Δηλαδή αν σοβαρά υποστηρίζετε ότι οι ομάδες στην πρέμιερ τα δίνουν τα παιχνίδια ή όχι ανάλογα με το ποιον θέλουν να πάρει πρωτάθλημα, καλύτερα να βλέπετε σουπερλιγκ, να ξέρω κι εγώ να μη σας απαντάω
Σοβαρά υποστηρίζουμε ότι πέρσι οι οπαδοί επιθυμούσαν από την ομάδα τους να χάσει συγκεκριμένο ματς.
…και?
Τίποτα ρε, ραντεβού όταν θα είναι η ώρα να κόψετε το πρωτάθλημα από κάποιον, θα είστε εκεί για να χάσετε.
Με τη Λίβερπουλ φέραμε x και το κόψαμε
Ναι ρε, εντάξει. Το είπαμε, θα είστε εκεί.
Καμία Τότεναμ δεν θα κόψει κανένα πρωτάθλημα από τη Λίβερπουλ φέτος. Η Λίβερπουλ θα το πάρει και σχετικά εύκολα κιόλας. Ελλείψει σοβαρής Σίτι ουσιαστικά δεν έχει αντίπαλο: Η Άρσεναλ είναι καλή αλλά έχει ταβάνι τη 2η θέση, ενώ εμείς ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι να το διεκδικήσουμε μέχρι τέλους.
Συνεχίστε.
Εμείς δε μιλάμε για φέτος μόνο, παίζουμε το long game, όταν χρειαστεί να κόψουμε κάποιο πρωτάθλημα από τη Λίβερπουλ θα είμαστε εκεί
Ε, αν εσένα σε ικανοποιεί το να είναι αυτό το νόημα της ύπαρξης της Τότεναμ, εγώ πάω πάσο.
Ευτυχώς που έχει πολύ μεγάλη σημασία το τι πιστεύω εγώ ή αν δεν πάρει κύπελλο ποτέ η ομάδα θα με επηρεάσει στη ζωή μου.
Dunno mate, το πάθος με το οποίο γράφεις εδώ μέσα δείχνει ότι είναι όντως πολύ μεγάλο μέρος της ζωής σου
Δεν σε κατακρίνω βέβαια γιατί λογικά κι εγώ στην ηλικία σου κάπως έτσι σπαζοκλαμπάνιας πρέπει να φαινόμουν στους τρίτους όσον αφορά το ποδόσφαιρο
Ότι έχω πάθος με την Τότεναμ δε σημαίνει ότι έχω πάθος με το να νικάει η Τότεναμ. Επίσης μου τρώει χρόνο από τη ζωή μου, γιατί πολύ απλά μου αρέσει η μπάλα και μπορώ να έχω πολύ ελεύθερο χρόνο στην καθημερινότητά μου για να να ασχολούμαι με τα πράγματα που μου αρέσουν.
Τέλος, στα παπαράκια μου αν φαίνομαι σπαζοκλαμπάνιας σε τρίτους, γι’ αυτό είναι και τρίτοι, με τον Παντέλο πάντως μια χαρά τα βρίσκουμε, γιατί τον να τον κοροϊδεύω για τη Λίβερπουλ και να με κοροϊδεύει για την Τότεναμ είναι απλά ένα παιχνίδι για να περνάει η ώρα.
Αφού λοιπόν είναι απλά ένα παιχνίδι για να περνάει η ώρα, γιατί συνεχίζεις να απαντάς και σε τέτοιο αμυντικό ύφος
Διδάξου λιγάκι από τον Άντζι και τα αγόρια του, defense doesn’t matter, όσα έρθουν κι όσα πάνε
Γιατί μίλησες για μένα και όχι για την Τότεναμ (αν κατάλαβα καλά με το τι εννοείς αμυντικό), λίγο πολύ έβγαλες συμπέρασμα για το τι έχω πάθος ή όχι, όπως επίσης μίλησες εκ μέρους όλων των τρίτων και με είπες σπαζοκλαμπάνια.
Κάπως έτσι σκεφτόταν κι ο Ρομάν
Πωωωωω
Με συγχωρείς που σε είπα σπαζοκλαμπάνια ρε Νικόλα. My bad.
Στην μικρή περιοχή δεν επιτρέπεται να ενοχλήσεις καν τον τερματοφύλακα αν κάνεις την παραμικρή κίνηση προς αυτόν ή τον ακουμπήσεις. Το μόνο που επιτρέπεται να κάνεις είναι να κάτσεις μπροστά του. Οι παίκτες της Άρσεναλ του κάνουν screen κανονικά. Είναι ΟΛΑ φάουλ ανεξαιρέτως. Δεν υπαρχει τόσο όσο, και ένα μόριο επαφής είναι φάουλ, τέλος.
Ναι ενώ τώρα …
Εσύ δεν πιάνεσαι ρε Κουιντομούλη
Ναι όχι. Δεν υπάρχει κανένας κανόνας της φιφα για το επαφή στη μικρή περιοχή. Άγραφος ίσως (αλλά όχι), υπαρκτός σίγουρα όχι. Φάουλ στον τερματοφυλακα ισχύει μόνο όταν έχει τη μπάλα στον έλεγχο του. Η μικρή περιοχή έχει άλλη εφαρμογή, δεν δίνει πλεονεκτήματα στις κιπερ.
Συμφωνούμε ότι είναι φάουλ αρκετά από όσα είδαμε στο βίντεο που έβαλες τις προάλλες, αλλά τα μισά είναι επαφές όσο η μπάλα ταξιδεύει. Αν ξαναδιαβάσεις τώρα οτι έγραψα τότε, θα καταλάβεις ότι αναφέρομαι σε αυτά τα critical points όπου μια φαινομενικά νόμιμη επαφή μετατρέπεται σε φάουλ. Ο διαιτητής πρέπει να κρίνει σε μιλισεκοντ, εμείς από τον καναπέ έχουμε ευκολότερο έργο. Και πάλι ίσως να έχουμε διαφορετική άποψη.
Αδιανόητη ματσάρα στο 2ο ημίχρονο το Λίβερπουλ - Γιουνάιτεντ