Premier League

last-word

Η χρονιά ήταν χαμένη και για τους 2, εδώ και δυο μήνες έχουν στοχεύσει στον τελικό για να βγουν Ευρώπη, τι βγεις 9ος τι 13ος, δεν έχει διαφορά

Μην χρησιμοποιεις την φωνη της λογικης σε αυτες τις κουβεντες, εδω ξεκιναμε παντα αξιωματικα απο το αποτελεσμα που θελουμε να προωθησουμε, και μετα χρησιμοποιουμε mental gymnastics μεχρι να το αποδειξουμε παση θυσια!

Οταν η Λιβερπουλάρα έπαιρνε Τσάμπιονς Λιγκ, έβγαινε 5η και την ξελάσπωνε η Ουέφα δεν υπήρχε υποψία περί κατάστασης ή πρωταθλήματος, το μόνο που μετρούσε είναι η 294 κιλά φανέλα

Πανηγύριζω ακόμη και τα πλάγια της τοτεναμ επειδή ένας μλκς πίσω μου σε ένα σπορτς καφέ όπου βρίσκομαι έχει ευχηθεί καρκίνο, χιαστούς στα δύο πόδια και νεκρά τα παιδιά του (έχει; δεν ξέρω) στον ριτσαρλισον. Ο τύπος φυσικά είναι γέννημα θρέμμα γιουναιτεντ και μάλλον αύριο στο σχολείο θα τον κοροϊδεύουν τα άλλα παιδάκια. Είναι οι στιγμες που χάνω την πίστη μου στο ανθρώπινο είδος.

Μόλις προστέθηκε το “πιθηκε” για το μπάσουμα. Δεν ξέρω πώς θα καταλήξει το βράδυ μου.

5 Likes

Θυμισε του του φελλού ποσα λεφτα παιρνει ο πιθηκος που λεει και θα σκασει το γιδι !!!

2 Likes

Τουλάχιστον ξέρεις το πώς δεν θα καταλήξει.
Με γκολ του Χόιλουντ.

Εντωμεταξυ ρε γαμωτο βλεπεις Σολανκε και Χοιλουντ και αναρωτιεσαι αν τελικα ο Σποραρ ηταν καλος !!!

Άντε γεια

Άγγελε τώρα που το σήκωσες, ένα είναι το challenge, τρόπαιο με την ομάδα της καρδιάς σου, σε περιμένουμε στα Φιλαδέλφεια. Ριμπάλτα ξέρεις.

3 Likes

Δε βαριέσαι, πιο δίκαιο να βγεις ChL από 5ος ενώ έχεις κατακτήσει τον τίτλο παρά από 17ος ενώ δεν τον έχεις κατακτήσει. Και κατ’ ευθείαν ομίλους ο 17ος :stuck_out_tongue:.

…ότι 6 χρόνια μετά το τσούξιμο αντί να μικραίνει, μεγαλώνει :kissing_heart:

1 Like

Έξι χρόνια ρε. Get over it :joy:

Ρε σεις, καλα διαβαζω ότι τελειωνει ο Ανζ απο Τοτεναμ ; Παρόλη την κούπα.

Μάριε ξέρεις.

Ευτυχώς που δεν τον είδα χτες τον τελικό γιατί απ’ ό,τι διαβάζω ήταν κακοποίηση του αθλήματος.

1 Like

Έτσι λένε οι κανονισμοί, δεν πήγαμε στην Ουέφα και σε χωριά της Β. Ιρλανδίας να παρακαλάμε να τους αλλάξουν για να παίξουμε.

Ον τόπικ, άντε γεια

image

Το χειρότερο δεν είναι η απόλυτη κατρακύλα/ξεφτίλα της ομάδας τα τελευταία χρόνια κι ένας χαμένος τελικός, αλλά το ότι μας τη λένε οι οπαδοί της Τότεναμ. Της Τότεναμ, ρε! Αν έχετε τον θεό σας, δηλαδή…

1 Like

Εντωμεταξύ η Τότεναμ κέρδισε τη Γιουνάιτεντ 4 φορές φέτος, δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο δλδ

1 Like

Κάντε το λάβαρο.

1 Like