Premier League

Είναι πολύ συνηθισμένο λέμε, γιατί να το κάνουμε λάβαρο? Τεσπα, δεν ασχολείται και κανείς με τη Utd, είναι irrelevant γενικά, μόνο Τότεναμ και Άντζε, άντε γεια

image

1 Like

Έτσι θα γελάμε και του χρόνου με το πόσο γελωτοποιοί θα είστε στο ChL.

Το ποδόσφαιρο πρέπει να δίνει χαρές, αφού η Utd σε κερνάει πίκρες γέλα με εμάς, νο προμπ

image

Τελικά έπρεπε να φύγει ο γκαντεμόσαυρος ο Κέην για να σταυρώσει τίτλο η ομάδα :stuck_out_tongue:

Και για να μην ξεχνάμε τους original losers

Ίσως του χρόνου, φτιάχνει κάτι καλό ο Αρτέτα

Πήρες κούπα μετά από 40 χρόνια και σκέφτεσαι να την πεις στους γκούνερς. Μια ζωή στη μιζέρια και στη φάπα είστε ρε μλκς, χαρείτε το το ρημάδι χωρίς να λέτε μεγάλα λόγια.

Εγώ θυμάμαι να λες στα πέτρινα μου χρόνια έγινα πολυνίκης του FA cup και να χαίρεσαι.

Εγώ στα πέτρινα μου χρόνια (και τα 40!) πήρα άλλη μια ευρωπαϊκή κούπα που δεν έχεις δει ποτέ.

Δεν πειράζει, κάποια στιγμή θα τα καταφέρει και η Άρσεναλ και η Utd ξανά, έτσι είναι η μπάλα, τώρα μόνο καζούρα γιατί πήραμε ευρωπαϊκό, άντε γεια

Μονο οπαδος Θλιβερπουλ γυρναει την κουβεντα απο το επιπεδο της πουτσο-πρεμιερ λιγκ, στην μοναδικη αξιολογη επιτυχια της ομαδας του τα τελευταια 20 χρονια. Παραισθησεις στο μυαλο σου βλεπω :joy: