Έχω πάει κάποιες φορές πλέον σε παιχνίδια της Premier, κάθε φορά είναι απολαυστικό.2 ώρες πριν το παιχνίδι μαζί με τον κολλητό μου που είναι φαν της Φούλαμ πήγαμε σε μία τοπική pub στο Δυτικό Λονδίνο Red Lion αν ποτέ πάτε Λονδίνο σας την προτείνω ανεπιφύλακτα. Είναι η πιο παλιά στην περιοχή. Το Craven Cottage αν και αρκετά παλιό γήπεδο έχει το κλασσικό αγγλικό στυλ το οποίο στα δικά μου μάτια είναι όμορφο. Ωραία ατμόσφαιρα από τους οπαδούς της Φουλαμ και ειδικά στην ισοφάριση.
Στα του παιχνιδιού: Συνεχίζει να επηρεάζει η απουσία του Mitrovic , ο Vinicius δεν μπορώ να πω ότι είναι άξιος αντικαταστάτης. Η Fulham δέχτηκε γκολ στο 14 λεπτό από λάθη της άμυνας η οποία ήταν λίγο προβληματική και σε αυτό το ματς. Μπορώ όμως να πω ότι δεν έκατσε πίσω , στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε αρκετά καλά κοίταξε στα μάτια την United που θα μπορούσε να είχε νικήσει άν δεν ήταν ο De Gea. Καταπληκτικός Παληνια δίνει άλλη νότα στο κέντρο της Fulham. Όπως και εξίσου καλός σε ακόμα ένα ματς o Willian πάρα την ηλικία του. Στην 9η θέση βρίσκεται η Fulham πλέον που ευελπιστώ να μπορέσει να μείνει στην κατηγορία και να μην είναι ασανσέρ μεταξύ premier και championship.
Αν ποτέ βρεθείτε στο Craven Cottage σας προτείνω να πείτε μια μπυρα με θέα τον Τάμεση
Για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι τώρα με την επικείμενη πώλησή της United από τους Glazzers, πολλά έχουν ακουστεί αλλά κρατάω μικρό καλάθι ακόμα, να τελειώσει και το καρναβάλι του Κατάρ και να μπούμε σε μια κανονικότητα πάλι ώστε να γίνουν και άλλες λεπτομέρειες γνωστές.
Με μια πρώτη εκτίμηση, πιστεύω ότι είχε αποφασιστεί μήνες τώρα -ίσως και από το ματς με τη Liverpool που ακυρώθηκε- και για αυτό το λόγο έχουν σταματήσει οι εργασίες στο Old Trafford όλο αυτό το διάστημα + πιθανότατα ξοδεύτηκαν και μεγάλα ποσά το καλοκαίρι για να διατηρηθεί η αξία ψηλά… όπως και θεωρώ σχεδόν βέβαιο ότι έχει κλείσει αγοραστής ήδη -και θα είναι πάλι Αμερικάνος.
Όπως και να έχει, ας φύγουν πρώτα μια και καλή αυτά τα σκουπίδια που μας ρήμαξαν 17 χρόνια τώρα και μετά συζητάμε για το πως θα αλλάξει η ομάδα στο μέλλον σε κάθε επίπεδο.
Πολύ καλά νέα πάντως, τα περίμενα καιρό -και πίστευα ότι οι μέρες των Αμερικάνων ήταν μετρημένες, ίσως όχι όμως τόσο άμεσα…
Ντάξει τα πήρε ο Messi, ας επιστρέψουμε στα συνηθισμένα, περιμένουμε με κομμένη την ανάσα τις δικαιολογιές των Αρσεναλαίων για το φούντο που θα πάνε με αρχή 8 μέρες από τώρα
Δεν έχω πρόβλημα να πω ότι έκανα λάθος, πολύ ωραία ομάδα η Άρσεναλ (καλά αυτό το έχω ξαναπεί), για μένα είναι καθαρή διεκδικήτρια για το πρωτάθλημα πια
Η σεζόν έχει πάρα πολύ ψωμί ακόμη, ο καθένας θα κάνει ό,τι μπορεί, αλλά η αλήθεια είναι πως η Άρσεναλ δείχνει πολύ δυνατή και θα είναι δύσκολο να μην το πάει μέχρι τέλους