3αρα η Μαντσεσταρα!!!
Τα νευρα μου ομως με το Μπερμπατοφ… Εβαλε ενα γκολ αλλα εχασε αμετρητα… #-o
Τον ηπιαμε ρε…
arsenal - blackpool 6-0 --> για περισσοτερα στο thread της arsenal
west brom - sunderland 1-0
west ham - bolton 1-3
everton - wolves 1-1
birmingham - blackburn 2-1
stoke - tottenham 1-2
Αλλη μια εξάρα της Τσέλσι.
Αυτή η ομάδα με σταθερό κορμό, παίζει το ίδιο ποδόσφαιρο εδώ και 6 χρόνια και κάθε χρόνο είναι πιο ανταγωνιστική.
Ρησπεκτ λοιπόν, όσο και να την αντιπαθούμε.
goooooaaaaal!
ξέρει ο crimsion…
θα σας (ξανα)κανονισει ο παυλαρος ο σκοουλς:p
δεν είμαι Φούλαμ αλλά κάτι συζητάγαμε πριν με crimson για αυτό και το post μου
γινεται να ξεκουμπιστουνε αυτος ο καταραμενος σχιστοματης ο γι σουνγκ παρκ και ο μπερμπατοφ,πριν τελειωσει η μεταγραφικη περιοδος?μονο σκοουλς σημερα!
2-2 τελικό…
τι ματσαρα ήταν αυτή…
αυτογκόλ ο ψιλεας και μετά το γκολ της ισοφάρισης στο 89’…
ο διαιτητής ήταν πιωμένος…δεν εξηγείτε…
*και σε 5 μέρες αρχίζει η σούπα λιγκ…:?
**πολύ καλή πρώτη παρουσία για τον ντεμπελε.
***με μόνο ισοπαλίες δεν γάμησε κανείς…
Πίστεψέ το στο κόρνερ όταν κατέβαινε ο Χαγκελαντ και μετά το χαμένο πέναλντι έλεγα απο μέσα μου πόσο ωραίο θα ήταν να εξιλεωθεί για το κουλό αυτογκόλ που μπήκε…
me too my friend…my too…
Οι 2 μεγάλες μου συμπάθειες μετά την Λίβερπουλ έπαιξαν σήμερα και η μια έριξε εξάρα στην άλλη.
Χαρμολύπη.
3 αποτελεσματα 6-0…η χαρα του over θα ειναι φετος…
Μπα μόνο για τη αρχή είναι…μετά θα στρώσουν:):!:
επιτέλους πήρε μπρος και η φουλαμ…
μετά τον ντεμπελε που έδειξε καλά στοιχεία αν και είναι λίγο στην ομάδα, έκλεισε ο χαλισέ και ο σαλσιδο…
ο σαλσιδο είναι αριστερό μπακ οπότε ο κοντσενσκι πάει σίγουρα σε λιβερπουλ…
άντε να δούμε…
*προσκυνώ το 3πλο dvd που έβγαλε η φουλαμ με τις 3 νίκες ενάντια στην μαντσεστερ γουναιτεντ :lol:
1 - Sunderland have lost only one home league match in 2010 and that record continued as Darren Bent struck a late penalty to beat Manchester City at the Stadium of Light.
4 - Jussi Jaaskelainen’s red card for Bolton Wanderers against Birmingham City was the fourth of his career.
11 - Arsenal may have won 2-1 at Blackburn Rovers, but the Gunners have now failed to keep a clean sheet in their last 11 away matches in all competitions.
14 - Wayne Rooney scored his first goal in 14 matches as Manchester United beat West Ham United 3-0.
24 - West Bromwich Albion’s 1-0 defeat to Liverpool means they have now not won in 24 visits to Anfield.
31 - Chelsea have scored 31 goals without reply in their last five Barclays Premier League matches.
36 - The 2-2 draw between Bolton Wanderers and Birmingham City ensured that the teams have only produced only one goalless draw in 36 matches.
41 - After his goal for Liverpool against West Brom, Fernando Torres has now scored 41 goals in 43 Barclays Premier League appearances for Liverpool at Anfield.
50 - Tottenham Hotspur’s Gareth Bale made his 50th Premier League appearance against Wigan Athletic.
117 - It took Arsenal’s Theo Walcott just 117 minutes this season to better his tally of three Barclays Premier League goals in the previous campaign. Walcott put Arsenal on the way to a 2-1 win at Blackburn with his fourth goal of the season.
250 - Stewart Downing made the 250th start of his club career in Aston Villa’s 1-0 victory over Everton.
2000 - Liverpool’s 1-0 win over West Brom was their 2000th in league football.
crimson βαλε πηγη για το τελευταιο σου ποστ
το απολυτο Premier League παιχνιδακι :lol: