το δευτερο επιπεδο ειναι πανδυσκολο,απο το πατωμα βγαινουν τα ζομπι
που να δεις το έβδομο
τελικα μεχρι το τεταρτο εφτασα και τα παρατησα
Στο τέταρτο πήρα τον πέοντα
13 έχει
τι εχει γινει ρε?απο την αρχη της σεζον βλεπουμε τον μπερμπατοφ της τοτεναμ και οχι τον περιπατητη της γιουναιτεντ.
απιστευτα πραματα η εβερτον, 2 γκολ στις καθυστερησεις και παραλιγο και 3ο
και ο μαλακας τα εχασα, 2 λεπτα εφυγα απο την τιβι
στο 2-3 γέλασα…
στο 3-3 έκλαψα γιατί έχασα το στοίχημα.!!
έχασα στοίχημα που είχα 2 γκολ υπέρ στο 91.:!:
έχε γεια γλυκεία ζωή…
Δεν το πιστευω αυτο που ειδα πραγματικα…!Σε 2 λεπτα τα καργιολια…Δεν γινεται ρε πουστη μου!:blow:
ρε το εβγαλα στο 90 και λεω τελειωσε το ματς.βγαινω απο το μπανιο και διαβαζω 3-3.στο διαολο.
και μόλις έφαγε γκολ και η φουλαμ…
αει στο διάολο…δεν υπάρχει θεός…
*παντσιλ άστο ρε αγόρι μου…αφού δεν κάνεις για ποδόσφαιρο…
Κατά τ’ άλλα, μήπως να γίνει από τώρα η απονομή να τελειώνουμε; 8)
παντως μην τρελαθουμε,ας γινουν αλλα 5 τετοια φετος,εμεις το καναμε σε τελικο τσουλου.
θελω να προσθεσω παντως κατι ασχετο με το παραπανω:ο σκοουλς παιρνει τιποτα,εχει βρει καμια πηγη της νιοτης,τι σκατα τελος παντων?μακραν ο κορυφαιος της μαντσεστερ σε οσα παιχνιδια εχω δει μεχρι στιγμης.
^
χαλαρωσε το μουνι σου ο παραπανω…επισης…σορυ κιολας, αλλα η φοτο ακυρη ε8)
Ω ναι, κανένα πρόβλημα, να γίνουν να γελάμε! 8)
Ευχαρίστως να το χαλαρώσω. Πώς αλλιώς θα αποκτήσει ενδιαφέρον η φετινή Πρέμιερ Λιγκ. 8)
Επίσης χαίρομαι που σου σπασα τα νεύρα αγάπη, αυτός ακριβώς ήταν ο σκοπός μου. 8)
8)
lol, δεν μουσπασες τα νευρα, το ξερεις οτι εξαρχης εγω παντα καυλωνω οταν βλεπω αυτη τη φοτο8)
επισης σε αντιθεση με σενα, δεν χαιρομαι ιδαιτερα που μερικοι τσελσηδες και λοιποι μαγκες δεκαετιας με το ζορι καταντησατε τοσο κομπλεξικοι ωστε απλα να θελέτε να χανουμε κτλ απλα για να μας ‘σπατε τα νευρα’
τελος, εχει δρομο ακομα η πρεμιερ…οπως επιπλεον και ΠΑΛΙ να το χασουμε δεν θα με χαλασει…το γιατι, δεν μπορεις να το καταλαβεις εσυ ακομα8)
κισεζ και τσαοζ
Με άλλα λόγια: εγώ πρώτος και (ήδη!) με διαφορά και σίγουρος πρωταθλητής (και) για φέτος. Κι εσύ με τις αναμνήσεις σου και με την ιστορία σου (να υποθέσω).
Ωραία, όλοι είναι ευχαριστημένοι!
λολ, οκ, whatevah…
δε θα ήθελα να είμαι στη θέση των οπαδών της marketing united.
είστε το παρελθόν πλέον.δεν πειράζει.θα δείτε τους υπερπρωταθλητές αγγλίας να πηγαίνουν τρένο και φέτος…:roll:
και εδώ που τα λέμε δικαιότατο ήταν το αποτέλεσμα.διπλάσια σουτ είχε η έβερτον συν την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού…
σας έχωσε όμορφα πάντως ο ΑΡΤΕΤΑ.
άλλη μια ανατροπή σήμερα…
η φουλαμ έκανε το 0-1 2-1(στο 91’!!) και πήρε την νίκη απέναντι στους ξυλοκόπους(7 κίτρινες, μια κόκκινη, ένας σπασμένος αστράγαλος:?) της γουλβς
2 γκολ ο ντεμπελε…έλειπε πολύ ένας τέτοιος παίχτης από την ομάδα…μπαλαδορος, δυνατος και μυαλο στο κεφαλι του…οχι σαν τον παντσιλ
*καταραμένοι οι σεντερ φορ της ομάδας…άντε να δούμε πόσο καιρό θα μείνει έξω ο ζαμορα…
**τραγικός ο διαιτητής…παίζει να ήταν ελληνας