Premier League

Τα λέει πολύ ωραία ο @Alejandro.m για την Newcastle. Είναι μια ομάδα με σταθερό, δεμένο κορμό και τρομερή πειθαρχία. Ο Isak είναι καψούρα και θα κολλήσει ιδανικά νομίζω, από τις πιο εύστοχες μεταγραφές στο νησί, ενώ πάνω απ’όλα χαίρομαι με τον συμπαθέστατο Eddie Howe στον πάγκο καθώς αποδεικνύει πως έχει και όραμα και μυαλό και ξέρει να δημιουργεί ομάδες που αποπνέουν γνήσια “ποδοσφαιρίλα”.

1 Like

Δεν έπιασε το jinx, αν και επιμένω να νομίζω ότι θα ξεφουσκώσει.

Χθες το ματς μου έβγαλε πολλά vibez Μουρινιο, ελπίζω να ήταν απλά ένα κακό ματς αν και δεν καταλαβαίνω ο Conte γιατί δεν εβαλε αλλαγές, υποτίθεται έχουμε βάθος φέτος. Τεσπα, ένα κακό ματς δε λέει τίποτα, αλλά σιγά σιγά δεν είναι δικαιολογία το χτύπησε ο Μπετανκουρ ή δεν είναι έτοιμος ο Μπισουμα, ειδικά σε αυτή τη σεζόν απλά δεν περιμένεις να έχεις όλη την ομάδα διαθέσιμη και όλοι να παίζουν πάντα τέλεια, θα πρέπει να το βρουν.

Στο κέντρο έχουμε 4 καλούς παίχτες για 2 θέσεις, και ενώ η ομάδα φωνάζει για έναν δημιουργικό μέσο (εγώ έτσι καταλαβαίνω το ποδόσφαιρο δηλαδή) λογικά ο Κοντε κάτι παραπάνω θα ξέρει για να παίζει έτσι. Δεν του ζήτησε κανείς να πάρει πρωτάθλημα (είπε κιόλας πως χρειάζεται 2 ακόμα μεταγραφικές περιόδους για να φτάσει το επίπεδο του contender η Τοτεναμ), ούτε είμαστε άσχημα (αήττητοι και 3οι με χαμένους βαθμούς στα εκτός με Τσέλσι και Γουεστ Χαμ) αλλά δε σημαίνει ότι έχει και “λευκή επιταγή”. Ναι, είναι αρχή ακόμα, είναι δύσκολη σεζόν, όμως οι μεταγραφές που έγιναν ήταν όλες του Conte (που έχει φύγει από ομάδες όταν δεν του τις κάνανε) άρα ελπίζω πως θα ξαναξεκινήσουμε να παίζουμε όπως το τέλος της περσινής σεζόν που χαιρόσουν να βλέπεις την ομάδα.

Εγώ που το γύρναγα που και που, απλά νευρίασα εντελώς με τον σπικερ που τον έλεγε Εντεγκοοορ

Mάπα 2ο ημίχρονο χτες στο Λέστερ - Γιουνάητεντ, Ράσφορτ/ Φερναντεζ βαρίδια για την ομάδα + Ελάγκα τίμιος αλλά έπρεπε να δωθεί δανεικός 1 σεζόν σε Τσανμπιονσιπ + Μακτομινε που οκ, λίγα τα ψωμιά του ακόμα λογικά

Η 4αδα πίσω δεν αλλάζει ούτε με σφαίρες, καιρό είχε να βγάλει τόση σιγουριά η άμυνα + να παίζει τόσο γρήγορα τη μπάλα μπροστά

Επίθεση θα έχουμε θέμα, καθώς με Σάντσο/Άντονυ θα ήμαστε μια χαρά στα φτερά, μπροστά όμως μόνο με γυάλινο Μαρσιαλ θεωρητικά - ήδη 3 ματς εκτός λόγω τραυματισμού-, ο Ελάνκα δεν είναι έτοιμος, ο Ράσφορτ είναι πρώην ποδοσφαιριστής και ο Ρονάλντο δεν αντέχει/είναι και εμφανώς ξενερωμένος

Τεν Χακ θα στρώσει κάποια πράγματα, ήδη για ένα μεγάλο μέρος του ματς έχει αλλάξει η ταχύτητα που παίζουμε, όμως πρέπει να γίνει πολύ δουλειά ακόμα και να δέσουν και όλοι οι νέοι παίκτες μεταξύ τους

Πάμε ντερμπάρα Κυριακή τώρα με πάλαι ποτέ αγαπημένους μου αντιπάλους!!!

