Premier League

Νομίζω ότι έχει καλυφθεί επαρκώς μέσα από τα διάφορα ρεπορτάζ, τον διώξανε επειδή διαφωνούσε σε θέματα μεταγραφών, τόσο απλό είναι

Εγώ αν μια ομαδα μισούσα στην Αγγλία αυτή είναι η τσελσι διότι δεν ξέρω πως έτυχε αλλα αρκετα απ τα παιδικά μου φιλαράκια είναι τσελσι και εχω φαει ανελέητη καζούρα με αποκορύφωμα τα 4 που φαγαμε στο Μπακου και τον τελικό του γιουροπα λιγκ. Μιλάμε για τρομερή πελατειακή σχέση όχι αστεία.

Πλέον δεν θα έλεγα οτι την μισώ αλλα απολαμβάνω το οτι είμαστε εμείς απο πανω (στα μεταξυ μας γιατι απο τίτλους αυτοί έχουν ενα τσου λου τα τελευταία χρόνια και εμεις έχουμε παράπονα για τις μπαλες.:joy:). Νομίζω απο εκείνη την καταραμένη boxing day του 2019 και το πρωτο ντέρμπι του αρτετα εχουμε να χάσουμε. Εκεί που είχαμε να να κερδίσουμε 10 χρόνια στο μπριτζ τωρα εχουμε 5 χρονια αήττητοι εκει μέσα.

Η ομαδα σου αγαπητέ @GRACCHUS_BABEUF παθαίνει οτι έπαθαν και οι Arsenal, utd κ Λίβερπουλ. Κοινώς αλλαξε ιδιοκτησία και ψάχνεται. Πραγματικά ωρες ωρες απορώ πως η νεα ιδιοκτησία κατακρεουργει την ποδοσφαιρικη λογική. Αλλαζει προπονητές σαν τα πουκάμισα, παίρνει με το τσουβάλι ταλεντα απο δεξια και αριστερα και αναθεμα αν μπορέσει να αξιοποιήσει πανω απο 2-3 στο τουλουμπουκι που επικρατεί και φυσκια εχει καταφέρει τα τελευταια χρονιά να ξοδεψει εκατομμύρια επι εκατομμυρίων και να εχει υπερκαλυψει ποσοτικά το κεντρο και τα εξτρεμ ενω δεν εχει αξιόπιστο τερματοφυλακα και επιθετικό.:sweat_smile:

Σιγουρα θα το βρει καποια στιγμη αλλα πρεπει να έχει μια σταθερότητα και στον παγκο και στο ροστερ.

Εμεις ειναι να κοπανάνε το κεφαλι μας στον τοίχο φετος. Δίχως να θελω να μειώσω την μέχρι τώρα πορεία της Λίβερπουλ που ειναι εξαιρετική και αυτό που κάνει ο Σλοτ που ειναι φυσικά υπέρβαση στην πρωτη του χρόνια αλλα αν ο αρτετα δεν ηταν τοσο ξεροκέφαλος και έπαιρνε εναν γαμημενο επιθετικό θα μιλούσαμε αλλιως τώρα. Οι ρεντς εχουν αλλη μια χρόνια μικρο ροστερ και ηδη άρχισαν να κλαταρουν οπως πέρσι μονο που το θεμα είναι πως δεν υπάρχει ανταγωνιστής να ακολουθήσει. Θα υπήρχε η αρσεναλ με μια απλη κίνηση αλλα δεν έγινε ποτέ. Στην τελική το πρωτάθλημα μπορεί να πήγαινε στο Λίβερπουλ πάλι αλλα θα ηταν μαχη μέχρι τέλους.

Τωρα λεει θα κανουν δυνατές μεταγραφες το καλοκαίρι (ηδη μαλλον έχει κλείσει ο Θουμπιμεντι απο σοσιεδαδ) αλλα να το βρασω Μικελ. Anyway μιλάμε για τον ανθρωπο που μας ξαναέβαλε στον χάρτη και έκανε πρωταθλητισμο μετα απο 10 χρονιά αλλα αν δεν έρθει ο τιτλος και του χρονου για μενα πας για αλλα (Μου αρέσει ο Ιραολα της Μπορνμουθ παρα πολυ)

1 Like

Η ασσιστ του Μαρτινελι στο 2-0 της Αρσεναλ σημερα ειναι απο τις καλυτερες που εχω δει ε.

1 Like

τι γινεται στην ισπανια ρε…

Κάτι που δεν αφορά το θρεντ; :stuck_out_tongue:

Πολύ καλό, spot on :joy:

Ο Ντε Μπροινε εντωμεταξυ χρειαστηκε ΜΙΑ (1) κακη σεζον για να αποφασισει οτι θα αλλαξει ομαδα.

