Premier League

Πάλι με σπρώξιμο και διαιτησία πήρε στο 90 την Φουλαμ η Σαουδική Αραβία; Είδε κανείς;

Απίθανο πνίξιμο ο Λιορις, αλλα η Αρσεναλ φτιάχνει παιχνίδι ψιλοάνετα και ανεβαίνει πολύ όμορφα σήμερα!

Δύσκολα τα πράγματα…

Με έχει συγκινήσει η ομάδα απόψε, εμφάνιση-δήλωση για κούπα. Πάω για φορουμομπάσκετ και είθε να τελειώσει το ματς από εκεί που σταμάτησε στο πρώτο ημίχρονο.

1 Like

Ναι το είδα! Αλλά ο Mitro εχασε πέναλτι όμως και στο τέλος μίλησε ο Isak

Εκτιμαω τον Conte προπονητικα γιατι εχει αποδειξει οτι ξερει πως να νικαει και με Ιντερ δεν επαιζε και πολυ ασχημα επισης αλλα οσες φορες εχω δει την Τοτεναμ τελευταια δεν βλεπεται. Θα περιμενε κανεις μετα το 0-1 να ανεβει λιγο και να πιεσει αλλα απολυτως τπτ. Σαν να παιζουμε στην εδρα μας η ανεση που εχουμε στην κυκλοφορια και να φτανουμε την περιοχη. Βλεπεις τον Ζιντσενκο να αλωνιζει καπου δεξια εκει που ειναι συνηθως ο Οντεγκαρντ και πιο μετα τον Κειν να ερχεται πισω και να απομακρυνει λες και ειναι αριστερο μπακ. Θυμιζει και το ματς με τη Τσελσι που στο 80’ τους πιεζαμε στο ελευθερο ενω ηταν 0-1.
Δικαιο σκορ μεχρι τωρα. Παμε γερα γιατι απο το πουθενα ειχε μια φαση στο τελος η Τοτεναμ (συν μια γελοια αποπειρα για να παρει πεναλτι) και δεν ειναι τπτ να αλλαξει η εικονα και το μομεντουμ.

2 Likes

Με αυτή την Tοτεναμ δεν νομίζω ότι μπορεί να αλλάξει η εικόνα του παιχνιδιού

Αν γίνει το 1-2 στο 60’, μια χαρά γυρνάει τούμπα το ματς. Θέλει τρίτο γκολ, κατοχή και ψυχραιμία το ματς.

μα δεν χρειαζεται να παιξεις μπαλα για να βαλεις γκολ. Οπως ειχε την κεφαλια στο τελος ο Κειν μπορει να γινει κατι αντιστοιχο και μετα να ανεβουν ολοι μαζι με την ωθηση του γηπεδου. Το μονο σιγουρο ειναι πως εχω πιστη στην ομαδα μας οτι ακομα και κατι τετοιο να γινει θα μπορεσουν να κρατησουν την συγκεντρωση τους και να κανουν το παιχνιδι τους. Εχει γινει αρκετες φορες μεχρι τωρα στη σεζον και σταθηκαν πολυ καλα

1 Like

Χωρίς βάθος και με μηδέν πάγκο βέβαια θα δυσκολευτεί η Άρσεναλ. Ουσιαστικά έχει μονο Α ημίχρονα!! Και ΚΑΜΙΑ αλλαγή.Αλλά τσουκου τσουκου τελικά… Τα καταφέρνει

Εδώ σε κοτζαμ τελικό Μουντιάλ είδαμε την μια ομάδα να μην κάνει τίποτα για 80 λεπτά και να παίζει χειρότερα κι από το Κατάρ , και κάπως το ματς τελείωσε 3-3 και μάλιστα για 2 αστοχα πέναλτι πήγε ο τίτλος στην καλύτερη ομάδα.

Άξια νίκησαν οι Αρσεναλαίοι σήμερα, παρόλο που στο 2ο ημίχρονο κάτι προσπαθήσαμε να κάνουμε. Ένα 15-20’ στην αρχή του 2ου ήταν όλη η υπόθεση, κάναμε 1-2 καλές φάσεις, αν έμπαινε εκεί το γκολ ίσως να κλέβαμε το βαθμό, αλλά δεν μπήκε και μετά ψιλοέπεσε η απόδοση.

Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να πεις, τα είπε ψιλοσωστά ο JTN παραπάνω και γενικά αυτή είναι η εικόνα της ομάδας φέτος (τελείως ανεξήγητα). Και να μην έκανε τη μλκια ο Lloris κάπως θα το βάζανε, αλλά φέτος ειδικά ο τερματατζής μας είναι υπεύθυνος για πάρα πολλά τέτοια.

Δε θα συμφωνήσω με τον Σωτηρακόπουλο που είπε πως ήταν η πιο συμπαγής εμφάνιση που έχει δει, έχω δει πολύ καλύτερα ματς της Άρσεναλ φέτος. Πάντως με 15-2-1 δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα, πανάξια στην κορυφή, και με ωράια μπάλα και με ρέντα και με τύχη όταν χρειάζεται, είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα ως τώρα

1 Like

Ένας που βλέπει το ματς να μας πει ρε παιδιά. Πως κατάφερε και έφαγε η Σιτι 2 γκολ στις καθυστερήσεις;

Όταν κάνεις γύρω γύρω πάσες στην άμυνα κάποια στιγμή θα τη φας. Συνηθισμένα πράγματα βέβαια, ως συνήθως κόβουμε τιμολόγιο στη Σιτι

Καλοδεχουμενο

Κοιμάται όρθια η Σίτυ, να πως. Τους έχουν πιάσει κότσο μέχρι στιγμής.

Εδιτ: Λολ, 1-2, δεν έλεγα τίποτα άλλο.

Σκατά ρε γκαντέμη

2-2 σε 2 λεπτα. Δες τι ματς δεν βλεπω

Εγώ φταίω, όχι πως είστε λουζέρια όσο δεν πάει :stuck_out_tongue: