Οπως και εσυ
Ούτε εγώ θα αλλάξω, ούτε εσύ
Εγω δεν εχω ομαδα στην Αγγλια, θελω να χανουν ολες οι μεγαλες απλως
ΥΓ. Ανοιξε το WhatsApp σου
Σιγά μην τολμήσει η κοτάρα ο μασκούλης να έρθει πρέμιερ και να τα βάλει με τον Πρόεδρο.
Ο μοναδικός λόγος για να αρχίσω να τον αντιπαθώ
Αρκεί να κρατήσει το μερίδιο που έχει ο Lebron
Είναι μαύρος αυτός, δεν τους θέλει ο Μασκ
Είχαμε ήδη ποσους επικίνδυνους (αραβες, ρώσους, αμερικάνους) που το εχουν ηδη καταστρέψει το ποδοσφαιρο γαμω τα λεφτα τους και γαμω την πρεμιερ που δηθεν ελεγχει τους ιδιοκτήτες… Αυτός μας ελειπε τωρα… (Καπου γελάει ο Βαγγελας βεβαια!)
Χιαστό ο Ζεσούς, κρίμα.
Αν σκεφτούμε πόσο γυάλινος ήταν ήδη, φοβάμαι πως πάει για απόσυρση από τώρα.
Που είστε Αρσεναλαιοι? Πόσα μπαλάκια θα ρουφήξετε και σήμερα, 3, 4, 5??? Ο ένας έφυγε ήδη στην άλλη άκρη του κόσμου για να μην τις μαζεύει, βγείτε από τις τρύπες σας
Καλή τύχη στη μάχη για τον υποβιβασμό, φίλοι Τοτεναμαίοι. Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι.
Έτσι, όπως σας έχει μάθει ο Αρτέτα, συντηρητικά, και να περιμένετε το αποτέλεσμα για να μιλήσετε μην τυχόν και γίνει καμιά στραβή.
Ευχαριστούμε, καλή συνέχεια και σε σας στην προσπάθεια να βγείτε Τσάμπιονς Λιγκ
Δεν πιστευω ουτε κατα διανοια σε γουρια και γκαντεμιες, αλλα οποτε βγαζεις γλωσσα πριν απο ματς η ομαδα σου την παταει
Έχουμε 15 ήττες σε 30 ματς, μάλλον αυτό φταίει ρε
Ο Μο αυτή την αγωνιστική πέρασε τον Ανρί στη λίστα των all time scorers στην Αγγλία. Αυτή η τεράστια παικτούρα είναι η ζωντανή απόδειξη ότι για ορισμένους αχαρακτήριστους η εθνικότητα/καταγωγή παίζει ρόλο (είτε υποσυνείδητα, είτε όχι) στο πόσο καλός θεωρείται ένας παίχτης. Ο τύπος 8 χρόνια κάνει παπάδες.-
Δηλαδη τώρα η Τοτεναμ και επισήμως κινδυνευει; Την πέρασε η Εβερτον ή όχι ακόμα;
Με 24 βαθμούς δεν κινδυνεύει ρεαλιστικά, εκτός αν μιλάμε για ολική κατάρρευση και παράλληλα νεκρανάσταση Wolves (ή ακόμα πιο δύσκολα της Ipswich). Ανέφικτο κατ’εμέ, αυτό δεν αναιρεί φυσικά πως είναι η χειρότερη χρονιά της Τότεναμ που θυμάμαι/θυμόμαστε.