Βεβαια στα 33 του και με εμφανη πτωση στην αποδοση του τα τελευταια 1-2 χρονια, ισως να ειναι οντως το καλυτερο και για αυτον και την Σιτι.

Μεγάλος παιχταράς ο Ντε Μπροινε, σίγουρα ο καλύτερος παίχτης της δεκαετίας στην Αγγλία και τοπ10 στην Πρεμιερ χαλαρά.

Ψηλός, γρήγορος, δυνατός, πάσες από τα 300 μέτρα, σουτάρες, πάντα να βγαίνει μπροστά και να ζητάει την μπάλα, αδιανόητα ολοκληρωμένος παίχτης. Όταν ήταν καλά η Σιτι πέταγε, θυμάμαι πέρσι που γύρναγε από τραυματισμό σε ένα παιχνίδι με τη Νιούκαστλ, μια μου μπήκε κατευθείαν χεστηκαν πάνω τους οι της Νιούκαστλ και το γύρισε το παιχνίδι η Σιτι.

Μου άρεσε πάρα πολύ να τον βλέπω να παίζει μπάλα, θα μου λείψει.

Δεν αποσυρεται :stuck_out_tongue:

2 Likes

Βέβαια ο Αρτέτα πήρε μια ομάδα στο μηδέν ψυχολογικά, με το μισό και βάλε ρόστε να είναι για γέλια, σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από Γερμανία/Ισπανία και έπαιζε εναντίον μιας δαιμονισμένης Λίβερπουλ και της καλύτερης Σίτυ έβερ. Και παρ’όλα αυτά συμμάζεψε όλο τον συρφετό, ατσάλωσε την ομάδα, συσπείρωσε τον κόσμο και εν τέλει έκανε την Άρσεναλ πάλι ομάδα πρωταθλητισμού.

Ας δίναμε στον Σλοτ μια Λίβερπουλ με Σωκράτη και Μουστάφι αντί για Βαν Ντάικ και Κονατέ και Πέπε (λολ) αντί για Σαλάχ και θα βλέπαμε τι θα έκανε την πρώτη του χρονιά. Δεν πιάνω καν το υπόλοιπο ρόστερ, παίζει να κρατούσα 2-3 παίκτες από τότε και αυτούς υπό προϋποθέσεις.

Εννοείται πως πρέπει να υπάρχουν απαιτήσεις και για εμένα φέτος είναι η μόνη χρονιά που πιστώνω στον Αρτέτα ως “αποτυχία”. Φυσικά όλο αυτό ξεκίνησε από την τραγική καλοκαιρινή ενίσχυση, κομμάτι στο οποίο έκανε εντελώς, μα εντελώς, λάθος εκτίμηση και αναμενόμενα μας κόστισε μες στη σεζόν.

Είναι επίτευγμα αυτό που έχει κάνει ο Αρτέτα, ειδικά για πρώτη προπονητική δουλειά.

3 Likes

Καλα, πιο ανταγωνιστικη η Αγγλια απο την Ισπανια δεν ειναι επ’ουδενι, αλλα λεμε τωρα.

Κατα τα αλλα αστειο το meme. Ο Αρτετα εχει κανει φοβερη δουλεια. Και σε αντιθεση και με τους 3 αποπανω του, δεν πηρε ετοιμη στρωμενη ομαδα.

Το επιτευγμα του Τσαβι ηταν φοβερο γιατι πηρε μια καλοστημενη ομαδα μεν, που ηταν ακομα ενα συνολο απο ταλεντα (κι οχι φτασμενους παικτες) δε. Συν του οτι ειχε την ατυχια να εχει τον Ντεμπελε ακομα στην ομαδα και παρολα αυτα δεν του στοιχισε. Το επιτευγμα του Αλονσο ηταν επισης φοβερο, μονο και μονο λογω της κυριαρχιας της Μπαγερν στην Γερμανια και των νικων που εκανε η Λεβερκουζεν.

Κι ο Σλοτ εξαιρετικα τα πηγε, αλλα ας μην υποκρινομαστε οτι δεν πηρε ετοιμη ομαδα και δεν ηταν τυχερος που η Σιτι κατερρευσε ολοκληρωτικα φετος.

Εχει κολλήσει λιγο το process η αλήθεια ειναι στην αρσεναλ αλλα γενικα αυτο που εκανε ο Αρτετα αξιζει respect. Δεν υπήρχε σοβαρος προπονητής να αναλάβει αυτόν τον βούρκο και να τον κανει ομαδα πρωταθλητισμου. Επρεπε να πας σε στοίχημα και ευτυχώς για την αρσεναλ δεν χρειάστηκε να ψαχτεί πολυ και το βρηκε κατευθείαν.