Ναι, αλλά για άλλη μια φορά έδειξε πόσο παιχτάρα είναι ε και σε άλλο επίπεδο ποδοσφαιρικά από όλους τους άλλους. Κάθε του πάσα, κίνηση κλπ ήταν φοβερή. Οκ του φύγαν μερικά κοντρόλ και δεν έχει επιτάχυνση, αλλά πήγε να βάλει γκολάρα με το ψαλίδι

ισχύει, τρομερή φάση αυτή
Αλλά πόσες φορές και στα 2 τελευταία ματς, κόπηκε αντεπίθεση επειδή η μπάλα πήγε σε αυτόν και δεν άντεξε να φάει στο σπριντ τον αμυντικό, ή έχασε τη μπάλα όταν χρειαζόταν να παιχτεί γρήγορα; Καλές τοποθετήσεις εντός περιοχής ναι, τελειώματα κομπλέ, γενικότερη ποδοσφαιρική αντίληψη σε άλλο επίπεδο, αλλά δεν νομίζω είναι για πολλά πολλά όταν η ομάδα θέλει να παίξει γρήγορα, ή να πιέσει… θα ήταν το ιδανικότερο για όλους να είχε φύγει το καλοκαίρι, τώρα δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί η σεζόν και τι θέση θα έχει σε μια ομάδα που κάποια στιγμή, αφού σταθεροποιηθεί η άμυνα, ο Τεν Χακ θα ασχοληθεί με την μεσοεπιθετική γραμμή και θα της επιβάλλει να πιέζει συνεχώς για 90 λεπτά…

Έχουμε που έχουμε μικρό ρόστερ, νοκάουτ Πάρτευ, Ζιτσενκο, Ελνενι και αμφίβολοι Ραμσντειλ κ Οντεγκαρντ

Δύσκολοι είμαστε αύριο. Για τα σημερινά κακή Λίβερπουλ, μεγάλη νειλα ο χοντρός και πολύ καλή Μπρέντφορντ. Η Σίτι ως τωρα ψάχνεται

Edit: μόλις σκόραρε η Σίτι

Ναι αλλά σκόραρε και η Βίλα μετά και 1-1 τελικό!

1 Like

καλή εμφάνιση αλλά μας σκότωσε η κυνική γιουναιντετ στην αντεπιθεση. Δεν πειραζει προχωράμε

Εκνευριστικο αντιποδοσφαιρο η ΜανΓιου. Δεν περίμενα τόσο κλείσιμο και κατενάτσιο στην έδρα της. Καλύτερη η Άρσεναλ αλλά όταν βλέπεις ότι θα σε παίξουν αντεπιθέσεις (και δεν έχεις εργαστεί πάνω στο οφσάιντ όπως φαίνεται) μην ανεβάζεις ρε Αρτέτα τόσο ψηλά την ομάδα σου. Πρόσεχε λίγο. Το ότι προσπάθησε και έπαιξε μπάλα η Άρσεναλ αλλά έφαγε τρία από τρύπες μπαλιές είναι κακό τελικά.

oh shit, did not saw that coming
Τι κάνει άραγε ο Poch αυτό το καιρό?

Νταξ ψιλοαντιπαθητικός τυπος και δεν έπαιξε και καμιά ωραία μπάλα η Τσελσι με αυτόν, αλλα αποτυχία δεν τον λες! Αλλά γιατι τώρα; Λογω Ζαγκρεμπ; Και ολες οι μεταγραφες που εγιναν στο αμυντικό πλάνο του…; Και δεν αφησε και Pulisic και Ziyech να πάρουν μεταγραφη…

Άκυρη απόφαση, ναι τους τελευταίους μήνες δεν ήταν ο καλύτερος αλλά θα μπορουσε να το στηρίξει. Η διοίκηση ακολουθεί γραμμή Abramovich έδωσε 300 μυρια απλά για να δώσουν και όχι να φτιάξουν ένα συνόλο. Από τους καλύτερους προπονητές που υπάρχουν. Μην φέρουν κάνα Ποκετίνο τώρα

Αναμενόμενο. Η Τσέλσι φαίνεται να συνεχίζει να μην έχει υπομονή με τους προπονητές και ο Τούχελ έτσι κ αλλιώς μέσο όρο σε μια ομάδα 1,5 χρόνο κάθεται

Λογικά, η Τσέλσι θα ζητήσει άδεια από τη Μπράιτον για να συζητήσει με τον Γκρέιαμ Πότερ, εξετάζοντας την περίπτωση να δώσει το “χρίσμα” στον Άγγλο μάνατζερ που κάνει εξαιρετική δουλειά στους Γλάρους.

Επίσης υπάρχει και η περίπτωση του Zidane που είναι ελεύθερος

ΜΠΒΜ (Μεγάλε Πρόεδρε Βαγγέλη Μαρινάκη) είναι ώρα να κάνεις το καθήκον σου.

Πάρε Τούχελ στη Νότιγχαμ και μετά δανεικό στον Θρύλο.

3 Likes

4 Likes

Δεν θα γίνουν αγώνες; Λόγω πένθους; Ουστ

:rofl::rofl:

2 Likes