Απαράδεκτο ματς.
Αστεία απόφαση αλλά συμφέρει την Αρσεναλάρα, όλα καλά.
Γελάω με το οφσάιντ
Οφσάιντ και πέναλτι, μάστιγες του σύγχρονου ποδοσφαίρου, απορώ γιατί επιμένω να κάθομαι και να βλέπω αυτές τις αηδίες.
Είναι αλλά τόσο παλούκι φάγαμε. Ας φάνε και αυτοί λίγο
Μετά από τόσες τρισαθλιες βουτιές, το άξιζαν το πετσινο δικαιωματικά.
Μολις ειδα το 1-1 της United, απλα εξωφρενικο το οτι μετρησε αυτο το γκολ
Κλασική απάντηση γαύρου όταν χάνει ντέρμπι “Ας κερδίσατε ένα ματς, έχουμε 47 πρωταθλήματα”
Στα σοβαρά τώρα δεν ξέρω αν τον νοιάζει μόνο το Τσου λου και του έχει γίνει εμμονή ή αν κάνει επικοινωνιακά κολπάκια αλλά η δήλωση είναι αστεία όταν έχεις τέτοιο ρόστερ και είσαι μόλις 5 βαθμούς απ την κορυφή
Εγώ νομίζω πως ο Πεπ έχει ξενερώσει ή έστω μπερδευτεί. Ο Χάλαντ όσο σκόρερ κι αν είναι, δεν είναι σέντερ φορ που συμμετέχει στο παιχνίδι κι ο Πεπ δεν είχε ποτέ τέτοιο παίχτη. Ούτε με τον Ίμπρα κατάφερε να τον χωρέσει κι ας είναι κλάσεις ανώτερος στο κομμάτι αυτό απ’ τον Χάλαντ και κατέληγε να παίζει και στα άκρα. Όλα τα υπόλοιπα σέντερ φορ του, μπορούσαν να παίξουν με την μπάλα, Μέσι, Βίγια, Λέβα, Αγκουέρο, δεν ήταν κλασσικοί σέντερ φορ περιοχής.
Νομίζω ότι από τίς μεγάλες ομάδες η Liverpool φέτος είναι η χειρότερη. Αόρατοι άνθρωποι κατέβηκαν σήμερα με την Brighton. Ευθύνες έχει ο Κλοπ πλεον αλλά και η διοίκηση.
Η Τσέλσι είναι η χειρότερη με διαφορά αλλά με μια 11αδα παίχτες εκτός αυτή τη στιγμή από τραυματισμούς.
Και εμείς από τραυματίες δεν πάμε πισω. Και δεν είναι φετινό το προβλημα
Henry-Bergkamp προφανώς, μετά ή Giroud ή Saka.
Εδιτ: Καλημέρα, τώρα είδα τους πόντους από δίπλα Εντάξει, και Henry-Bergkamp αρκούν.
την δεχομαι τη λογικη να παιζεις με εναν παικτη λιγοτερο για να χωρεσεις Henry και Bergkamp αλλα δυστυχως δεν γινεται ναι
Berbatov - Bergkamp - Saka
Ξέρετε κανα live streaming για τον αγωνα?
Τι κάνεις βρε Γιορις
Μπες μωρη άτιμη, τι σουταρα έπιασε ο άνθρωπος!
Πετάει η ομάδα. Δεν περίμενα τόσο τσαμπουκαλεμενο ξεκίνημα.
Νορβηγός υπερπαιχτης. Φανταστική Άρσεναλ μέχρι τώρα
Υπέροχο σουτ! Τρομερος ο Νορβηγος !