Premier League

Η σεζόν έχει πάρα πολύ ψωμί ακόμη, ο καθένας θα κάνει ό,τι μπορεί, αλλά η αλήθεια είναι πως η Άρσεναλ δείχνει πολύ δυνατή και θα είναι δύσκολο να μην το πάει μέχρι τέλους

Μαλλον ειδε το στατιστικο που ειδα κι εγω χθες, το οποιο λεει οτι τα τελευταια 10 χρονια η μοναδικη ομαδα που βρισκοταν στην 1η θεση μετα τα Χριστουγεννα και τελικα απετυχε να κατακτησει το πρωταθλημα στην Αγγλια, ειναι η Λιβερπουλ (!)

Βεβαια φετος λογω Μουντιαλ ειναι ιδιαζουσα περιπτωση, αφου εχουν παιχθει μολις 15-16 αγωνιστικες, αλλα σιγουρα το οτι η Αρσεναλ εχει συνεπεια εδω και 4 μηνες ειναι πολυ καλο δειγμα για αυτην. Προσωπικα πιστευω πως ειναι απιθανο να μην κριθει μεταξυ της City και της Arsenal το πρωταθλημα, κι ας εχει πολυ ψωμι ακομα.

Εκλεισε καλα την χρονια αυτος ο φουκαρας :sweat_smile:

1 Like

Πολύ ωραία θα τον αλλάξουμε τον χρόνο ε κανονιέρηδες;

Πέρσι η Άρσεναλ ζοριζοταν να βάλει μισό γκολ… Ο Λακαζετ βέβαια βλέπω στην Γαλλία μια χαρά τα πάει…

Φέτος, τόσο εύκολα 4άρα εκτός. Δεν το λες και άσχημο !!

Καλή χρονιά μπαλαδόφατσες!

2 Likes

Ήρθε η στιγμή να παραδεχτούμε πως είμαστε σκατά και δε φαίνεται να υπάρξει τρόπος να αλλάξει το σκηνικό.

Χάλια χρονιά, 6 βδομάδες off για να συνεχίσουν να παίζουν σα σκουπίδια ξανά. Να πεις ότι βάζει τους πιτσιρικάδες μέσα να πάρουν χρόνο για να δούμε τι αξίζουν οκ, αλλά ούτε καν αυτό… Conte out ίσως, αλλά να τον κάψουμε και αυτόν έτσι? Κλαιν, Τοτεναμάρα για πάντα, ό,τι έρθει

Όχι ρε καλα είστε

Επειδή μου αρέσουν τα ποδοσφαιρικά memes

3 Likes

Αυτό είναι meme

Ο Kanye δεν είναι αμπαλος απλά αττιτλος

Εν συνεχεία των memes

Το είδα το ματσάκι της Θλίβερπουλ, οι της Μπρέντφορντ στα 3 πρώτα κόρνερ τους βάλανε 3 γκολ που μέτρησε το 1, με τέτοια άμυνα γενικά δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά.

Nunez δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο χαμός, ο τύπος είναι απίστευτα καλός, μόλις ξεμπουκώσει λίγο δε θα έχει σταματημό, το τετ-α-τετ που έχασε το έκανε καλά που πέρασε τον τέρμα, το γκολ offside που έβαλε ήταν γκολάρα και οκ, μόνο μια φάση που την έστειλε σχεδόν πλάγιο μπορείς να πεις ότι ήταν off.

Το μόνο κακό που έχω δει, είναι πως έχει πρόβλημα με το positioning του, και βγαίνει συνέχεια εύκολα offside (αυτό το έχω δει αρκετές φορές, δεν κοιτάει καν να δει που είναι ο τελευταίος παίχτης αρκετές φορές) και αρκετές φορές σήμερα σκουντούφλαγε επειδή ήταν σε χώρους που ήταν άλλοι, με κορυφαίο σε μια φάση που κατέβαινε ο Fabinho, και αντί να τραβηχτεί αριστερά να του ανοίξει χώρο, έκλεινε προς τα μέσα και κατέληξε να κάνει τζούφιο σουτ ο Fabinho.

Ένιουει, πολύ ωραίος παίχτης, μακάρι να αρχίζει να βάζει γκολ για να γίνει ολοκληρωμένο σέντερ φορ.

2 Likes

Να πουμε εδω οτι το 3-1 της Μπρεντφορντ ηταν ξεκαθαρα επιθετικο φαουλ.
Σπρωξιμο στον αμυντικο διχως καμια προθεση για διεκδικηση της μπαλας.

Ολα δειχνουν οτι το πρωταθλημα θα παιχθει αναμεσα σε Αρσεναλ και Σιτι παντως.

Επίσης να πούμε ότι ο CR7 θα παίζει του χρόνου στο Champions League με τη φανέλα της Νιουκάστλ.

Καθαρότατο ήταν, ο Κονατε πήγε με φορά, έγινε τζαρτζαρισμα και ο επιθετικός τραβήχτηκε με αποτέλεσμα να φύγει μπροστά και να πέσει. Η μόνη υποψία φάουλ ήταν το μπουρδουκλωμα του ποδιού, αλλά έγινε αφού είχε ήδη αρχίσει να πέφτει λόγω της φόρας.

Κάπως έτσι φαίνεται αν και είναι νωρίς ακόμη, αλλά το 14-1-1 είναι αδιανόητο. Βέβαια έχουν και λίγο Λέστερ μέσα τους μιας και τους πάνε όλα καλά, αλλά μου θυμίζουν Τοτεναμ 16-17. Αν ήμουν Αρσεναλαιος πάντως, θα φοβόμουν όσο δεν πάει το ότι ο Αρτετα είναι έτοιμος για να πάει στη Σιτι μόλις φύγει ο Πεπ

1 Like

Δε νομιζω οτι ξερεις τι σημαινει τζαρτζαρισμα αν το χρησιμοποιεις για αυτην την φαση :stuck_out_tongue: Ο επιθετικος δεν παει για την μπαλα, παει για τον Κονατε. Και τον ριχνει κατω ξεκαθαρα. Φαινεται σε ολα τα ριπλει. Δεν μπορεις να σπρωχνεις καποιον με το σωμα για να τον ριξεις εκτος τροχιας και να τον εμποδισεις απο το να παρει την μπαλα. Καπως ετσι πηρε η Αγγλια πεναλτι στο Μουντιαλ ξερεις. Ασχετα που μετα το εχασε η λατρεια σου.

Η τετράδα φέτος είναι θαυμα

Τέτοιο εμετικό, σουπερλιγκάτο κατενάτσιο από ομάδα τόσο ψηλά στην κατηγορία δεν θυμάμαι να έχω ξαναδει. Μόνο ξύλο, βουτιές, καθυστερήσεις από το 25 και καμιά διάθεση για μπάλα. Οι άνθρωποι πετούσαν μπάλες στο γήπεδο και δεν άφηναν να εκτελεστούν στημένα στο κέντρο ρε, απίστευτα πράγματα.

ΥΓ. Φυσικά και δεν σφυρίζεται τίποτα στο τέλος, άλλο που ο αμυντικός έχει απλωμένα χέρια. Ξεφτίλα.

Ο διαιτητής το έχασε στον πειθαρχικό έλεγχο, το έχασε στο πέναλτι γενικά το έχασε παντού. 5 λεπτά καθυστερήσεις αστείο