Ενα καλό νεο είναι η αλλαγη τεχνικού διευθυντή. Δεν έχω το ονομα του πρόχειρο τωρα παντως ηταν χρόνια στην ατλετικο και αυτος που εφερε τον Αλβαρες μεταξυ άλλων. Ο Έντου εκανε κάποιες σπουδαιες μεταγραφες αλλά ηταν πολυ αργός στις κινήσεις (Λες και ήθελε να βγάλει απ την μύγα ξύγκι ενω ο Αμερικάνος δεν φαινεται να εχει πρόβλημα να τα σκάσει). Χαρακτηριστικά θυμάμαι τον Χάβερτζ να ακούγεται απο ενα καλοκαιρι πριν τον πάρουμε και αμα κατσω λίγο ακομα θα σκεφτώ 5-6 σήριαλ άνετα.

Anyway ο Αρτετα ειπε πως θα γίνουν δυνατές κινήσεις του χρονου και στο ρεπορτάζ της ομαδας παιζουν 2 ονόματα του Νικο Γουίλιαμς και του Γιοκερες μαζι με τον Θουμπιμεντι ο οποίος ακουγεται οτι ειναι πολυ κοντα μηνες τωρα. Με την καψούρα μου τον Νίκο μάλιστα εχουν ηδη συναντηθεί κατι που μου δείχνει οτι ο νεος διευθυντής εχει σηκώσει μανίκια με το καλημέρα και εχει συγκεκριμένους στόχους.

Κραταω μικρο καλάθι (το μικρότερο που υπάρχει γιατι εχουμε ταλαιπωρηθεί πολυ με τις μεταγραφες) αλλα σε ενα ενδεχομενο μεταγραφής και των 2 θα ειμαστε ξεκάθαρο φαβορί για την πρεμιερ.

Εγω προσωπικά δινω μια τελευταία ευκαιρια στον αρτετα να γινουν οι μεταγραφες που πρπει γιατι εντάξει φετος μιλάμε για τρομερη γκίνια με τους τραυματισμους. Και δεν λεω ηια τον Σακα που έπαιζε συνέχεια μέχρι και στο καραμπαο αλλα ρε φίλε εχουμε 100 αμυντικούς και θα παιξουμε την ρεαλ με Κιβιορ αν είναι δυνατόν.

Εξακολουθώ να πιστευω οτι με ενα φορ και ενα εξτρεμ εστω και 12ο παίχτη (κάτι καλύτερο του στερλινγκ δλδ) δεν το χαναμε και φέτος αλλα ας όψεται η ξεροκεφαλια του αρτετα με τον Χαβερτζ. Το μονο που μενει τωρα είναι να κανουμε ενα δυνατο νοκ αουτ με ρεαλ και ας μην περάσουμε για να χτιστεί το ευρωπαϊκό μέταλλο που λέμε. Μην δουμε τα περσινα με μπαγερν και ποσο κότες ήμασταν. Υπαρχουν παιχτες με τσαγανό επιτελούς οπως ο Σκελι (που ομως θελει λιγη ψυχραιμία γιατι θα εχει 20 κόκκινες την σαιζον :sweat_smile: ) για να μπουν οι βάσεις και για την ευρωπαικη επιτυχία επιτέλους. Καλα σε περίπτωση πρόκρισης δεν το συζητάω εχεις αποκλείσει τον Γκαστονε Ντακ του ποδοσφαιρου θα πρέπει να εχεις ψυχολογία στον Θεό μετά.

Αυτα τα ολίγα. Συνοπτικά εχει λήξει το process η αλήθεια ειναι αλλα τιμής ένεκεν αξιζει αλλη μια ευκαιρία ο Μικελ με εναν επιθετικο επιτελους και βλέπουμε. Ο κορμός ειναι καλός, υπάρχει κλημα οτι θα γίνει αυτο που πρεπει το καλοκαίρι οποτε αντε ας κανουμε υπομονη αλλον εναν χρονο. COYG!!

3 Likes

Για θυμήσου τι είχε πάρει ο Κλοπ… Εγώ νομίζω ότι ο Αρτέτα προπονητικά έχει κάνει σοβαρή δουλειά. Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσει την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά είναι κατάλληλος προπονητής για την Άρσεναλ. Φυσικά και πρέπει να μείνει και να του δοθεί κι άλλος χρόνος.

Εννοείται ρε.

Πολύ ανταγωνιστικό το να μοιράζονται 18 από τα 20 τελευταία πρωταθλήματα δύο ομάδες, ναι. Και όποιος προπονητής πάει στη Μπάγερν και στην Παρί παίρνει πρωτάθλημα κατά 90% στην πρώτη του χρονιά, μεγάλο επίτευγμα.

