπληρωματικό τερματατζή, Bissouma, Perisic και απ’ότι φαίνεται Richarlison και Lenglet. Πολύ δυνατή ομάδα του χρόνου
Το ότι ο Lenglet έχει πείσει τον κόσμο πως είναι ποδοσφαιριστής, το λες και κατόρθωμα.
Don’t care, αν 6 μήνες πριν έλεγες ότι Davies, Dier θα ήταν κομβικότατοι στο να φάμε 5 γκολ σε 10 ματς με ρεκόρ 7-2-1 το ίδιο θα έλεγα. Για να τον θέλει ο Conte, τότε μας κάνει
Πολλά λεφτά για ένα παίχτη τυπου Richarlison, εντελώς χαζα λεφτά. Δεν πειραζει ήρθε να παρει τίτλους και αυτός.
Ο Richarlison μια χαρά παίκτης είναι.
Ουτε καν. 0 μυαλό δεν αξίζει τόσα λεφτά ο συγκεκριμένος
Το πας αλλού. Κρίνοντας από τις ικανότητες και μόνο είναι καλή μεταγραφή και καλός παίχτης.
Αξια ανεκτιμητη να κραζει φαν της Λιβερπουλ παικτη επειδη παει σε ομαδα που δεν παιρνει τιτλους
Μια χαρα παικτης ειναι ο Richarlison, γενικα η Τοτεναμ ενισχυεται σημαντικα. Παιζει να εχει δικιο ο νννκκκ και να ειναι διεκδικητης του χρονου. Θα δουμε βεβαια στο χορταρι τι γινεται πρωτα.
Ο Richarlison είναι αυτός που είχε ακουστεί πέρσι για αντικαταστάτης του Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν;
Από πέρσι ήταν να φύγει (ο Εμπαπέ), άλλο που δεν έφυγε τελικά ούτε φέτος.