Φετος μονο αμα το παρεις utd και τοτεναμ που ειναι ανεκδοτα ειναι και οι 2 8αδα γιουροπα. Αστον βίλα 8αδα τσου λου.
Αυτές ειναι οι ομαδες απ την 7η και κατω ποσες ειναι σε θεση να ξεφτιλίσουν την φετινη utd? Η κρισταλ παλας πούλησε τον Ολισε στην μπαγερν ο οποιος στεκεται εξαιρετικά η οασαουνα εχει τετοιν παίχτη; Παίχτη επιπεδου Μπουεμο της μπρενφορντ έχει καμια απο αυτές πλην της σοσιεδαδ; Ακομα και η καποτε παραδοσιακή Σεβίλλη κατάθλιψη ειναι 2 χρονια τώρα. Βαλένθια το ίδιο. Και δεν εχουν και πωλήσεις. Γουεστ χαμ vs Μπρεντφορντ ειναι (κατα την προσωπικη μου άποψη) πολυ πιο διασκεδαστικο απο ένα οσασουνα χεταφε.
Η La Liga εχει θεματα εσωτερικά και διαφθοράς και οικονομικά εξου και τα κύπελλα που κάνει στην Σαουδική Αραβία. Λογικο οι αγγλοι να ειναι σε καλυτερη φάση γιατι στην premier league πεφτει τρομερο χρήμα. Tο head 2 head των πρώτων ομαδων μεταξυ τους λεει πιο πολλα για τις ομαδες τις ιδιες παρα για το ισπανικο πρωτάθλημα θεωρώ.
Μην παρεξηγηθώ ειμαι και εγω της απόψεως οτι Αγγλία και overrated πανε μαζι. Σε κανενα αλλο πρωταθλημα δεν θα θεωρούνταν παίχτης πρώτης γραμμής ο Mount πχ για να δωθουν 60 μύρια. Αυτο φαινεται και στην Ευρωπη που αρκετες φορες είναι κατώτεροι των περιστάσεων αλλα νομιζω overall η premier league ειναι μπροστα στο σύνολο της και αν ρωτας εμενα ουτε 2η δεν ειναι η ισπανια κατ εμε γιατι θεωρώ πως έχει ανέβει η Ιταλία.
Περί ορέξεως στην τελικη παντως. Υπάρχουν και περίεργοι που θα παίζει Λατσιο-Αταλαντα πχ και θα κάτσουν να δουν Λαμία με Βόλο