Το μόνο σου πρόβλημα με τον Ντεμπελέ ξέρεις ποιο είναι :joy:. Μια συγκεκριμένη χαμένη ευκαιρία. Ξεπέρασέ το, έχουν περάσει 6 χρόνια.

Ο Αλόνσο γλέντησε τη Μπάγερν (την πρώην ομάδα του, έτσι;) στη Γερμανία. Η Μπάγερν είχε 11 συνεχόμενα πρωταθλήματα και ρόστερ πολύ μεγαλύτερης αξίας. Επίσης, ο Αλόνσο πήρε πρωτάθλημα με ομάδα που δεν είχε ξαναπάρει ποτέ πρωτάθλημα και έπαιξε και μπαλάρα.

Ένα σοβαρό (το πιο σοβαρό) πρόβλημα για την Άρσεναλ είναι να καταφέρει να πείσει τους παίχτες που θέλει να την προτιμήσουν έναντι άλλων ομάδων. Αυτό δε λύνεται εύκολα και για να λυθεί χρειάζονται δυστυχώς και τίτλοι ή πολύ σοβαρές προοπτικές για τίτλους. Δηλαδή αν τον ίδιο παίχτη τον θέλουν η Άρσεναλ και η Σίτυ και δίνουν τα ίδια λεφτά, είναι πολύ δύσκολο να μην τον πάρει η Σίτυ. Αυτό πρέπει να “κερδίσει” η Άρσεναλ.

1 Like

Ισχύει ως ενα βαθμο αλλα πχ πρόπερσι πηγαν να μπουν σφήνα οι της Σίτι για Ραις αλλα παλι διαλεξε αρσεναλ. Εγω τοτε έβριζα λεω παει τον χασαμε τον παίχτη. Νομιζω γυρνάει αυτο σιγα σιγα. Ειδικα αν είσαι πρόθυμος να πληρωσεις υπεραξια στο συμβόλαιο (βλέπε παναθηναικο περσι στο μπάσκετ)

1 Like

Θέλει πολλή προσπάθεια για να γυρίσει και σίγουρα θέλει και να τα σκάσεις. Υπεραξία για τον Ράϊς πληρώθηκε ΚΑΙ λόγω εθνικότητας :joy:, είναι εντελώς αστείο αυτό που συμβαίνει με τους Βρετανούς εκεί.

1 Like

Ειναι πιο ανταγωνιστικο το ισπανικο, γιατι απλα εχει υψηλοτερο επιπεδο :man_shrugging:

Εντωμεταξυ στην Αγγλια 18 απο τους τελευταιους 20 τιτλους εχουν παει σε 3 ομαδες αντι για 2, τρελη διαφορα :joy:

Ειπαμε, οταν γινεσαι ο Τσουκαλας της Λιβερπουλ, συζητηση δεν γινεται.
Ο Ντεμπελε ειναι γιδι, τελεια και παυλα.

Η καταστροφη της Μπαρτσελονα. Καποιοι βλεπαμε ολους τους αγωνες της Μπαρτσελονα, κι οχι μονο τους 2 αγωνες απεναντι στην ομαδα μας ως χουλιγκανς. Για την Γαλλια καλος ειναι ο Ντεμπελε.

Δεν διαφωνω, το ιδιο λεμε.

Αυτο ειναι αληθεια μεγαλη. Πας να παρεις εναν παίχτη απο Μπράιτον που έχει κανει μια συμπαθητική χρονιά και σου λενε 50 το λιγότερο

@QuintomScenario νομιζω δεν τίθενται θεμα σύγκρισης μεταξυ Αγγλίας και Ισπανίας τα τελευταία χρόνια συνολικά σαν πρωταθλήματα. Δες τι ομαδες έχει η Αγγλία mid table και πόσο πεφτει το επίπεδο στην Ισπανία απ την 7η θεση και κάτω

Ναι, τρελή διαφορά. Από τις 3 η μία το πήρε τελευταία φορά το 2013 και η άλλη το 2017. Επίσης, φέτος δε θα το πάρει καμία από αυτές τις 3. Στην Ισπανία πρακτικά υπάρχουν 2 ομάδες τα τελευταία 20 χρόνια, εκτός αν καταφέρει να τους κλέψει κάτι κάποια χρονιά ο Σιμεόνε.

:joy::joy::joy::joy::joy::joy:

Αν ο παιχτης είναι από Βρετανία, οι ομάδες ζητάνε την “αξία” επί 2.

1 Like

Γι αυτο οι mid table ομαδες της Αγγλιας στην Ευρωπη ξεφτιλιζονται απο τις ισπανικες θριαμβευτικα?
Οτι δηλαδη απο την 7η θεση και κατω στην Αγγλια ειναι καλες οι ομαδες? Χμμ.